جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 22 آبان ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده یک واحد آپارتمان برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9777247 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/08/08 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/08/21 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر
استان
کد پارس نماد
9777247
شماره آگهی
140491460000241310
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/08/08
تاریخ درج
1404/08/10
تاریخ خاتمه آگهی
1404/08/21
منبع
سایت 1404.8.10
عنوان آگهی
مزایده یک واحد آپارتمان, مزایده یک واحد آپارتمان
شرح آگهی

شماره آگهی: 140491460000241310
شماره پرونده:140091920003640201

تاریخ صدور:1404/08/08

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده  نوبت اول

در پرونده به کلاسه بایگانی0400757 با موضوع مزایده یک واحد آپارتمان، واقع در استان تهران، اسلامشهر،  خ امام خمینی کوچه 38پلاک 38 به مساحت 96 متر مربع  به انضمام کلیه انشعابات  به شماره پلاک ثبتی3381فرعی از 42 اصلی مفروز از شماره  از شماره 483فرعی از اصلی واقع در قریه قاسم اباد شاهی  به شرح ذیل به اطلاع می رساند:

مدارک ارائه شده توسط خواهانها  :

    تصویر سند مالکیت دفترچه ای بشماره ورقه مالکیت 2/507138  که در تاریخ 13-08-1352 در صفحه 139 دفتر 812 اداره ثبت اسناد و املاک دهستان غار بخش دوازده تهران تحت شماره 193350 به نام بانو سکینه تقوی ثبت و صادر شده است و مطابق مندرجات سطر اول صفحات دهم و یازدهم با شماره ثبت 98317 مورخ 22-03-59 دفترخانه اسناد رسمی 999 تهران به آقای محمدعلی توسلیان منتقل شده است . مستند به این تصویر ، ملک موضوع گزارش ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت 96 مترمربع قطعه 135 تفکیکی پلاک 3381 فرعی از 42 اصلی مفروز از شماره 483 فرعی از اصلی مرقوم واقع در قریه قاسم آباد شاهی بخش 12 تهران انتقالی از آقای تقی تقوی پویان آذر بموجب شماره 77187 مورخ 14-04-52 دفتر اسناد رسمی 144 تهران و با حدود و مشخصات شمالا بطول 6/00 متربقطعه 75 تفکیکی شرقا بطول 16/00 متر بقطعه 136 تفکیکی جنوبا بطول 6/00 بخیابان ده متری احداثی و غربا بطول 16/00 متر بقطعه یکصد و سی و چهار تفکیکی می باشد .

تصویر ابرازی پروانه ساختمانی بشماره 359 مورخ 27-04-71 صادره از شهرداری اسلامشهر که مستند به آن بنای موجود در طبقه همکف یک واحد مسکونی بمساحت 68/62 مترمربع بوده و مالک مجاز به احداث یک واحد مسکونی در طبقه اول بصورت بمساحت 56/18 مترمربع و همچنین خرپشته در طبقه دوم بمساحت 10/00 مترمربع بوده است .

تصویر ابرازی  اصلاحیه گواهی حصر وراثت بشماره دادنامه 140391390005499377 مورخ 13-04-1403 صادره از شعبه 13 حل اختلاف شهرستان اسلامشهر که بموجب آن ورثه حین الفوت مرحوم محمدعلی توسلیان ،  همسر و دو فرزند پسر و پنج فرزند دختر می باشند .

وضعیت ملک در زمان بازدید :

    در زمان بازدید اینجانب (به راهنمایی و در حضور احدی از خواندگان آقای مرتضی توسلیان و همسر و فرزند ایشان) ملک موضوع گزارش با پلاک شهری 38 با عرصه شمالی به مساحت تقریبی 96 مترمربع با بنای 3 طبقه قدیمی با اسکلت فلزی و دیوار باربر و نمای سیمانی با پنجره های قدی و با قدمت طبقه همکف حدودا 47 سال و طبقات اول و دوم حدودا 33 سال  با انشعاب برق و انشعاب گاز و انشعاب آب شهری بود .  طبقات همکف و اول هر کدام بصورت یک واحد مسکونی و طبقه دوم بصورت بنای مسکونی مجاور خرپشته با مساحت کمتر از طبقات تحتانی و دارای بهار خواب بود .  دیوارهای حیاط اندود سیمان و کف حیاط موزاییک حیاطی بود . راه پله در گوشه شمالغربی بنا و با کف سنگ و بدنه اندود گچ و رنگ قرار داشت .  واحد طبقه همکف با مساحت حدودا  68 مترمربع (با احتساب راهرو دسترسی به راه پله و راه پله ) دارای آشپزخانه در قسمت زیرین بازوی پله دسترسی به طبقات بالا و همچنین سرویس توالت و انباری در حیاط بوده ولی امکان بازدید از داخل واحد مسکونی طبقه همکف بدلیل بسته بودن درب فراهم نشد .  واحد مسکونی طبقه اول با مساحت حدودا  68 مترمربع (با احتساب راه پله) مشتمل بر سالن پذیرایی و  آشپزخانه (با پنجره به نورگیر) و بالکن بوده و توالت و حمام آن در پاگرد نیم طبقه راه پله قرارداشت. سالن با کف گچ و سیمان و بدنه کاغذ دیواری و آشپزخانه با کف سیمان و بدنه رنگ  و دارای  کابینت فلزی قدیمی (بطول محدود) و بالکن با کف موزاییک و بدنه سیمان و توالت و حمام با کف موزاییک و بدنه کاشی و بالای آن اندود سیمان  و پنجره های واحد روبه حیاط و بالکن از جنس آلومینیومی با شیشه تکجداره و درب ورودی واحد چوبی قدیمی و شیرآلات سرویسها و آشپزخانه معمولی و سیستم سرمایش کولر آبی و گرمایش بخاری گازی بود . بنای مسکونی طبقه دوم با مساحت حدودا  55 مترمربع (با احتساب راه پله) مشتمل بر دو اتاق (یکی از اتاقها نورگیر از سقف) و یک فضای آشپزخانه مانند بوده و سرویس آن در پاگرد نیم طبقه راه پله قرارداشت. کف فضاها از سیمان و بدنه رنگ و آشپزخانه  دارای کابینت فلزی سینک و آبچکان و در و پنجره های داخلی و همچنین رو به بهارخواب از جنس آلومینیومی با شیشه تکجداره و کف بهارخواب از موزاییک و دیوارها از اندود سیمان بوده و  سیستم سرمایش کولر آبی و گرمایش بخاری گازی بود . ضمنا  قسمتی از سقف یکی از اتاقها بدلیل ایراد عایق بام و نم کشیدگی دچار ریزش در نازک کاری و گچ و خاک شده بود . بنابر اظهار حاضرین واحد طبقه همکف تا زمان فوت مادر خانواده (به اظهار آذرماه 1399) در اختیار ایشان بوده و پس از آن تا امروز نیز اسباب و اثاثیه ایشان داخل واحد بدون سکونت فرد خاصی باقیمانده است  و درحال حاضرکلید واحد مذکور و همچنین اسناد و مدارک ملک نزد آقای مصطفی توسلیان یکی از خواندگان می باشد . ضمنا بنابر اظهار حاضرین واحد مسکونی طبقه اول از زمان فوت پدر خانواده تا حدود اواسط سال 1401 در اختیار آقای مصطفی توسلیان بوده و از آن تاریخ به بعد در اختیار آقای مرتضی توسلیان می باشد . همچنین بنابر اظهار حاضرین بنای مسکونی طبقه دوم از زمان فوت پدر خانواده در اختیار آقای مرتضی توسلیان بوده  است .

حدود رسیدگی :

    نظر به اینکه گزارش حاضر بر اساس اطلاعات و مستندات ابرازی تهیه گردیده است لذا مسئولیت هر گونه کسری مدارک که بر نتیجه گزارش موثر باشد به عهده ارائه کنندگان مدارک می باشد و چنانچه پس از تحریر این گزارش مدارک و مستندات و اطلاعاتی متکی به اسناد قابل قبولی ارائه گردد که در نتیجه گیری حاصله موثر واقع شود مسئولیتی متوجه کارشناس نبوده و رسیدگی به آنها خارج از حدود و شمول اقدامات به عمل آمده می باشد . همچنین مسئولیت ناشی از هر گونه ادعای جعل و مخدوش بودن یا نابرابری تصاویر و مدارک ابرازی با نسخ اصلی ، انکار و یا تردید به دلایل یا اسناد ارائه شده متوجه ارائه دهنده اسناد و مدارک می باشد و کارشناس در این مورد نیز مبری از مسئولیت می باشند .

    بررسی صحت و سقم مدارک و مستندات ابرازی و اظهارات طرفین (در خصوص اینکه چه فردی در کدام واحد و در چه بازه زمانی سکونت داشته)  خارج از صلاحیت اینجانب می باشد . 

    رسیدگی های انجام شده محدود به مدارک ارائه شده و درخواست کارشناسی بوده و مسئولیت صحت و اعتبار و اصالت و جامعیت مدارک و اطلاعات بر عهده ارائه کنندگان میباشد . چنانچه پس از تحریر این گزارش مدارک و اطلاعات قابل بررسی دیگری ارائه گردد بنحویکه در نتیجه گیری گزارش تاثیرگذار باشد پس از دستور مقام محترم قضایی قابل بررسی و تجدیدنظر خواهد بود .

    این گزارش بدون احراز اصالت و انتساب مالکیت و روابط بین طرفین دعوا و بنا به اطلاعات بدست آمده تا تاریخ تنظیم گزارش و  مبتنی بر بررسی اسناد و مدارک ابرازی و معاینه محلی می باشد .

    این گزارش فارغ از هرگونه اظهارنظر حقوقی در جهت اجرای قرار صادره از سوی مقام محترم قضایی برای بررسی موارد ارجاعی موضوع دعوی و در محدوده صلاحیت اینجانب بوده و مشمول سایر دعاوی مطورحه بین طرفین دعوا و سایر افراد ثالث و مدعی نیست .

نظریه کارشناسی:

ج-1- با عنایت بمراتب معنونه و جهات موثر در موضوع کارشناسی و فرض انطباق مدارک ابرازی بر اصل و صرف نظر از احراز اصالت اسناد و اثبات هر گونه مالکیت و انتساب آن به هر شخص حقیقی و حقوقی و فارغ از موارد بدهی ، رهن و موانع شرعی و قانونی جهت انتقال قطعی ملک در دفاتر اسناد رسمی کشور ، همچنین عدم وجود مغایرت های ثبتی و هر گونه تعهدات ذیربط ملک و با توجه به شرایط محلی و موقعیت مکانی ، کاربری مسکونی، شکل و ابعاد و مساحت ، بر به گذر ، عرض گذر ، قدمت ، نوع مصالح مصرفی و کیفیت ساخت ، دسترسی ، شرایط بازار وغیره ، ارزش ششدانگ عرصه و اعیان ملک موصوف به پلاک ثبتی 42/3381 (قطعه 135 تفکیکی) و نشانی  اسلامشهر-خ امام خمینی- کوچه 38- پلاک 38 به مساحت (96) نود و شش مترمربع به انضمام کلیه انشعابات در تاریخ گزارش مبلغ 62/400/000/000 ریال معادل شش میلیارد و دویست و چهل میلیون تومان  برآورد و تقویم میگردد .

1- توقیف وارزیابی آن توسط کارشناس انجام گردیده که اموال مزبور بمنظور استیفای حق محکوم له از طریق مزایده از مبلغ ارزیابی شروع میگردد

2- محل فروش اموال  سامانه ستاد ایران به شماره  حراج  3004108080000126می باشد 

3- هرکس می تواند 5روز قبل از مزایده با هماهنگی اجرا از اموال بازدید ودر مزایده شرکت نماید روز انجام مزایده روز چهارشنبه مورخ 1404/8/21 از ساعت 8صبح لغایت 12ظهر می باشد.

(ضمناً به هر دلیلی روز مزایده تعطیل اعلام شود مزایده در روز بعد انجام خواهد شد )

4- برنده مزایده باید 10 درصد قیمت پیشنهادی را فی المجلس بعنوان سپرده نقدا می بایست پرداخت نماید مال متعلق به کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد کرده است و بقیه بها در فرجه قانونی که از یک ماه تجاوز نخواهد کرد پرداخت خواهد شد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده یک واحد آپارتمان
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی