جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 30 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مناقصه رنگرزی و تکمیل ضد آب نمودن 400 هزار متر پارچه پلی استر 1000 دنیر از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 9209398 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1404/04/07 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1404/04/17 میباشد.
این مناقصه در استان زنجان , تهران با دسته بندی های صنفی و تخصصی نخ و پارچه, رنگ آمیزی برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک
استان
کد پارس نماد
9209398
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1404/04/07
تاریخ درج
1404/04/09
تاریخ خاتمه آگهی
1404/04/17
منبع
پارس نماد 1404.04.07
عنوان آگهی
مناقصه رنگرزی و تکمیل ضد آب نمودن 400 هزار متر پارچه پلی استر 1000 دنیر..., مناقصه رنگرزی و تکمیل ضد آب نمودن 400 هزار متر پارچه پلی استر 1000 دنیر...
شرح آگهی

آگهی مناقصه 
شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک در نظر دارد رنگرزی و تکمیل ضد آب نمودن 400 هزار متر پارچه پلی استر 1000 دنیر به عرض 1/8 متر به رنگ مشکی (با در نظر گرفتن تمامی هزینه های تهیه و خرید مواد اولیه) موجود در کارخانه را از طریق مناقصه به پیمانکار واجد صلاحیت واگذار نماید.
لذا از شرکت هایی که آمادگی و توانایی انجام موضوع مناقصه را داشته دعوت می شود اسناد مناقصه و پیش نویس قرارداد را از سامانه زنجیره تامین به آدرس www.scm.riidco.com دریافت و بارگذاری نموده و به دبیرخانه محرمانه (واحد حراست) به نشانی زنجان - کیلومتر 15 اتوبان زنجان - تهران مجتمع تولیدی نخ تایر صبا و یا در تهران خیابان شهید بهشتی روبروی خیابان پاکستان نبش خیابان نیریزی پلاک 320 طبقه سوم تحویل نمایند.
تلفن تماس 32464474 - 024
آخرین مهلت ارائه قیمت 1404.04.17 و تاریخ بازگشایی پاکات متعاقبا اعلام خواهد شد.
1- ارائه یک فقره چک به ارزش 10% قیمت پیشنهادی الزامی می باشد. (در وجه شرکت سرمایه گذاری و توسعه صنایع لاستیک) در چک های طرح صیاد می بایست تاریخ چک به روز با حداکثر قبل از تاریخ 1404.05.31 به شماره شناسه ملی 10460104416 بوده و برگه تایید ثبت صیاد ضمیمه آن گردد.
2- شرکت در رد یا قبول پیشنهادات مختار است.
3- هزینه های چاپ و آگهی مناقصه به عهده برنده مناقصه خواهد بود.
4- به پیشنهادهای مخدوش، مشروط، مبهم، بدون سپرده یا با مدارک ناقص و پیشنهادهایی که بعد از مهلت مقرر ارسال شوند ترتیب اثر داده نمی شود و در صورت خودداری برنده از انجام معامله سپرده او به نفع شركت ضبط خواهد شد.
5- حضور شرکت کنندگان در مناقصه، در روز بازگشایی پاکات الزامی می باشد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، مناقصه رنگرزی و تکمیل ضد آب نمودن 400 هزار متر پارچه پلی استر 1000 دنیر با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.


آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی