جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 23 مرداد ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید مطهری تهران
استان
تهران
کد پارس نماد
8951865
شماره آگهی
140468460000087121
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/02/09
تاریخ درج
1404/02/10
تاریخ خاتمه آگهی
1404/03/07
منبع
سایت 1404.2.10
عنوان آگهی
مزایده فروش شش دانگ  ملک به پلاک ثبتی 8912 فرعی از 14 اصلی  مفروزی از 179 فرعی, مزایده فروش شش دانگ  ملک به پلاک ثبتی 8912 فرعی از 14 اصلی  مفروزی از 179 فرعی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140468460000087121
شماره پرونده:140168920003124247

تاریخ صدور:1404/02/09

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید مطهری تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

اگهی مزایده اموال غیر منقول

بموجب پرونده کلاسه  0302073/1/191 ج   و دادنامه صادره از شعبه  191  دادگاه عمومی تهران خواهان حسین احدی  با وکالت حمید رضا رضایی 

  و                                                خواندگان محمد و حبیب و جهان و امینه و رقیه و داود همگی احدی 

  دایر بر فروش شش دانگ  ملک به پلاک ثبتی 8912 فرعی از 14 اصلی  مفروزی از 179 فرعی بخش 12 ناحیه 2          و تقسیم ثمن حاصله    به شرح دادنامه شماره  5905 مورخه 1402/07/19      صادره از شعبه فوق الذکر پلاک مذکور توسط کارشناس رسمی دادگستری بشرح زیر توصیف و ارزیابی شده ومقرر است از  ساعت          8 الی 11 صبح        مورخ    1404/03/07                    از طریق مزایده  در سایت www .سایت ستاد ایران    از قیمت2/100/000/000/000                      ریال معادل 210/000/000/000 تومان  نظریه کارشناس شروع میشود و به هر شخص حقیقی وحقوقی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد ده درصد وجه مزایده فی المجلس بصورت وجه نقد یا چک بانکی تضمینی از خریدار اخذ و الباقی ظرف یکماه از وی وصول و پس از انجام مراحل قانونی و صدور حکم تملیک مورد مزایده بنام خریدار منتقل خواهد شد در صورتیکه در مهلت مقرر خریدار  الباقی وجه مزایده را پرداخت ننماید سپرده وی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق دولت ضبط و مزایده تجدید میگردد کلیه هزینه های نقل و انتقال به عهده محکوم علیه است و از محل فروش پرداخت خواهد شد طرفین میتوانند ظرف یک هفته از تاریخ مزایده نسبت به نحوه انجام مزایده اعتراض نمایند که در این صورت تا رسیدگی به اعتراض از سوی دادگاه مورد مزایده بنام خریدار منتقل نخواهد شد ضمنا طالبین شرکت در مزایده میتوانند ظرف پنج روز قبل از مزایده با اطلاع این اجرا از مال مورد مزایده بازدید نمایند بسمه تعالی

ریاست محترم شعبه اول اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید مطهری تهران

با سلام  موضوع کارشناسی ارزیابی شش دانگ ملک مشاع تجاری مسکونی به مالکیت مرحوم اسبر احدی جهت مزایده و تقسیم ترکه

احتراماً؛ نظر به قرار کارشناسی صادره و ابلاغیه شماره 140368100049983455 مورخه1403/07/29در پرونده کلاسه شماره 0302073 خواهان  حسین احدی با وکالت معصومه صمدی خواندگان جهان رقیه محمد امینه داوود و حبیب همگی احدی کلخوران با موضوع ارزیابی شش دانگ یک باب ملک تجاری مسکونی مبنی بر تقسیم ترکه اینجانب محمود جاویدان کارشناس منتخب پس از اطلاع از دستور آن مقام محترم قضایی و رویت ابلاغیه اجرای احکام ضمن مطالعه پرونده و بررسی مدارک و مستندات و لایحه در معیت احدی از خواندگان محمد احدی از محل وقوع ملک به نشانی  تهران عبدل آباد خیابان 20 متری انقلاب بازار پارچه فروشان پلاک 41و43  بازدید بعمل آورده بدینوسیله گزارش و نظریه کارشناسی به شرح ذیل تقدیم حضور می گردد.

مدارک ابرازی1 رونوشت مدارک در پرونده 2رای صادره 3 رونوشت مدارک استعلام از اداره ثبت 4 رونوشت انحصار وراثه 5 رونوشت سند دفترچه ای.

وضعیت ثبتی و فیزیکی ملک و آنچه مشاهده شد بر اساس تصویر مدارک ابرازی و مدارک مضبوط در پرونده و تحقیقات بعمل آمده ملک مشارالیه دارای پلاک ثبتی به شماره 8912 فرعی از 14 اصلی مفروض از 179 فرعی از اصلی مذکور بخش 12 ناحیه 2 حوزه ثبت ملک یافت آباد به مالکیت مرحوم اسبر احدی به مساحت 120 متر مربع اصل سند رویت نشد می باشد پس از اصلاحی به متراژ 108 متر مربع دارای حدود اربعه شمالا 20 متر به پلاک شرقا 6 متر به پلاک جنوبا 20 متر به پلاک غربا 6 متر به گذر بیست متری میباشد، وطبق اظهارات در پهنه s 123 تجاری واقع شده است، به آدرس فوق الذکر بنا به اظهارات و استعلام اداره ثبت شش دانگ عرصه و اعیان ملک موصوف در مالکیت مرحوم اسبر احدی می باشد، ساختمان یاد شده با اسکلت فلزی با سقف طاق ضربی احداث گردیده است و دارای قدمت حدود 45 ساله می باشد، طبق اظهارات ملک موصوف دارای حدود 85 متر تجاری در همکف میباشد که از نورپردازی خاص برخوردار است در هنگام بازدید مغازه بسته بود) بنا به اظهارات تجاری بودن آن در شهرداری تثبیت گردیده و قبلا درخواست پایانکار شده است  الباقی متراژ همکف حدود چهار متر مربع انبار تجاری و حدود 10 متر مربع حیاط و الباقی فضای راه پله و سرویس بهداشتی میباشد طبقات بالا دو و نیم طبقه مسکونی میباشد که در معیت محمد احدی، احدی از وراث مورد بازدید قرار گرفت. دو طبقه مسکونی فوق هریک به متراژ حدود 95 متر مربع به انظمام فضای راه پله میباشد هر طبقه دارای یک اطاق خواب و پذیرایی و یک آشپزخانه اپن با سیستم کابینت قدیمی و حمام و سرویس بهداشتی مجزا میباشد کابینت طبقه دوم برچیده شده بود نیم طبقه صدرالاشاره بصورت یک سوئیت کوچک و دارای بهار خواب میباشد، نمای ساختمان در سمت گذر فاقد نما کاری میباشد و نمای ساختمان در سمت حیاط دارای نما از جنس اندود سیمان آستر و رویه سیمان سفید میباشد، کف مغازه از جنس سرامیک و کف طبقات از جنس موزائیک مفروش شده است، ساختمان یاد شده دارای انشعابات آب و گاز و تعداد سه عدد کنتور برق میباشد، درب و پنجره ها از جنس آهن و درب های داخلی، از جنس چوب Hdf میباشد، نرده نیز از جنس آهن مباشد،ساختمان در هنگام بازدید در اختیار محمد احدی، به نمایندگی از خواندگان بود، در هنگام بازدید درب مغازه در همکف طبق اظهارات مدت سه است که بسته میباشد، به درخواست اینجانب جهت بازدید گشوده شد، مسیر ارتباط به طبقات از طریق راه پله انتهای ملک میباشد که راهرو ارتباطی در هنگام بازدید موقتا بعنوان فضای مغازه تجاری نیز مورد بهره برداری بود. ساختمان فاقد آسانسور و بالابر میباشد.

حدود رسیدگی

رسیدگی های انجام شده محدود به معاینه محلی طبق نامه درخواستی یا دادخواست و یا قرار کارشناسی اظهارات اطلاعات و مدارک ابرازی از سوی طرفین و مدارک مضبوط در پرونده میباشد که با فرض صحت اسناد و مدارک ارائه شده و با در نظر گرفتن مساحت و نحوه کاربری نوع بهره برداری و با شرط بلامعارض بودن و نبود هیچگونه موانع قانونی و فارغ از احراز مالکیت و عدم وجود هیچگونه دیون احتمالی به اشخاص حقیقی و حقوقی و با توجه به کلیه عوامل موثر در کارشناسی و موقعیت زمانی و مکانی این گزارش و ارزیابی صرفاً جهت همین پرونده صورت گرفته است، همچنین چنانچه بعد از ارائه این گزارش مدارک و مستندات جدیدی ارائه گردد که در نتیجه گیری و نظریه کارشناسی موثر باشد با صلاحدید و دستور آن مقام محترم رسیدگی مجدد صورت خواهد پذیرفت و نظریه تکمیلی ارائه داده خواهد شد.

موضوع قرار کارشناسی صادره کارشناس منتخب ضمن مطالعه پرونده نظریه کتبی و مستدل خویش را در مورد پلاک ثبتی فوق ذکر بر اساس ابلاغ یا نامه درخواستی و یا قرار کارشناسی صادره در خصوص ارزیابی ملک مشاع تجاری مسکونی فوق جهت مزایده و تقسیم ترکه به نرخ روز اعلام نظر نمایند.

نظریه کارشناسی با عنایت به تجاری مسکونی بودن ملک مشاع مشارالیه و قدمت بنا و عرض معبر و جمیع عوامل موثر در موضوع و مراتب مشروح فوق و در صورت نداشتن منع قانونی جهت انتقال و عدم بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی و صرف نظر از احراز مالکیت و در صورت عدم بدهکاری به شهرداری و دیگر ارگان ها و با توجه به مدارک موجود در پرونده و مدارک ابرازی و کنترل دقیق حدود اربعه و جانمایی ملک که در صلاحیت این کارشناسی نمی باشد فارغ از هرگونه موارد حقوقی، ثبتی، مالکیت و سوابق آن، و وقف و اصلاحی بدون در نظر گرفتن بدهی به بانک ها و موسسات مالی و اعتباری ادارات بیمه اتحادیه شهرداری و سایر دیون و به شرط بلامعارض بودن و نداشتن منع قانونی جهت نقل و انتقال و عرصه باقیمانده بعد از عقب نشینی در تاریخ ارائه گزارش ملک مشارالیه شامل 120 متر مربع عرصه پس اصلاحی 108 متر دارای حدود 85 متر مربع تجاری و دو و نیم طبقه اعیان مسکونی هر طبقه به انظمام راه پله حدود 95 متر مربع و نیم طبقه حدود 50 متر مربع مجموعا به مبلغ 210/000/000/000 تومان برابر دو هزارو صد میلیارد ریال ارزشگزاری و اعلام می گردد.

دادورز اجرای احکام شعبه 191 دادگاه حقوقی تهران

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش شش دانگ  ملک به پلاک ثبتی 8912 فرعی از 14 اصلی  مفروزی از 179 فرعی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش شش دانگ  ملک به پلاک ثبتی 8912 فرعی از 14 اصلی  مفروزی از 179 فرعی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 8951865 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/02/09 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/03/07 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده پلاک ثبتی 714 فرعی از 2 اصلی، مفروز و مجزا شده از 8 فرعی از اصلی به مساحت 149/40 مترمربع 9406113 1404/05/22 new not special not payed گیلان
2 مزایده ملک 9406101 1404/05/22 new not special not payed آذربایجان غربی
3 مزایده یک قطعه زمین مسکونی به پلاک ثبتی شماره 606فرعی از 103اصلی بنام جیران جعفری واقع درمحله عربلو 9406091 1404/05/22 new not special not payed اردبیل
4 مزایده 2.007 دانگ از 6 دانگ یک واحد آپارتمان به متراژ 110.60 متر مربع به قیمت کارشناسی 7.024.732.789 ریال 9406084 1404/05/22 new not special not payed تهران
5 مزایده یک باب سوله به مساحت یک هزار و صد و شش متر مربع 9406082 1404/05/22 new not special not payed تهران
6 مزایده فروش ملک تجاری 9406076 1404/05/22 new not special not payed اردبیل
7 مزایده ملک لک 9406074 1404/05/22 new not special not payed آذربایجان غربی
8 مزایده زمین 9406073 1404/05/22 new not special not payed تهران
9 مزایده صرفا اعیانی پلاک ثبتی 7112 فرعی از 2142 اصلی شهیدان فهیمی خیابان عدل غربی کوچه 6 کد پستی 7186716787 9406069 1404/05/22 new not special not payed فارس
10 مزایده ملک ( قطعه زمین بایر ) به شماره 3 جزئ از پلاک ثبتی 310 اصلی بخش 3 اردبیل بمساحت 401/62 مترمربع واقع 9406068 1404/05/22 new not special not payed اردبیل
11 مزایده فروش یک قطعه زمین به مساحت 450مترمربع وفق نظریه کارشناسی 9406056 1404/05/22 new not special not payed گیلان
12 مزایده ملک 9406054 1404/05/22 new not special not payed مازندران
13 مزایده ملک 9406053 1404/05/22 new not special not payed هرمزگان
14 مزایده ویلا واقع در دریاکنار به شرح آگهی مزایده 9406051 1404/05/22 new not special not payed مازندران
15 مزایده پلاک ثبتی 52 فرعی از 1521 اصلی بخش 20 یزد 9406049 1404/05/22 new not special not payed یزد
1404/05/22
1404/05/22
1404/05/22
1404/05/22
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی