جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 1 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش پلاک ثبتی شماره 143/933 – نوبت دوم برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 1995364 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1398/08/16 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1398/09/16 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های البرز و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کرج
استان
کد پارس نماد
1995364
شماره آگهی
9810462631500032
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1398/08/16
تاریخ درج
1398/08/16
تاریخ خاتمه آگهی
1398/09/16
منبع
سایت 98.8.16
عنوان آگهی
مزایده فروش پلاک ثبتی شماره 143/933 – نوبت دوم, مزایده، مزایده فروش پلاک ثبتی شماره 143/933 – نوبت دوم
شرح آگهی

شماره آگهی: 9810462631500032
شماره پرونده:BEA20B0924F044179C23EAC26ED7BB16

تاریخ صدور:1398/08/16

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان کرج

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهــی مزایده امــوال غیرمنــقول – نوبت دوم

  بموجب پرونده اجرایی کلاسه 975535 و دادنامه و اجرائیه صادره از شعبه 3 دادگاه حقوقی کرج  محکوم علیه  هبت اله مدیرروستا محکوم است به پرداخت  مبلغ 306/720/885 ریال بعنوان محکوم به درحق محکوم له فخرالدین منصوری کوهستانی  و مبلغ 26/536/045 ریال نیم عشر دولتی . با توجه به اینکه اجراییه به محکوم علیه ابلاغ گردیده و در مهلت مقرر نسبت به اجرای حکم اقدام ننموده است نظر به توقیف پلاک ثبتی شماره 143/933 از سوی این واحد متعلق به محکوم علیه  و به منظور استیفای  محکوم به و هزینه های اجرایی 4 سهم از 72 سهم مشاع از 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ پلاک ثبتی 143/933 متعلق به محکوم علیه از سوی این اجرا توقیف و توسط کارشناسی دادگستری کرج بشرح ذیل توصیف و ارزیابی شده و مقرر گردیده از طریق مزایده در تاریخ  1398/09/16 از ساعت9 صبح الی 10 صبح در محل اجرای احکام مدنی دادگستری کرج از طریق مزایده بفروش برسد. مزایده از قیمت 361/111/112 ریال برای 4 سهم از 72 سهم مشاع از 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ طبق  نظریه کارشناسی شروع و به هر شخص  حقیقی و حقوقی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد . ده درصد از وجه مزایده فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی  تضمینی از خریدار اخذ و الباقی وجه مزایده ظرف یک ماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده بنام خریدار منتقل خواهد شد . در صورتیکه در مهلت مقرر خریدار وجه مزایده راپرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید میگردد.کلیه هزینه های نقل و انتقال بعهده محکوم علیه است که از محل فروش پرداخت خواهد شد. طرفین میتوانند ظرف مدت یک هفته از تاریخ مزایده نسبت به نحوه انجام مزایده اعتراض نمایند که در اینصورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده به نام خریدار منتقل نخواهد شد. ضمناً طا لبین شرکت در مزایده میتوانند ظرف 5 روز  قبل از مزایده با اطلاع از مال مورد مزایده بازدید نمایند.

اموال مورد مزایده و بهای آن طبق نظر کارشناس بدین شرح است:

احتراماً در راستای اجرای کارشناسی با موضوع ارزیابی پلاک ثبتی 143/933 که 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ آن به نام آقای هبت اله مدیر روستا فرزند حسین ثبت و بازداشت شده است، با راهنمایی و هدایت متقاضی در تاریخ 1398/04/04 بازدیدی به عمل آمد که نتیجه آن به شرح ذیل به استحضار می رسد:

1- نشانی ملک: کمالشهر - خیابان ولیعصر جنوبی - پلاک 228

2- مشخصات ملک: مطابق ابرازی ، ملک مورد اشاره دارای عرصه به مساحت 1462/45 متر مربع و اعیانی های مجزا (یک مسکونی یک طبقه و یک مسکونی سه طبقه و تعدادی مستحدثات جانبی) است. اعیانی یک طبقه دارای کف سرامیک ، سقف طاق ضربی ، دیوارهای در دست بازسازی ، اسکلت نیمه فلز ، پنجره های آلومینیومی و آهنی ، سیستم سرمایش اسپیلت و سیستم گرمایش بخاری گازی است. نمای ساختمان از سیمان و سنگ بوده و تعداد دو اتاق خواب ، هال ، پذیرایی ، آشپزخانه و سرویس های بهداشتی در آن مشاهده گردید. اعیانی دیگر دارای سه طبقه (همکف و دو طبقه روی آن) ، نمای آجری ، پنجره ها آهنی ، کف سرامیک و دیوار رنگ آمیزی است. به این ملک انشعابات آب و برق و گاز شهری تعلق گرفته است. بنا به اظهارات و مشاهدات ، بخشی از ملک در زمان بازدید در تصرف مالک بود.

3- نظریه کارشناسی:

بدون لحاظ بدهی ها ، جریمه ها و تعهدات احتمالی و با توجه به جهات مؤثر در ارزیابی از جمله مساحت ، موقعیت و وضعیت بازار ، ارزش ششدانگ ملک مورد نظر به میزان 26/000/000/000 ریال و ارزش یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ آن به میزان 6/500/000/000ریال معادل ششصد و پنجاه میلیون تومان برآورد و تقدیم می گردد. ضمناً در روز مزایده صرفاً 4 سهم مشاع از 72 سهم مشاع از 1/5 دانگ مشاع از شش دانگ پلاک ثبتی 143/933 به مبلغ پایه کارشناسی 361/111/112ریال فروخته خواهد شد.

                                                                    دادورز اجرای احکام مدنی کرج- امیر اعظمـی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده، مزایده فروش  پلاک ثبتی شماره 143/933 – نوبت دوم
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی