جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 17 شهریور ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
استان
مازندران
کد پارس نماد
7509307
شماره آگهی
140347460000049046
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/02/30
تاریخ درج
1403/03/08
تاریخ خاتمه آگهی
1403/03/23
منبع
سایت 1403.3.8
عنوان آگهی
مزایده فروش دو قطعه زمین , مزایده فروش دو قطعه زمین 
شرح آگهی

شماره آگهی: 140347460000049046
شماره پرونده:9909982082801078

تاریخ صدور:1403/02/30

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

 

برابر با دادنامه 140047390008350587و پیرو آن مفاد برگ اجرائیه صادره از شعبه چهارم دادگاههای عمومی و حقوقی شهرستان بهشهر موضوع پرونده اجرایی کلاسه 0201965 دستور فروش ماترک  ورثه مرحوم اصغر قلندری  نظر به اینکه محکوم علیه موصوف با وصف ابلاغ مفاد برگ اجرائیه  در فرجه مقرر قانونی اقدامی را در جهت اجراء مفاد آن معمول نداشته فلذا اموال ماترک ا به شرح ذیل بفروش می رسد 

در خصوص پرونده کلاسه    0201965موضوع  ارزیابی دو قطعه زمین  خواهان آقای اکبر قلندری در حق  خواندگان حوریه  رقیه  با شهرت قلندری و غیره .... که اینجانب بعنوان کارشناس انتخاب شده ام:  ضمن مطالعه پرونده و آگاهی از دستور  مقام قضایی در خصوص ارزیابی عرصه مورد نظر، ضمن هماهنگی بعمل امده  به همراه خواهان  از  محل وقوع املاک  مورد نظر واقع در : بهشهر- روستای پارچ  مزرعه های معروف به کال لک و هامن زمین  بازدید ومعاینه بعمل امد که مشاهدات و بررسی های انجام شده را به شرح ذیل اعلام میدارد:

مشاهدات و مشخصات املاک :  

خواهان ضمن ارایه کارشناسی بدوی صورت گرفته از زمینها دو قطعه زمین با کاربری زراعی نزدیک بافت مسکونی روستا متعلق به مرحوم اصغر قلندری برادرم می باشد که طبق رای دادگاه به دلیل عدم امکان تقسیم عرصه ببین ورثه جهت فروش عرصها درخواست ارزیابی نمودم :

مشخصات قطعه اول : عرصه واقع در روستای پارچ  مزرعه معروف به کال تلک  به مساحت تقریبی 702.40 متر مربع ، با کاربری زراعی خشکه زاری می باشد. حدود اربعه عرصه تعرفه شده به شرح ذیل : شمالا" وصل به  راه عبوری و از شرق وصل به زمین  خانم گلاب جعفری  و از جنوب  وصل به  زمین کاظم علی قلندری  و از سمت غرب به زمین آقای موسی قلندری متصل میباشد.  پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد ولی در مرز مشترک پیرامون عرصه تعدادی درخت آلوچه ترش  با قطرهای مختلف موجود می باشد. سطح عرصه دارای شیب ملایم از شمال به  سمت جنوب می باشد، همچنین سطح عرصه فاقد آثار کشت و زرع  می باشد،               جهت تطبیق مساحت ملک با مقدار ذکر شده در گزارش بدوی ، از عرصه تعرفه شده به وسیله دستگاه جی پی اس اندازه گیری  مجدد انجام پذیرفت  مساحت ملک مورد ارزیابی بر اساس تعرفه خواهان و اندازه گیری  صورت گرفته در  حدودا" 702.40 متر مربع محاسبه گردید.  با توجه به موقعیت مکانی ملک  قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه و نزدیکی به بافت مسکونی روستا  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای ، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا" به مبلغ 4.565.600.000 ریال(چهارصد و پنجاه و شش  میلیون و پانصدو شصت  هزار تومان )تعیین و به حضور تقدیم میگردد ./. 

مشخصات قطعه دوم : عرصه واقع در روستای پارچ - مزرعه معروف به هامن زمین  به مساحت تقریبی 928.82 متر مربع  نزدیک به بافت مسکونی روستا ، با کاربری زراعی خشکه زاری می باشد. حدود اربعه عرصه تعرفه شده به شرح : شمالا" وصل به  زمین آقای مسلم قلندری  و از شرق وصل به زمین آقای محمد قلندری  و از جنوب  وصل به  راه عبوری (تازه احداث شده)  و از سمت غرب به زمین آقای حسین  قلندری متصل میباشد.  پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد ولی در مرز مشترک پیرامون عرصه  و در سطح عرصه تعداد 20 اصله  درخت آلوچه ترش  با قطرهای متفاوت و تعداد 12 اصله درخت گردو مثمر با قطر 20 الی 30 سانتی متر موجود می باشد. سطح عرصه دارای شیب ملایم از شمال به سمت جنوب می باشد همچنین سطح عرصه فاقد آثار کشت می باشد. طبق اظهارات خواهان در زمان کارشناسی بدوی حد جنوبی عرصه راه عبور با عرض کم وجود داشته که اخیرا" با همکاری شورا جاده تعریض شده و قسمتی از عرصه  در حد جنوبی به عرض حدود چهار متر در عرصه جهت احداث  و تعریض راه عبوری واگذار گردید و این مقدار از مساحت اولیه اعلامی زمین  باید کسر گردد.                    جهت تطبیق مساحت ملک با مقدار ذکر شده در گزارش بدوی   با توجه به تعریض صورت گرفته در حد جنوبی جهت احداث راه عبوری ، از عرصه تعرفه شده به وسیله دستگاه جی پی اس اندازه گیری  مجدد انجام پذیرفت  مساحت ملک مورد ارزیابی بر اساس تعرفه خواهان و اندازه گیری  صورت گرفته در  حدودا" 847.80 متر مربع  باقیمانده است.  با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه خشکه زاری (وجود درختان گردو و آلوچه در حدود 32 اصله در سطح عرصه) و نزدیکی به بافت مسکونی روستا  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای  ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط ذکر شده مجموعا" به مبلغ 7.630.200.000 ریال(هفتصد و شصت و سه میلیون و بیست هزار تومان )تعیین و به حضور تقدیم میگردد 

دو قطعه زمین با بنای احداثی  کارشناس  پس از حضور در دادگاه و مطالعه اوراق پرونده اقدام به امرکارشناسی نموده است. ارزیابی ملک با مشخصات فوق بدون در نظر گرفتن هرگونه بازداشتی و یا رهن از سوی ارگانها و یا دیون احتمالی و یا واگذاری تمام و یا بخشی از ملک به دیگری صورت گرفته است و ضروری است این موارد و و مالکیت ملک و اصالت اسناد مربوطه حتما توسط آن شعبه محترم مورد بررسی و احراز قرار گیرد .

نظریه کارشناس به شرح زیر می باشد:

در تاریخ 30/11/1402 به همراه مامور کلانتری 11 و همچنین با حضور احدی از محکوم علیهم و محکوم لهم جهت انجام ارزیابی به آدرس بهشهر  خیابان امت ، نبش آیت ا.. شاهرودی 10 عزیمت شد و مشاهدات زیر بعمل آمد.

مشخصات ملک مورد ارزیابی :

ملک مورد ارزیابی بر اساس اسناد ابرازی شامل یک باب خانه بوده که دارای دو پلاک ثبتی مجزا می باشد که در طبیعت این دو پلاک ثبتی بصورت غیر رسمی تجمیع گردیده است . بنابر اسناد ابرازی پلاکهای ثبتی شامل : شش دانگ یک باب خانه در پلاک ثبتی 1907 فرعی از 18 اصلی مفروز مجزی شده از 30 فرعی از اصلی مذکور بخش هفده که در اداره ثبت و اسناد بهشهر جهت آن سند صادر گردیده است. مساحت کل ششدانگ عرصه این پلاک بنا بر سند با مشخصات فوق 138.52 متر مربع بوده و حدود آن  شمالا به کوچه بطول 9.97 متر و شرقا به فضای پلاک مجاور بطولهای  12.25 و 2.30 متر و جنوبا به متصرفی اشخاص  بطول 9.37 متر و غربا به پلاک مجاور بطولهای 8.40 و 5.45 متر می باشد و همچنین شش دانگ  اعیان یک قطعه باغچه در پلاک ثبتی 1885 فرعی از 18 اصلی بخش هفده که در اداره ثبت و اسناد بهشهر جهت آن سند صادر گردیده است. مساحت کل ششدانگ عرصه این پلاک بنا بر سند با مشخصات فوق 142 متر مربع بوده و حدود آن  شمالا به کوچه بطول 9.75 متر مربع و شرقا به خانه اشخاص و پلاک مجاور بطولهای 5.45 و 8.40 متر مربع و جنوبا به متصرفی اشخاص بطول 11.00 متر و غربا به خیابان بطول 13.45 متر می باشد. در کل پهنه فوق یک باب ساختمان مسکونی یک طبقه به مساحت حدودی 60 مترمربع مشتمل بر 2 اتاق با اسکلت از مصالح بنایی ، نما سیمانکاری و پوشش شیروانی بانضمام حمام و سرویس بهداشتی در حیاط احداث گردیده است . کل دو پلاک ثبتی بصورت یک جا دیوار کشی شده و ملک دارای انشعابات کامل شهری و بخشی حیاط سازی می باشد . بخشی از ملک در مسیر تعریض معابر عمومی می باشد .

بنابر تصویر یک برگه گواهی حصر وراثت ابرازی صادره از شعبه 4 حل اختلاف با شماره بایگانی 9900978 ، وراث در حین فوق مرحوم اصغر قلندری شامل : 3 پسر و 5 دختر می باشد .

نتیجه کارشناسی:

با توجه به جمیع جهات ارزش کل شش دانگ عرصه و اعیان هر دو پلاک ثبتی بصورت یک جا و مستحدثات موجود بانضمام انشعابات مجموعا مبلغ 45.000.000.000  ریال (چهل و پنج میلیارد ریال ) بعنوان قیمت پایه تعیین می گردد .

نکات زیر قابل ذکر می باشد :

با توجه به برگه گواهی حصر وراثت ابرازی از مبلغ فوق سهم هر یک از پسران مبلغ 8.181.818.181 ریال و سهم هریک از دختران مبلغ 4.090.909.090 ریال می باشد .

همانطور که فوقا اعلام گردید با توجه به تجمیع غیر رسمی دو پلاک ثبتی در طبیعت و همچنین شکل قرار گیری اعیانی موجود ، ارزش گذاری دو پلاک بصورت یکپارچه انجام شده است .

نتیجتا" اموال  موصوف بنشانی بهشهر روستای پارچ وخیابان امت ، نبش آیت ا.. شاهرودی 10    بمنظور حفظ و نگهداری آن تحویل حافظ گردیده واموال موضوع توقیف برای روز چهار شنبه  مورخ 1403/03/23 ساعت 8 صبح الی 9 از طریق مزایده و در شعبه اجزای احکام مدنی دادگاه عمومی حقوقی شهرستان بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روزیکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمنا" مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را درجلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجها"باینکه دایره اجرای احکام مدنی میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید می گردد ضمنا" تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت .

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش دو قطعه زمین 
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش دو قطعه زمین برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 7509307 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/02/30 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/03/23 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده فروش یک قطعه سالن به پلاک ثبتی 69586 فرعی از 4476 اصلی 9521196 1404/06/17 new not special not payed تهران
2 مزایده فروش سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه آپارتمان 9521128 1404/06/17 new not special not payed تهران
3 مزایده فروش 1.88 دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از آپارتمان مسکونی   9521127 1404/06/17 new not special not payed تهران
4 مزایده پلاک ثبتی 82.223 واقع در خمینی شهر بخش 14 ثبت اصفهان 9521100 1404/06/17 new not special not payed اصفهان
5 مزایده پلاک ثبتی 229 فرعی از 37 اصلی، مفروز و مجزی شده از 74 فرعی از اصلی به مساحت 9210.7 مترمربع 9521099 1404/06/17 new not special not payed آذربایجان غربی
6 مزایده فروش یک قطعه آپارتمان به پلاک ثبتی 27733 فرعی از 7022 اصلی 9521097 1404/06/17 new not special not payed تهران
7 مزایده فروش ششدانگ یک قطعه آپارتمان پلاک ثبتی 40143 فرعی   9521093 1404/06/17 new not special not payed تهران
8 مزایده پلاک 477 فرعی از 37 اصلی به مساحت 5490 مترمربع 9521091 1404/06/17 new not special not payed همدان
9 مزایده فروش ششدانگ پلاک ثبتی 5925 فرعی از 6 اصلی 9521089 1404/06/17 new not special not payed آذربایجان شرقی
10 مزایده فروش سه دانگ مشاع از ششدانگ یکبابخانه به پلاک شماره 3877/380 اصلی مفروز و مجزی شده از پلاک 3877 9521086 1404/06/17 new not special not payed فارس
11 مزایده فروش یک قطعه زمین به  پلاک ثبتی 8832 فرعی از 126 اصلی 9521083 1404/06/17 new not special not payed تهران
12 مزایده مزایده ششدانگ یک قطعه محوطه که در حال حاضر بصورت یکباب منزل در آمده به مساحت 198 متر مربع ... 9521081 1404/06/17 new not special not payed خراسان رضوی
13 مزایده فروش ملک به پلاک ثبتی 1233 فرعی از یک اصلی 9521080 1404/06/17 new not special not payed همدان
14 مزایده فروش یک آپارتمان به پلاک ثبتی 49 فرعی از 3900 اصلی 9521068 1404/06/17 new not special not payed تهران
15 مزایده فروش ششدانگ اعیان یکباب مغازه با وضعیت خاص طلق با عرصه وقف 9521061 1404/06/17 new not special not payed خراسان رضوی
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی