جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 27 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
استان
تهران
کد پارس نماد
8271172
شماره آگهی
140368460000505035
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/08/23
تاریخ درج
1403/08/24
تاریخ خاتمه آگهی
1403/09/10
منبع
سایت 1403.8.24
عنوان آگهی
مزایده فروش ملک پلاک ثبتی پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی, مزایده فروش ملک پلاک ثبتی پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140368460000505035
شماره پرونده:140268920003261699

تاریخ صدور:1403/08/23

شعبه صادر کننده:شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول

بموجب دادنامه  صادره از شعبه 23 دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرایی کلاسه 0204738  له  علی حیدری علیه  مهدی فریدیان تکانتپه که محکوم علیه محکوم است به پرداخت مبلغ 27/351/407/475 ریال بابت محکوم به در حق محکوم له و  نیم عشر اجرایی در حق دولت گردیده که در این خصوص حسب تقاضای محکوم له پلاک ثبتی پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی  حسب اعلام محکوم له توسط این اجراء توقیف و بوسیله کارشناس رسمی دادگستری بشرح ذیل توصیف و ارزیابی گردیده است.

                                  بسمه تعالی

ریاست محترم شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع: گزارش کارشناسی پرونده بایگانی 0204738

با سلام و تقدیم احترام

بازگشت به ابلاغ کارشناسی در پرونده شماره 140268920003261699 و شماره بایگانی پرونده 0204738 در خصوص دعوی به طرفیت که طی قرار کارشناسی شماره 140368440000946469 مورخ 1403/05/03 به این کارشناس ابلاغ گردید، اینجانب پس از حضور در آن شعبه محترم و مطالعه پرونده و بازدید از محل واقع در تهران - خیابان خیام کوچه شاهرخشاهی پلاک 1 و همچنین اخذ توضیحات لازم از طرفین دعوی -کلیه مدارک و مستندات موجود از جمله مدارک ابرازی طرفین و موارد اعتراضیه مورد بررسی و مطالعه قرار داده با توجه به اینکه مشخصات کامل ملک مورد نظر کارشناسی در پرونده موجود نبود و از خوانده نیز هر چند اصرار و چندین بار پی گیری برای گرفتن انها شد ولی از ارایه ان خوداری نمودند . در این ارتباط جهت کسب تکلیف مجددا به ان شعبه محترم مراجعه گردید که اظهار نمودند در صورت عدم تمکین در تحویل مستندات مورد نیاز موضوع به شعبه محترم منعکس شود که بعد از ارسال لایحه در مورد موضوع  فوق در  مورخه 1403/05/26 در ادامه ان  شعبه محترم طی نامه مورخه 1403/06/24 اینجانب را به حوزه ثبت ملک مولوی تهران جهت دسترسی به پرونده مربوطه و کسب اطلاعات لازم معرفی نمود که به ان حوزه مراجعه وپرونده ملک مورد نظر مطالعه گردید در نتیجه  ذیلاً گزارش مربوطه و نظریه کارشناسی تقدیم می گردد.

1- قرارهای صادره و خواسته دادگاه :

- قرار کارشناسی بازگشت به ابلاغیه مورخ 1403/05/03 در خصوص ارزیابی ملک بازداشتی خوانده به پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی 

- قرار کارشناسی با عنایت به در خواست و ضرورت جلب نظر کارشناس و در راستای رسیدگی به دعوی مطروحه به منظور تشخیص بهتر واقعیت امر و حقیقت موضوع کارشناسی و رعایت کامل حقوق متداعیین دادگاه ضمن پذیرش قرار ارجاع امر به کارشناس را صادر و اعلام می نماید تا کارشناس منتخب مطابق قرار کارشناسی نسبت به اجرای قرار صادره اقدام و نظریه کتبی و مستدل خویش را به این شعبه تسلیم نمایند.

2- مشخصات ثبتی ملک 0 فرعی از 5683 اصلی :

بر اساس مستندات و پرونده مربوطه پلاک ثبتی ملک شماره 0  فرعی از 5683 اصلی بخش ثبتی  8 مولوی تهران واقع در تهران - خیابان خیام کوچه شاهرخشاهی پلاک 1 دارای سند مالکیت دفترچه ای به نام اقای مهدی فریدیان تکانتپه به شماره چاپی 0043758 سری الف سال 1387 می باشد . وضعیت موجود به مساحت 108 متر مربع عرصه و حدود 94 متربع در هر طبقه اعیانی در سه طبقه  که بصورت انبار تجاری  بهره برداری میشود .

3- مشخصات عمومی ملک مورد نظر کارشناسی :

پلاک ثبتی اشاره شده در نامه بازداشتی یک ساختمان شمالی سه طبقه در یک کوچه کم عرض با قدمت بیش از  بیست سال با نمای اجری میباشد . طبقه همکف این ساختمان در اجاره شرکت ملی پست ایران است که بصورت انبار تجاری استفاده می شود . ساختمان دارای یک  واحد راه پله مستقل می باشد کف راه پله و راهروهای مشاعی از سنگ گرانیت و دیوار های ان گچ و نقاشی شده اند درسطح ورودی به طبقات داخل پاگردها در طبقات سرویس بهداشتی تعبیه گردیده است . طبقه اول ساختمان به عنوان انبار تجاری در اختیارخوانده می باشد . طبقه دوم که به عنوان دفتر کار  خوانده استفاده می شود شامل یک اتاق - ورودی  و هال -  ابدارخانه غیر محصور با کابینت والباقی سالن به عنوان محل انبار کالا ( فرش ) می باشد - سرویس بهداشتی  در داخل پاگرد اجرا شده است . کف کلیه فضاها از سرامیک سی در سی دیوارها و سقف ها اندود گچ و نقاشی با قرنیز سنگی اجرا شده اند. پنحره ها فلزی اهنی و درب های داخلی چوبی اجرا شده اند تأمین سرمایش آپارتمان به وسیله کولر گازی اسپیلت  و گرمایش توسط سیستم موتورخانه با رادیاتورهای آلومینیومی تأمین گردیده است . این ملک دارای اشتراک برق وگاز و انشعاب اب میباشد.

4- حدود رسیدگی :

1-4- چنانچه بعد از تنظیم این گزارش و ارائه نظریه کارشناسی مدارک و مستندات و اطلاعات جدید متکی به اسناد قابل قبول دیگری ارائه گردد که در نظریه کارشناسی صادر مؤثر واقع شود ، از این بابت مسئولیتی متوجه این نظریه  نبوده و رسیدگی به آن ها خارج از حدود و شمول اقدامات انجام شده می باشد.

2-4- بررسی بعمل آمده و نظریه کارشناسی ارائه شده مبتنی بر مفاد قرار کارشناسی، محتویات پرونده، اسناد و مدارک موجود در پرونده در چارچوب قوانین و مقررات حاکم بوده و اثبات اصالت موارد فوق خارج از صلاحیت کارشناسی این کارشناس می باشد.

3-4- نظریه کارشناسی حاضر در محدوده ی قرار کارشناسی خواسته شعبه محترم و در راستای موارد مطروحه بوده و در خصوص سایر دعاوی احتمالی موضوعیت ندارد.

5-3- صحت واصالت موارد عنوان شده توسط خوانده به عهده ارائه دهنده بوده وهیچگونه مسئولیتی متوجه این کارشناس نمی باشد .

3-6-صورتجلسه توافقی ما بین مالک و شهرداری منطقه 12 در خصوص ثبت یک واحد انبار تجاری در طبقه اول ملک به مساحت 93.7 متر مربع که توسط خوانده ارئه گردید .

7-3-کسب اطلاعات لازم از پرونده ملک فوق در حوزه ثبت ملک مولوی تهران بعد از معرفی اینجانب در مورخه 1403/06/24 به ان حوزه

  نظریه کارشناسی :

ارزیابی صورت گرفته با در نظر گرفتن موارد ذیل صورت گرفته است :

1-اطلاعات و مشخصات ملک بصورت شفاهی از  خوانده اخذ گردیده وهر چند مصرا در خواست کپی سند و دیگر مستندات لازم  شد از دادن ان خوداری نمودند لذا صحت و اصالت موارد عنوان شده به عهده ارائه دهنده بوده و هیچگونه مسئولیتی متوجه این کارشناس نمی باشد .

2- صورتجلسه توافقی ما بین مالک و شهرداری منطقه 12 در خصوص ثبت یک واحد انبار تجاری در طبقه اول

3- موقعیت مکانی ، مشخصات مصالح بکار برده شده ، قدمت ساختمان-امکان استفاده بصورت انبار تجاری و بررسی میدانی و نرم افزاری و جدا از دیگر عوامل تأثیرگذار مثل مسائل ثبتی و حقوقی، بازداشتی متصوره مقدم و مؤخر و سایر پرونده های قضائی ممکن و همچنین بدون در نظر گرفتن هر گونه بدهی، تعهدی به هر ارگانی مانند بانک ، مؤسسات مالی اعتباری ، شهرداری، امور مالیاتی و ... و سایر خاص حقیقی و حقوقی و سایر بدهی ها

با توجه به موارد فوق وجمیع جهات - شش دانگ ملک موصوف عرصه واعیان مبلغ 290.000.000.000ریال معادل بیست و نه میلیادر تومان در حال حاضر  ارزیابی می گردد

مقرر گردید

0/5659 از یک دانگ  ملک فوق الذکر با قیمت پایه کارشناسی به مبلغ 27/351/407/475 ریال در روز شنبه مورخه 1403/09/10 از ساعت 8 الی11  از طریق مزایده  در  سامانه الکترونیک تدارکات دولت (ستاد) بفروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگزاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط و مراسم مزایده تجدید خواهد شد.

اجرای احکام مدنی شعبه ششم مجتمع قضایی شهید بهشتی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش ملک پلاک ثبتی پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش ملک پلاک ثبتی پلاک ثبتی شماره 0  فرعی از 5683 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 8271172 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/08/23 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/09/10 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان پلاک ثبتی 86640 فرعی 9286203 1404/04/26 new not special not payed تهران
2 مزایده ششدانگ یک دستگاه آپارتمان پلاک ثبتی 83 فرعی 9286199 1404/04/26 new not special not payed تهران
3 مزایده سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه آپارتمان  9286183 1404/04/26 new not special not payed تهران
4 مزایده دو دانگ مشاع از ششدانگ یک دستگاه آپارتمان 99 مترمربع  9286178 1404/04/26 new not special not payed تهران
5 مزایده ششدانگ یک قطعه زمین پلاک ثبتی36789 فرعی  9286173 1404/04/26 new not special not payed تهران
6 مزایده ششدانگ یک قطعه آپارتمان پلاک ثبتی 166344 فرعی  9286169 1404/04/26 new not special not payed تهران
7 مزایده یک قطعه آپارتمان با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 85404 فرعی از 2395 اصلی 9286163 1404/04/26 new not special not payed تهران
8 مزایده فروش ماترک مرحومه خانم فاطمه گرزین منطقه درآسیا 9286147 1404/04/26 new not special not payed گلستان
9 مزایده فروش شش دانگ یک قطعه زمین خشکی ومحاط دربافت مسکونی به مساحت تقریبی850مترمربع 9286139 1404/04/26 new not special not payed گیلان
10 مزایده فروش زمین مسکونی 9286138 1404/04/26 new not special not payed آذربایجان غربی
11 مزایده ملک تجاری- انباری 9286137 1404/04/26 new not special not payed آذربایجان غربی
12 مزایده فروش ملک 9286135 1404/04/26 new not special not payed آذربایجان غربی
13 مزایده مزایده زمین 9286132 1404/04/26 new not special not payed قزوین
14 مزایده یک قطعه ساختمان با کاربری مسکونی به پلاک ثبتی 1683 فرعی از 8437 اصلی 9286096 1404/04/26 new not special not payed کرمان
15 مزایده املاک و اموال تملیکی و مازاد نوبت دوم 9286093 1404/04/26 new not special not payed البرز
1404/04/26
1404/04/26
1404/04/26
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی