جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 30 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

 مناقصه خرید زنجیر و پین باند آموند از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 8357882 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1403/09/13 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1403/09/21 میباشد.
این مناقصه در استان خوزستان با دسته بندی های صنفی و تخصصی مصالح و تجهیزات صنعت سیمان, زنجیر صنعتی, تجهیزات و ماشین آلات صنعتی برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت سیمان بهبهان
استان
کد پارس نماد
8357882
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1403/09/13
تاریخ درج
1403/09/13
تاریخ خاتمه آگهی
1403/09/21
منبع
سایت 1403.9.13
عنوان آگهی
 مناقصه خرید زنجیر و پین باند آموند ,  مناقصه خرید زنجیر و پین باند آموند 
شرح آگهی

شرکت سهامی عام سیمان بهبهان
 مناقصه خرید زنجیر و پین باند آموند 
شرکت سیمان بهبهان در نظر دارد نسبت به خرید زنجیر و پین باند آموند خود از طریق مناقصه عمومی اقدام نماید.
متقاضیان می توانند  جهت کسب اطلاع بیشتر و خرید برگ شرایط مناقصه به سایت شرکت سیمان بهبهان به آدرس www.behcco.ir  مراجعه نمایند.
مهلت تحویل اسناد تا ساعت 14 مورخ 1403.9.21 می باشد.
متقاضیان می بایست ابتدا پاکت پیشنهاد خود را در دبیرخانه حراست شرکت سیمان بهبهان تحویل و رسید دریافت دارند. هزینه آگهی مناقصه و کلیه کسورات قانونی بر عهده برنده مناقصه می باشد.
ضمنا رد یا قبول پیشنهادها از اختیارات این شرکت بوده و بازگشایی پاکات در کمیسیون معاملات و بدون حضور پیشنهاددهندگان صورت خواهد گرفت.
تلفن تماس 52848280 -061 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی،  مناقصه خرید زنجیر و پین باند آموند با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.


آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی