جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 4 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

آگهی ارزیابی کیفی تامین کنندگان و سازندگان از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 350566 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1393/04/03 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1393/04/08 میباشد.
این مناقصه در استان مرکزی با دسته بندی های صنفی و تخصصی صنایع حرارتی و برودتی, لوله و اتصالات, برج های تقطیر،مخازن تحت فشار و مبدل های حرارتی, تجهیزات نفت و گاز برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت پالایش نفت امام خمینی ره شازند
استان
کد پارس نماد
350566
شماره آگهی
9331191 نوبت دوم
تاریخ شروع
1393/04/03
تاریخ درج
1393/04/03
تاریخ خاتمه آگهی
1393/04/08
منبع
اطلاعات 93/04/03
عنوان آگهی
آگهی ارزیابی کیفی تامین کنندگان و سازندگان , آگهی ارزیای کیفی تامین کنندگان و سازندگان , خرید TUBE
شرح آگهی

آگهی ارزیای کیفی تامین کنندگان و سازندگان
شماره مجوز: 132320
شرکت پالایش نفت امام خمینی ره شازند در نظر دارد کالای موضوع بند یک آ"هی حاضر را از طریق برگزاری مناقصه عمومی دو مرحله ای از تامین کنندگان / سازندگان واجد شرایط خریداری و تامین نماید.
 موضوع مناقصه:
الف) شرح مختصر کار:
شماره مناقصه شرح مختصر کالا  تامین کننده /سازنده مقدار  مبلغ تضمین شرکت در مناقصه ریال
RNS-9331191-MY خرید TUBE5%CR-A:213  تامین کننده 8340 شاخه 850.000.000
 RND-9318005-MY  خرید FITTING (TEE,CAP...)   تامین کننده /سازنده  69 قلم  60.200.000
 RNL-922079-MY  ساخت TRAY1-5V-1532 سازنده  IST  15.500.0000
ب)شرایط متقاضی:
1-داشتن شخصیت حقوقی /حقیقی، شماره اقتصاد ، شناسه ملی. کد ملی ، توانایی ، مالی ، سوابق کار مفید و مرتبط با موضوع مناقصه
2-داشتن حسن سابقه و ارائه گواهینامه های مورد نظر از خریداران قبلی و اعلام اسامی خریداران قبلی در صورت لزوم.
3-توان ارایه تضمین شرکت در مناقصه در صورت تایید در ارزیای کیفی مناقصه گران و همچنین تضمین انجام تعهدات به میزان ده درصد مبلغ پیشنهادی در صورت برنده شدن مناقصه.
4-داشتن صورتهای مالی حسابرسی شده توسط سازمان حسابرسی یا اعضاء جامعه حسابداران رسمی مطابق با ماده 2 آئین نامه راهکارهای افزایش ضمانت اجرای و تقویت حسابرسی جهت ردیف یک الزامی می باشد.
2) نام و نشانی مناقصه گزار: شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند واقع در استان مرکزی اراک کیلومتر 20 جاده بروجرد -
3)مهلت و محل دریافت فرمهای استعلام ارزیابی کیفی
متقاضیانی که دارای شرایط اولیه در بند ب ماده یک بوده و متقاضی شرکت در مناقصه مذکور را دارند می توانند پس از انتشار نوبت دوم آگهی سه روز پس از درج اگهی نوبت اول به مدت پنج روز کاری ضمن ارسال اعلام آمادگی برای هر یک از مناقصه های فوق الاشاره از طریق دورنگار 33672013-086 فرم های استعلام ارزبابی کیفی را از طریق پایگاه اینترنتی این شرکت به آدرس WWW.IKORC.IR دریافت بر اساس آن مدارک لازمه را تکمیل و در مهلت مقرر به این شرکت تحویل یاارسال نمایند.
4)محل و زمان تحویل اسناد ارزیابی کیفی تکمیل شده توسط متقاضیان
زمان تحویل اسناد ارزیابی کیفی توسط مناقصه گران حداکثر تا دو هفته پس از آخرین مهلت ارسال تقاضای شرکت در مناقصه می باشد. ضمنا محل تحویل فرم ها و مدارک تکمیل شده به نشانی: اراک - کیلومتر 20 جاده بروجرد - سه راهی شازند - شرکت پالایش نفت امام خمینی (ره) شازند - اداره تداکرات و امور کالا - ساختمان ب- طبقه همکف اتاق 118- کد  پستی 41111 -38671 - تلفن : 840-33490916-086 می باشد.
بدیهی است به مدارک ارسالی بعد از مهلت مقرر ترتیب اثر داده نخواهد شد. ضمنا این شرکت حق و اختیار تام و تمام قبول یا رد هر یک یا کلیه پیشنهادهای رسیده را دارا می باشد و دادن پیشنهاد و ارایه اسناد و مدارک هیچگونه حقی برای متقاضیان ایجاد نمی کند. لازم به ذکر است دستگاه مناقصه گزار پس از وصول اسناد ارزیابی کیفی ظرف مدت یک ماه نسبت به اعلام اسامی واجدین شرایط اقدام خواهد نمود .
توجه: مناقصه گران نخست با مراجعه به سایت این شرکت همزمان با انتشار آگهی نوبت دوم می بایست دو برگ فرم ارزیابی کیفی را اخذ و پس از تکمیل به همراه مدارک مربوطه و در موعد مقرر به آدرس این شرکت ارسال یا تحویل نمایند ،تیم شرگن میز پس از ارزیابی کیفی متقاضیان ، از منابعی که حداقل امتیاز قبول را کسب نموده باشند ، جهت دریافت اسناد مناقصه دعوت به عمل خواهد آورد.
WWW.IKORC.IR
روابط عمومی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، آگهی ارزیابی کیفی تامین کنندگان و سازندگان با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

مناقصات

مناقصه شیرآلات نفتی و پالایشگاهی

,

مناقصه

مناقصات مخازن نفتی و اسکله های نفتی

,

مناقصات

مناقصه نیروگاه ها

,

مناقصه

مناقصات گیت ولو

,

مناقصات

مناقصه چاه های نفتی

,

مناقصه

مناقصات شیرهای کنترلی پالایشگاهی

,

مناقصات

مناقصه لوله و اتصالات نفتی

,

مناقصه

مناقصات برچ تقطیر

,

مناقصات

مناقصه تیوب

,

مناقصه

مناقصات گسکت

,

مناقصات

مناقصه کنترل ولو

,

مناقصه

مناقصات ابزار دقیق

,

مناقصات

مناقصه کمپرسور

,

مناقصه

مناقصات کنتور گاز

,

مناقصات

مناقصه فیلترهای نفتی

,

مناقصه

مناقصات کندانسور

,

مناقصات

مناقصه رگولاتور

,

مناقصه

مناقصات پوزیشنر

,

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی