جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 22 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده سرقفلی مغازه برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 8985032 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/02/13 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/02/28 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی بخش تسوج
کد پارس نماد
8985032
شماره آگهی
140430460000026820
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/02/13
تاریخ درج
1404/02/16
تاریخ خاتمه آگهی
1404/02/28
منبع
سایت 1404.2.16
عنوان آگهی
مزایده سرقفلی مغازه , مزایده سرقفلی مغازه
شرح آگهی

شماره آگهی: 140430460000026820
شماره پرونده:140330920006182919

تاریخ صدور:1404/02/13

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی بخش تسوج

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیر منقول نوبت  دوم

در پرونده اجرایی0300275ج/م له آقای  محمد قمری  علیه آقای اکبر طایفه نسکیلی  محکوم علیه  محکوم است به پرداخت مبلغ  10500000000 ریال در حق محکوم له وپرداخت نیم عشر دولتی به مبلغ 525000000ریال در حق صندوق دولت  ودر جهت پرداخت دین   مغازه  دو دهنه( سرقفلی کارگاه مزاحم شهری ) واقع در تسوج محله جمالو  خیابان 12 متری فروردین بالاتر از صافکاری احمدیان قطعه شماره 5  از محکوم علیه توقیف  گردیده  و پس از ارزیابی توسط کارشناس رسمی دادگستری نسبت به مغازه وپس از قطعیت نظریه کارشناس وعدم فروش در مزایده  نوبت  اول  سرانجام  در مورخه  روز  یک  شنبه مورخه 1404/2/28از ساعت 8صبح الی 12 ظهر از طریق سایت  . سایت ستاد ایران به شماره  مزایده (3004110283000004)اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی بخش تسوج  در نوبت دوم به فروش می رسد .

توضیحات:

1-کسی که در روز مزایده بیشترین مبلغ را به مغازه مورد نظر پیشنهاد نماید به عنوان برنده مزایده محسوب گردیده و 10 درصد قیمت پیشنهادی فی المجلس از وی اخذ و به پرداخت مابقی مبلغ یک ماه فرصت داده خواهد شد. در صورتی که برنده مزایده به هر عنوان اعلام انصراف نماید و یا از پرداخت مابقی مبلغ پیشنهادی خودداری نماید مبلغ اخذ شده پس از کسر هزینه های اجرایی به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد. علاقه مندان به شرکت در مزایده می توانند پنج روز قبل از موعد مزایده از املاک ملک مورد نظر با هماهنگی این اداره  ( دادگاه عمو می بخش تسوج واقع در خیابان شهید مطهری)بازدید نمایند.

2- شرکت کننده گان در مزایده به سایت سایت ستاد ایران مراجعه نمایند وثبت نام ودر مزایده در موعد مقرر شرکت نمایند. 3-ملک دارای سند ثبتی نمی باشد ودر اجاره شخصی به نام آقای امین کریمی می باشد ودر تصرف ومالکیت محکوم علیه اکبر طایفه نسکیلی می باشد . 4-در ضمن اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی بخش تسوج واقع است در تسوج خ شهید مطهری 5-مغازه دو دهنه واقع در تسوج محله جمالو خیابان 12 متری فروردین بالاتر از صافکاری احمدیان وحسب استعلام واحد اجرا از شهرداری تسوج سرقفلی کارگاه مزاحم شهری می باشد 79/50 متر مربع می باشد ومنعی برای فروش ندارد ووفاقد عقب کشی می باشد وعوارضات مربوط به حساب شهرداری واریز نشده است.لازم به ذکراست در انتهای مزایده و پس از تعیین برنده مبالغ تضمین سایرشرکت کنندگان به استثنای برنده ظرف مدت یک روز کاری به حسابهایشان عودت داده خواهد شد. هزینه نقل وانتقال به عهده خریدار خواهد بود

مشخصات ملک :

احتراماً عطف به دستور پرونده شماره بایگانی 0300275 در خصوص دعوی محمد قمری به طرفیت اکبر طائفه نسکیلی مبنی بر درخواست صدور اجرائیه نسبت به چک بلامحل و ارزیابی و تعیین ارزش سرقفلی مغازه توقیفی واقع در تسوج-محله جمالو-خیابان فروردین مراجعه و پس از بازدید،بررسی و تحقیقات لازم گزارش کارشناسی به شرح ذیل تقدیم میگردد:

پلاک مذکور طبق سند واگذاری شماره 5204 شهرداری تسوج به شماره قطعه 5 و مساحت عرصه 79.50 مترمربع با حدود اربعه شمالاً بطول 9.98 متر به قطعه شماره 6جنوباً بطول 9.92 متر به قطعه شماره 4،شرقاً بطول 8 متر به خیابان فروردین و غرباً بطول 8 متر به زمین شهرداری می باشد.ملکیت ملک متعلق به شهرداری و فقط سرقفلی مغازه واگذار گردیده است.

اعیانی این ملک شامل یک مغازه دو دهنه با اسکلت دیوار آجری باربر همراه با کلافهای بتنی قائم و افقی و سقف طاق ضربی با کف ملات ماسه و سیمان بدون کاشیکاری و نازک کاری دو عدد کرکره قدیمی سنتی می باشد.در حال حاضر مغازه به آقای امین کریمی به اجاره واگذار شده است.دارای یک سری انشعاب آب برق سه فاز و گاز است.

با در نظر گیری جمیع لحاظ ارزیابی از جمله وضع قرار گرفتن ملک نسبت به مناطق شهری نوع کاربری،قدمت اعیانی و کیفیت مصالح و لوازم مورد استفاده،چگونگی دسترسی به معابرمیزان مرغوبیت و وسعت وحدود اربعه ملک و سایر جوانب موثر بدون در نظرگرفتن دیون و بدهی های احتمالی با کلیه ملحقات و منضمات ارزش سرقفلی مغازه مذکور جمعاً به ارزش 7.000.000.000 ریال معادل هفتصد میلیون تومان دارای ارزش می باشد.

حداکثر اختلاف مجاز قیمت پیشنهادی با قیمت کارشناسی ده درصد می باشد.(قیمت کارشناسی هفت میلیارد ریال) قیمت پایه(6300000000 ریال ) واز قیمت پایه شروع خواهد شد

مدیر اجرای احکام مدنی دادگاه عمومی بخش تسوج-علی احمدخانی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده سرقفلی مغازه
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی