جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 30 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش سه دانگ از یک باب منزل مسکونی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 2957799 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1399/09/21 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1399/11/01 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های بوشهر و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان دشتستان (برازجان)
استان
کد پارس نماد
2957799
شماره آگهی
9910467713900043
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1399/09/21
تاریخ درج
1399/09/22
تاریخ خاتمه آگهی
1399/11/01
منبع
سایت 99.9.22
عنوان آگهی
مزایده فروش سه دانگ از یک باب منزل مسکونی , مزایده،مزایده فروش سه دانگ از یک باب منزل مسکونی
شرح آگهی

شماره آگهی: 9910467713900043
شماره پرونده:16BD5EFC929444A9824800A5C204C62A

تاریخ صدور:1399/09/21

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان دشتستان (برازجان)

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده نوبت :اول

نظر به اینکه در پرونده اجرائی تحت کلاسه981324شعبه اول اجرای احکام مدنی دشتستان (برازجان)محکوم له ناصر تاج فرزند باقر تقاضای فروش اموال توقیفی که نوع ومشخصات آن به شرح ذیل میباشد بابت  مطالبات خود از آقای فتح اله پاپری بی باک فرزتد امراله  را که عبارت  از سه دانگ از یک  باب منزل مسکونی  به مالکیت فتح الله پاپری بی باک تحت پلاک ثبتی210به شماره ثبت 2508واقع دربرازجان خیابان منبع (امام خمینی)کوچه 20کوچه جنب ساختمان جاوید پاپری سمت چپ درب چهارم  که 316/98متر مربع ومساحت اعیانی آن 169متر مربع در یک طبقه میباشد وساختمان بااسکلت بنایی نمای داخلی سفید کاری نمای بیرونی سرامیک کف سیمان دارای امتیاز آب وبرق میباشد  رااز طریق انجام مزایده وانتشار آگهی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار محلی استان بوشهر رانموده است به همین علت مزایده در روز جهارشنبه مورخه 1399/11/1از ساعت 9الی12ظهر در محل این  اجرا برگذار خواهد شد .قیمتی  که مزایده از آن شروع میشود بر اساس نظریه کارشناس رسمی دادگستری مبلغ 2650000000ریال بوده وبرنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهادوده درصد بهای آن را فی المجلس به عنوان سپرده به شعبه اجرای احکام تسلیم وبقیه بهای اموال را ظرف مدت 30روز از تاریخ مزایده پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت مابقی ،وجه سپرده تودیعی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط خواهد شد لذامتقاضیان میتوانند در مدت پنج روز قبل از برگذاری تاریخ مزایده اموال را ملاحظه نمایند شرکت کنندگان باید ده درصد مبلغ ذکر شده را بصورت چک تضمینی یا واریز به حساب سپرده دادگستری استان بوشهر همراه داشته باشند .

مدیر دفتر اجرای احکام مدنی دشتستان –علی مراد بحرینی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده،مزایده فروش سه دانگ از یک  باب منزل مسکونی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی