جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 27 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش مقدار 7056 سم از 14500 سهم از پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5062255 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/08/01 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/08/25 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های یزد و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تفت
استان
کد پارس نماد
5062255
شماره آگهی
140113460000073965
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/08/01
تاریخ درج
1401/08/02
تاریخ خاتمه آگهی
1401/08/25
منبع
سایت 1401.8.2
عنوان آگهی
مزایده فروش مقدار 7056 سم از 14500 سهم از پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی , مزایده فروش مقدار 7056 سم از 14500 سهم از پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140113460000073965
شماره پرونده:140013920000780522

تاریخ صدور:1401/08/01

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تفت

موضوع:موضوع ماده 73 قانون آئین دادرسی مدنی (تقسیم ترکه )

متن آگهی:

"آگهی مزایده نوبت اول "

  نظر به اینکه به  استناد پرونده  اجرایی به  کلاسه 0003060  صادره از سوی  شعبه 11 دادگستری  یزد له سیدرضا کمال آبادی فرزند سیدمحمد  و علیه سیدمصطفی کمال آبادی فرزند سیدمحمد   که به کلاسه 0100421 این اجرا ثبت گردیده است ، محکوم علیه محکوم به پرداخت  مبلغ 10000539000   ریال بابت محکوم به و مبلغ  500000000ریال بابت نیم عشر می باشد  و  شخص ثالث به نام سیدمحمدکمال آبادی فرزند سیدرضا  نسبت به معرفی   پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی بخش 16 یزد به عنوان مال  جهت توقیف و فروش  اقدام و که در همین راستا  مطابق اقدامات اجرایی صورت گرفته  میزان 7056مورد مالکیت محکوم علیه از 14500 سهم   پلاک مذکور توقیف  و  به شرح ذیل توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شده است (    مقدار 7056 سم از 14500 سهم از پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی بخش 16 یزد به آدرس تفت – سانیج - امیرآباد سانیج – مجاور جاده اصلی با مختصات جغرافیایی (UTM)  215438 متر و 3509813 متر با کاربری مزروعی دارای سند مالکیت شماره 419753 ج/99 بقدر السهم بصورت مشاع بنام سید محمد کمال آبادی ارزش عرصه 7056 سهم مشاع از ملک مورد نظر با کاربری مزروعی و وضعیت موجود به مساحت تقریبی 7056 مترمربع بدون در نظر گرفتن تعهدات و دیون احتمالی به مبلغ 63.000.000.000 ریال (شصت وسه میلیارد ریال) برآورد میگردد.ملک مذکور قابلیت مزایده و خرید و فروش عرفی دارد.      لذا  اجرای احکام حقوقی دادگستری شهرستان تفت در نظر دارد در مورخ  1401/08/25ساعت 10صبح از طریق مزایده نوبت  اول  میزان 1176 سهم  از  7056 سهم مورد مالکیت  محکوم علیه از 14500 سهم  ششدانگ پلاک  مذکور  که معادل مبلغ   10/500/000/672 ریال  ارزیابی می گردد( معادل جمع مبالغ محکومیت  محکوم علیه)  را مطابق قانون اجرای احکام مدنی  با لحاظ شرایط ذیل بفروش برساند:

  -سپرده نقدی جهت شرکت در مزایده ده درصد قیمت  پایه (کارشناسی ) میباشد و میبایست بشماره حساب سپرده دادگستری نزد شعب بانک ملی واریز و اصل فیش را به همراه تقاضای کتبی خود مبنی بر اعلام مبلغ پیشنهادی در پاکت قرار داده وقبل از ساعت شروع مزایده  تحویل نمایند و  در صورت برنده شدن می بایست ظرف یکساعت فیش دوم مابه التفاوت  ده درصد مبلغ  پیشنهادی را به اجرا ارائه نماید بدیهی است پس از تعیین سقف قیمتهای پیشنهادی در پاکت چنانچه احد از شرکت کنندگان قیمت بالاتری در جلسه حضوری مزایده اعلام نماید برنده مزایده تلقی میگردد . و بر این اساس قیمت اعلام شده در پاکت قیمت پایه محسوب میگردد. و شرکت کننده در مزایده می تواند با حضور در جلسه مزایده قیمت اعلامی در پاکت را بر اساس مبلغ اعلامی سایر حاضرین در جلسه مزایده افزایش دهد عدم حضور در جلسه مزایده بمنزله قطعی بودن مبلغ پیشنهادی در پاکت توسط شرکت کننده میباشد . .  تقاضایی که فاقد ده درصد سپرده باشد فاقد اعتبار و ترتیب اثر داده نخواهد شد .-برنده مزایده میبایست ظرف مدت 14روز  نسبت بپرداخت باقیمانده مبلغ پیشنهادی اقدام نماید در غیر اینصورت سپرده وی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط  میگردد . و مزایده تجدید میگردد.-از نظر اجرا اقدام به شرکت در مزایده به معنی اطلاع و رعایت کامل و قبول شرایط و مقررات حاکم بر مزایده وهمچنین اطلاع از وضعیت و کیفیت ملک مورد مزایده  و نحوه انتقال و تشریفات و هزینه های مرتبط با آن میباشد.ضمنا" انتقال و تحویل منوط به قطعیت عملیات اجرایی مزایده میباشد .و در صورت عدم حضور محکوم علیه جهت پیگیری انجام مقدمات انتقال می بایست توسط برنده مزایده صورت گیرد . -پاکتهای پیشنهاد قیمت شرکت کنندگان در مزایده راس ساعت 10صبح مورخ  فوق در محل دفتر اجرای احکام حقوقی تفت بازگشایی خواهد شد.-متقاضیان برای اخذ اطلاعات بیشتر یا عنداللزوم بازدید از مال مورد مزایده در مدت 5 روز قبل از زمان مزایده میتوانند در ساعات اداری ایام غیر تعطیل به دفتر اجرای احکام حقوقی تفت مراجعه نمایند .- انتقال سند به خریدار منوط به قطعیت عملیات اجرایی مزایده می باشد و در صورت عدم حضور محکوم علیه انجام تشریفات و پرداخت هزینه های قانونی توسط خریدار می باشد و تحویل ملک ارتباطی با اجرای احکام نداشته و می بایست مطابق مقررات نسبت به خلع ید مشاعی و افراز و... اقدام گردد.

 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش مقدار 7056 سم از 14500 سهم از پلاک ثبتی 6 فرعی از 84 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی