جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 15 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
استان
مازندران
کد پارس نماد
9145762
شماره آگهی
140447460000051792
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/03/17
تاریخ درج
1404/03/20
تاریخ خاتمه آگهی
1404/03/31
منبع
سایت 1404.3.20
عنوان آگهی
مزایده دو  قطعه زمین زراعی, مزایده دو  قطعه زمین زراعی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140447460000051792
شماره پرونده:140247920000983537

تاریخ صدور:1404/03/17

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

 

آگهی مزایده

برابر دادنامه شماره1402/9389 صادره از شعبه 3 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بهشهر موضوع پرونده اجرائی کلاسه0301625  شعبه اجرای احکام مدنی دعوی محمد رضا ابوزاده به طرفیت رمضان ابوزاده و غیره  به خواسته دستور فروش ملک مشاع که به شرح ذیل مورد ارزیابی قرار گرفته عبارت است از 

ریاست محترم اجرای احکام مدنی دادگستری بهشهر

باسلام احتراما در خصوص پرونده کلاسه    0301625موضوع  ارزیابی دو  قطعه زمین زراعی موضوع دعوی خواهان آقای محمدرضا ابو زاده  کلاکی به طرفیت  ، آقای رجب ابوزاده کلاکی و  خانم ربابه  ابوزاده کلاکی و غیره ...که اینجانب بعنوان کارشناس انتخاب شده ام:  ضمن مطالعه پرونده و آگاهی از دستور  مقام قضایی در خصوص ارزیابی عرصه های مورد نظر، ضمن هماهنگی بعمل امده  از  محل وقوع املاک  مورد نظر واقع در / خلیل شهر روستای کلاک  بازدید و معاینه بعمل امد، که مشاهدات و بررسی های انجام شده را به شرح ذیل اعلام میدارد/

مشاهدات و مشخصات املاک /  

-قطعه زمین واقع در روستای محمد اباد/

قطعه زمین خانه سرا که به مساحت 500 متر مربع توسط خواهان تعرفه شد/

در طبیعت بر زمین به کوچه 10 متر و عمق آن 50 متر و اشخاص مجاور ملک اظهار داشتند که کوچه احداثی نیز از مساحت 500 متر موضوع مالکیت ایجاد شده و مساحت ملک با کوچه 500 متر می باشد/

مختصات جغرافیایی ملک از قرار 732166/4053853 می باشد و حدود اربعه ملک از قرار شمالا به تصرفی حسین لاکتراش و شرقا به قربان زمانی و جنوبا به اصغر زمانی و غربا به کوچه .

با توجه به مساحت و تعداد ورثه قابلیت تقسیم بین وراث را ندارد .

جزو اراضی ملی و دولتی قرار ندارد .

با توجه به محصور نبودن ملک و عدم ارائه دادنامه اثبات مالکیت در خصوص محدوده قانونی ملک صرفا به تعرفه ملک توسط محکوم له اکتفا شده است .

ارزش تمامیت ششدانگ ملک به مساحت حدود 500 متر مربع با مشخصات فوق با احتساب کوچه که از داخل ملک عبور خواهد نمود به مبلغ 10/000/000/000 ریال اعلام نظر می گردد .

قطعه زمین خانه سرا واقع در روستای محمد اباد.

قطعه زمین دارای سند مالکیت به پلاک ثبتی 116فرعی از 10 اصلی بخش 19 ثبت بهشهر به مساحت 253.85 متر مربع و به مالکیت خانم فاطمه زمانی محمد ابادی فرزند اصغر صادر شده .

ملک دارای بنای قدیمی و فاقد سکونت بوده که در اثر عدم رسیدگی نیاز به تعمیرات اساسی خواهد داشت دارای امتیاز برق و اب بوده که به دلیل عدم سکونت نسبت به احیای آن باید اقدام گردد.

ارزش تمامیت ششدانگ عرصه و اعیان ملک به مشخصات فوق به انضمام ساختمان موجود در ملک به مبلغ 12/000/000/000  ریال اعلام نظر می گردد .

مشاهدات و مشخصات املاک :   

مشخصات قطعه اول : عرصه  تعرفه شده واقع در خلیل شهر  روستای کلاک/ مزرعه معروف به جر پشت ، مساحت عرصه تعرفه  در حدود 5000 متر مربع ، با کاربری زراعی خشکه زاری می باشد. حدود اربعه عرصه تعرفه شده به شرح ذیل : شمالاوصل به  ملک اشخاص  و از شرق وصل به زمین  خانم شمسی باقری  و از جنوب  وصل به  زمین آقای رضائی  و از سمت غرب به زمین آقای صفر  بهروز  متصل میباشد.  پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد ، سطح عرصه در زمان بازدید  شخم و شیار شده و تحت کشت  می باشد. همچنین  از عرصه تعرفه شده به وسیله دستگاه جی پی اس  دستی طبق تعرفه خواهان اندازه گیری  به عمل آمد ، مساحت ملک مورد ارزیابی بر اساس تعرفه خواهان و اندازه گیری  صورت گرفته و مساحت درج شده در دادنامه شعبه سوم حقوقی بهشهر در  حدودا 5000 متر مربع محاسبه گردید. طبق بررسی و مشاهدات صورت گرفته عرصه تعرفه شده فاقد راه عبوری اختصاصی جهت تردد و دسترسی می باشد . همچنین عرصه فاقد امتیازات آب و برق و گاز می باشد.  البته قابل ذکر است عرصه تعرفه شده طبق بررسی های صورت گرفته  و استعلام صورت گرفته و دادنامه شعبه سوم حقوقی  عرصه در پلاک 56 اصلی قرار دارد مانند دیگر املاک روستای کلاک به میزان سه دانگ و سی و شش سیر  از عرصه موقوفه می باشد و  سند مالکیت بنام اداره اوقاف و خیریه بهشهر صادر شده است. 

با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه و نزدیکی به  بافت شهری  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای  و در نظر گرفتن شرایط موقوفه ، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا به مبلغ پایه  21/250/000/000 ریال( دو میلیارد و یکصدو بیست و پنج میلیون تومان )تعیین و پیشنهاد میگردد ./.

مشخصات قطعه دوم : عرصه  تعرفه شده واقع در خلیل شهر / روستای کلاک/ مزرعع معروف به انار باغی  ، مساحت عرصه تعرفه  در حدود 5000 متر مربع /با کاربری زراعی خشکه زاری می باشد. حدود اربعه عرصه تعرفه شده به شرح ذیل : شمالا" وصل به  ملک آقای رمضان قربانی  و از شرق وصل به زمین  آقای قربانی و از جنوب  وصل به  زمین آقایرضا زارع  و از سمت غرب به زمین آقای آخوندی متصل میباشد.  پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد ،  ولی با مرز طبیعی و درختان مثمر و غیر مثمر در مرز مشترک عرصه محدوده زمین مشخص می باشد. سطح عرصه در زمان بازدید  تحت کشت  لوبیا می باشد. همچنین  از عرصه تعرفه شده به وسیله دستگاه جی پی اس  دستی طبق تعرفه خواهان اندازه گیری  به عمل آمد ، مساحت ملک مورد ارزیابی بر اساس تعرفه خواهان و اندازه گیری  صورت گرفته مساحت درج شده در دادنامه صادره از شعبه سوم حقوقی  در  حدودا" 4600 متر مربع محاسبه گردید. طبق بررسی و مشاهدات صورت گرفته و اظهارات نماینده ورثه عرصه تعرفه شده دارای راه عبور مالرو در حد شرقی می باشد که به دلیل عدم استفاده در طی این سالها محدوده راه عبوری بصورت مخروبه می باشد.  عرصه فاقد امتیازات آب و برق و گاز می باشد.  البته قابل ذکر است عرصه تعرفه شده طبق بررسی های صورت گرفته و مندجات دادنامه شعبه سوم حقوقی عرصه در پلاک 56 اصلی واقع شده که  مانند دیگر املاک روستای کلاک به میزان سه دانگ و سی و شش سیر موقوفه می باشد و  سند مالکیت بنام اداره اوقاف و خیریه بهشهر صادر شده است. 

با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه و نزدیکی به  بافت شهری  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای ، و در نظر گرفتن شرایط موقوفه ، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا" با قیمت پایه به مبلغ 19/700/000/000 ریال( یک میلیارد و نهصد و هفتاد  میلیون  تومان )تعیین و پیشنهاد میگردد ./.

با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی نوع کاربری عرصه و نزدیکی به  بافت شهری  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای ، و در نظر گرفتن شرایط موقوفه ، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا با قیمت پایه به مبلغ 19/700/000/000 ریال( یک میلیارد و نهصد و هفتاد  میلیون  تومان )تعیین و پیشنهاد میگردد

ریاست محترم اجرای احکام مدنی دادگستری بهشهر

باسلام احتراما در خصوص پرونده کلاسه    0301625موضوع  ارزیابی دو  قطعه زمین زراعی موضوع دعوی خواهان آقای محمدرضا ابو زاده  کلاکی به طرفیت  آقای رجب ابوزاده کلاکی و  خانم ربابه  ابوزاده کلاکی و غیره ...که اینجانب بعنوان کارشناس انتخاب شده ام:  ضمن مطالعه پرونده و آگاهی از دستور  مقام قضایی در خصوص ارزیابی عرصه های مورد نظر ضمن هماهنگی بعمل امده  از  محل وقوع املاک  مورد نظر واقع در :  خلیل شهر روستای کلاک  بازدید و معاینه بعمل امد، که مشاهدات و بررسی های انجام شده را به شرح ذیل اعلام میدارد:

با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه و نزدیکی به  بافت شهری  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای  و در نظر گرفتن شرایط موقوفه ، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا با قیمت پایه به مبلغ 19/700/000/000 ریال( یک میلیارد و نهصد و هفتاد  میلیون  تومان )تعیین و پیشنهاد میگردد .

نتیجتاً ملک مذکور برای روز شنبه  مورخ 1404/3/31 ساعت10  صبح الی 11  صبح از طریق مزایده و در اجرای احکام مدنی دادگستری  بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روزیکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمناً مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را درجلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجهاً باینکه دایره اجرای احکام میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید می گردد ضمناً تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت.پرونده مربوطه به فروش سهم الارث متوفی نسبت به ورثه می باشد

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده دو  قطعه زمین زراعی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده دو  قطعه زمین زراعی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9145762 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/03/17 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/03/31 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده یک دستگاه آپارتمان به مساحت 133.89 مترمربع 9229226 1404/04/12 new not special not payed خوزستان
2 مزایده یک دستگاه آپارتمان به پلاک ثبتی 9891 فرعی از 33 اصلی، مفروز و مجزی شده از 1318 فرعی از اصلی 9229224 1404/04/12 new not special not payed تهران
3 مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی به مساحت 108.84 مترمربع 9229223 1404/04/12 new not special not payed تهران
4 مزایده فروش یک دستگاه آپارتمان به مساحت 113.13 مترمربع 9229220 1404/04/12 new not special not payed تهران
5 مزایده املاک و اموال تملیکی و مازاد - نوبت سوم 9229217 1404/04/12 new not special not payed سمنان
6 مزایده فروش یک دستگاه آپارتمان در طبقه سوم به مساحت 99 مترمربع 9229214 1404/04/12 new not special not payed تهران
7 مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی به مساحت 88.58 مترمربع 9229213 1404/04/12 new not special not payed تهران
8 مزایده فروش مقدار سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه ساختمان مسکونی 9229206 1404/04/12 new not special not payed آذربایجان شرقی
9 مزایده ششدانگ یک دستگاه آپارتمان مساحت 49.95 مترمربع 9229202 1404/04/12 new not special not payed تهران
10 مزایده فروش یکدستگاه اپارتمان مسکونی به پلاک ثبتی 8968 فرعی از 3 اصلی 9229201 1404/04/12 new not special not payed تهران
11 مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان مسکونی نوع به پلاک ثبتی 1409 فرعی از 119 اصلی 9229200 1404/04/12 new not special not payed تهران
12 مزایده ششدانگ یک دستگاه آپارتمان مساحت 176.88  مترمربع 9229198 1404/04/12 new not special not payed تهران
13 مزایده ششدانگ یک دستگاه آپارتمان مساحت 68.36 مترمربع 9229195 1404/04/12 new not special not payed تهران
14 مزایده مقدار 1.5 دانگ مشاع از ششدانگ آپارتمان 9229191 1404/04/12 new not special not payed تهران
15 مزایده فروش میزان 23 سهم مشاع از 60 سهم از ششدانگ یک قطعه زمین به پلاک ثبتی 11555 فرعی از 2395 اصلی 9229190 1404/04/12 new not special not payed تهران
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی