جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 2 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده یک قطعه زمین برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9777856 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/08/07 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/08/25 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های گیلان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان
استان
کد پارس نماد
9777856
شماره آگهی
140434460000092388
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/08/07
تاریخ درج
1404/08/10
تاریخ خاتمه آگهی
1404/08/25
منبع
سایت 1404.8.10
عنوان آگهی
مزایده یک قطعه زمین, مزایده یک قطعه زمین
شرح آگهی

شماره آگهی: 140434460000092388
شماره پرونده:9009981410200179

تاریخ صدور:1404/08/07

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

( آگهی مزایده  اموال غیرمنقول - نوبت اول )

    بموجب پرونده اجرایی کلاسه 981063 این اجرا و حسب اجرائیه صادره از شعبه دوم دادگاه حقوقی شهرستان  لاهیجان محکوم ٌ علیه آقای ابوذر شریفی آزاد  محکوم گردیده به پرداخت مبلغ425/000/000  ریال اصل خواسته و پرداخت 8/505/000 ریال و یک فقره 40/000 ریال بعنوان هزینه دادرسی و هزینه برابر با اصل و نیز پرداخت خسارت تاخیرتادیه از تاریخ 89/12/28 تا زمان پرداخت کل محکوم به در حق محکوم له آقای مهرنوش محسنی پاشاکی فرزند قاسمعلی  و نیز پرداخت نیم عشر دولتی در حق دولت ، در راستای وصول محکوم به محکوم له  نسبت به تعرفه سهم الارث محکوم علیه از یک قطعه زمین واقع در پاشاکی بالا جنب اتوبان مربوط به مرحوم رحیم شریفی آزاد  اقدام که با این وصف و حسب در خواست محکوم له جهت ارزیابی به کارشناس دادگستری  ارجاع که ایشان پس از بازدید ازملک  و مطالعه پرونده و با در نظر گرفتن تمامی عوامل موثر در قیمت گذاری نظریه خود را به شرح ذیل اعلام داشته اند :

( مشخصات ملک و ارزش ریالی وفق نظریه کارشناس )

ملک مورد مزایده عبارت از سهم الارث آقای ابوذر شریفی آزاد از  یک قطعه زمین پشته ی مشجر در قریه پاشاکی شهرستان لاهیجان و در مختصات جغرافیایی (مرکز ملک) : e= 393767  n= 4111927  زون 39s در مقیاس جهانی utm استقرار دارد. حدود اربعه آن: شمالاً متصل به تصرفات وارثین اسداله شریفی ، جنوباً متصل به خندق و ماوراء آن تصرفات وراث حسن منصور قنائی و حسین جهانگیری، شرقاً  متصل به راه دسترسی(معبر خاکی)  و غرباً به تصرفات وراث حبیب اله و اسداله شریفی و غلامحسن شریفی محدود می باشد.

طی تحقیقات بعمل آمده از مطلعین و شورای محل ملک موصوف در گذشته ی دور بصورت باغ چای و توت زار مورد استفاده قرار می گرفته و حالیه سالهاست که بصورت رها شده می باشد و بعد از فوت مرحوم رحیم شریفی تاکنون در تصرف خوانده قرار دارد. شایان ذکر است در یوم بازدید داخل عرصه تعداد حدود 94 اصله درخت که بیشتر آنها از نوع ممرز( لی) و تعدادی نیز از نوع بلوط می باشند بصورت پراکنده مشاهده گردید که تعداد 31 اصله از آنها به قطر تقریبی 40 تا 45 سانتیمتر و حدود 63 اصله از آنها به قطر تقریبی 20 تا 25 سانتیمتر اندازه گیری گردید.مساحت کل ملک طبق نقشه ابرازی خواهان   6526.08 مترمربع اعلام گردیده است که راه دسترسی آن از طریق راه خاکی در فاصله حدود 500 متری از جاده اصلی آسفالته (اتوبان) میباشد. و همانگونه که در عکس هوائی گوگل نیز مشخص می باشد از بافت مسکونی محل فاصله داشته و فاقد هر گونه خدمات و انشعابات زیربنائی ازقبیل برق ، گاز و ... می باشد. در خصوص ملی بودن عرصه مورد نظر نیز به استحضار می رساند : طبق استعلام انجام شده از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لاهیجان و پاسخ صادره به شماره 140307322/22/19 مورخ 1403/11/10  ملک فوق الاشاره با مختصات مورد تعرفه جزء مستثنیات قانونی اشخاص بوده و ارتباطی به اراضی ملی ندارد.

کارشناس محترم  با عنایت به مراتب فوق الاشاره و پس از بازدید و معاینه محل و انجام بررسیهای فنی و کارشناسی و استطلاع از مطلعین محلی، مشاورین املاک منطقه ، قیمت رقبات مجاور و با توجه به موقعیت و استقرار ، کیفیت و کاربری آن (باغی)، میزان نزدیکی و دوری به راه دسترسی، دسترسی به خدمات و انشعابات زیربنائی و سایر عوامل موثر در تعیین قیمت ملک،  ارزش ریالی سهم الارث محکوم علیه از عرصه مورد تعرفه به همراه اشجار داخل آن به مساحت 2855.15 مترمربع را به مبلغ 10.696.091.875 ریال  برآورد و تعیین قیمت نموده است.

مزایده مال  مذکور در روز یکشنبه مورخه 1404/08/25 از ساعت 8 تا 12 به صورت الکترونیکی در سامانه ستاد به نشانی سایت ستاد ایران (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) در قسمت مزایده های حراج دستگاههای اجرایی و تحت عنوان مزایده های قوه قضاییه برگزار می گردد. 

  شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان لاهیجان

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده یک قطعه زمین
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی