جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

آگهی مناقصه عمومی دو مرحله ای شماره 2 از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 22514 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1390/04/18 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1390/05/07 میباشد.
این مناقصه در استان تهران با دسته بندی های صنفی و تخصصی تاسیسات ساختمانی, تاسیسات ساختمانی رتبه بالا 100 میلیارد ریال برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش ( سهامی خاص )
استان
کد پارس نماد
22514
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1390/04/18
تاریخ درج
1390/04/18
تاریخ خاتمه آگهی
1390/05/07
منبع
همشهری 18/4
عنوان آگهی
آگهی مناقصه عمومی دو مرحله ای شماره 2, تهیه مصالح و اجراء علمیات آماده سازی تأسیسات زیربنایی آب و برق و تلفن و فاضلاب و معابر اراضی حدوداً 5 هکتاری شهرک عرفان -فاز یک شهرک صدف
شرح آگهی

شرکت مناقصه گزار: شرکت فوق
موضوع مناقصه: تهیه مصالح و اجراء علمیات آماده سازی تأسیسات زیربنایی آب و برق و تلفن و فاضلاب و معابر اراضی حدوداً 5 هکتاری شهرک عرفان -فاز یک شهرک صدف-
برآورد ریالی پروژه: 16.000.000.000 -شانزده میلیارد- ریال (مبنای قیمت پایه بر اساس فهارس بهای سال 1388 بوده و بدون اعمال ضرایب می باشد.)
مدت اجرای پروژه: 10 ماه شمسی
رتبه مورد نیاز: حداقل رتبه 4 در رشته تأسیسات و تجهیزات
تاریخ فروش اسنادمناقصه: اسنادمناقصه از تاریخ درج آگهی دوم به مدت حداکثر 10 روز به فروش می رسد.
مدت تحویل اسناد مناقصه: حداکثر تا پایان وقت اداری 9/5/90 خواهد بود.
محل فروش اسناد مناقصه: تهران، خیابان آفریقا، خیابان فرزان غربی، پلاک 30، طبقه اول، شرکت مهندسین مشاور ری آب، تلفن: 8309-021 و داخلی 151 -88771903-021 و 88880260-021-
محل تحویل پاکات: جزیره کیش، برج مرکز تجارت منطقه آزاد (برج صدف)، طبقه نهم، واحد 902 تلفن: 54-4453350-0764
مبلغ خرید اسنادمناقصه: 1.000.000 ریال که می بایست به حساب جاری شماره 0105155272002 نزد بانک ملی شعبه آناهیتا به نام شرکت مهندسین مشاور ری آب واریز گردد.
مبلغ ونوع تضمین شرکت در مناقصه: مبلغ تضمین 100 میلیون ریال است که می بایست صرفاً به صورت ضمانتنامه بانکی به نام شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش باشد.
شرایط مناقصه:
هزینه درج آگهی به عهده برنده مناقصه می باشد.
به پیشنهاداتی که فاقد سپرده یا امضاء غیر مجاز و سپرده های کمتر از میزان تعیین شده، چک بانکی و شخصی و نظایر آن و پیشنهادهایی که پس از انقضاء مدت مقرر در آگهی واصل شود، مطلقاً ترتیب اثر داده نخواهد شد.
سایر اطلاعات و جزئیات در اسناد مناقصه درج شده است.
اعتبار پیشنهادغات واصله حداقل سه ماه می باشد.
پیشنهادات دریافتی واصله رأس ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 12/5/90 در محل دفتر مرکزی شرکت مناقصه گزار در جزیره کیش بازگشایی خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 8309-021 و داخلی 151 تماس حاصل فرمایید.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، آگهی مناقصه عمومی دو مرحله ای شماره 2 با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.


اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی