جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 28 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مناقصه تامین سرویس ایاب و ذهاب کارکنان از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 7154667 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1402/12/15 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1403/01/15 میباشد.
این مناقصه در استان کردستان , تهران با دسته بندی های صنفی و تخصصی ایاب و ذهاب برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت سیمان کردستان
استان
کد پارس نماد
7154667
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1402/12/15
تاریخ درج
1402/12/15
تاریخ خاتمه آگهی
1403/01/15
منبع
اطلاعات 1402.12.15
عنوان آگهی
مناقصه تامین سرویس ایاب و ذهاب کارکنان, مناقصه تامین سرویس ایاب و ذهاب کارکنان
شرح آگهی

مناقصه ایاب و ذهاب کارکنان کارخانه سیمان کردستان ؟
شرکت سیمان کردستان در نظر دارد نسبت به تامین سرویس ایاب و ذهاب کارکنان خود واقع در استان کردستان شهرستان بیجار از طریق مناقصه عمومی، مطابق شرایط و مشخصات مندرج در اسناد مناقصه به افراد حقیقی یا حقوقی واجد شرایط واگذار کند. از متقاضیان محترم درخواست می گردد جهت ردیافت اسناد مناقصه به سایت رسمی شرکت به نشانی https::/www.kordestancement.com مراجعه و تا پایان وقت اداری مورخ 1403.1.15 به دفتر مرکزی این شرکت واقع در میدان آرژانتین ابتدای خیابان الوند، نبش کوچه البرز پلاک 11 طبقه اول امور بازرگانی و یا دبیرخانه کارخانه سیمان کردستان به نشانی: بیجار کیلومتر 5 جاده تکاب مراجعه نموده و پیشنهاد خود را در پاکات درب بسته تحویل نمایند.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.
آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
نیازی  
10:16 1402/12/15

مناقصه گر باید برای این موضوع اتومبیل را با راننده تامین نماید؟

پاسخ: جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مناقصه لطفا با مناقصه گزار تماس حاصل نمایید.

کد امنیتی