جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 29 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

آگهی مناقصه خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور مدل کامینز از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 6605367 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1402/08/18 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1402/08/28 میباشد.
این مناقصه در استان آذربایجان شرقی با دسته بندی های صنفی و تخصصی دیزل ژنراتور, تجهیزات برق و الکترونیک برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت داروسازی شهید قاضی (سهامی عام)
کد پارس نماد
6605367
شماره آگهی
-
تاریخ شروع
1402/08/18
تاریخ درج
1402/08/18
تاریخ خاتمه آگهی
1402/08/28
منبع
جهان صنعت 1402.8.18
عنوان آگهی
آگهی مناقصه خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور مدل کامینز, آگهی مناقصه خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور مدل کامینز
شرح آگهی

آگهی مناقصه عمومی مناقصه خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور 
این شرکت در نظر دارد خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور مدل کامینز با توان  2250kva را از طریق مناقصه عمومی محقق نماید. لذا از کلیه متقاضیان شرکت در مناقصه دعوت به عمل می آید جهت دریافت  اسناد مناقصه از تاریخ انتشار این آگهی به تاریخ 1402.8.18 لغایت 10 روز به محل کارخانه واقع در کیلومتر 10 جاده تبریز به طرف تهران - بالاتر از پاسگاه پلیس راه - روبروی مرکز آموزش جهاد کشاورزی - خیابان سرم دارو - واحد دبیرخانه محرمانه و یا دفتر مرکزی شرکت واقع در تهران به آدرس تهران بلوار مرزداران نرسیده به پل یادگار امام شمال خیابان فرشتگان پلاک 3 مراجعه نمایند.
تاریخ تحویل پاکات پایان وقت اداری مورخه 1402.8.27 می باشد 
ضمنا اسناد مناقصه در سایت اینترنتی شرکت به آدرس WWW.SGCO-INFUSION.COM نیز قابل مشاهده، تکمیل و تسلیم به شرکت بوده و نیازی به مراجعه حضوری جهت دریافت اسناد نیست.
شرکت داروسازی شهید قاضی (سهامی عام) 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، آگهی مناقصه خرید دو دستگاه دیزل ژنراتور مدل کامینز با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

مناقصات

مناقصه تجهیزات برق

,

مناقصه

مناقصات تجهیزات الکتریکی

,

مناقصات

مناقصه قطعات الکتریکی

,

مناقصه

مناقصات ملزومات برقی

,

مناقصات

مناقصه خرید کنتور برق

,

مناقصه

مناقصات خرید رله

,

مناقصات

مناقصه خرید کلید و پریز

,

مناقصه

مناقصات توربین

,

مناقصات

مناقصه ترانسفورماتور

,

مناقصه

مناقصات دیزل

,

مناقصات

مناقصه PLC

,

مناقصه

مناقصات UPS

,

مناقصات

مناقصه تجهیزات نیروگاهی

,

مناقصه

مناقصات انرژی خورشیدی

,

مناقصات

مناقصه یراق آلات شبکه

,

مناقصه

مناقصات خرید تجهیزات برقی

,

مناقصات

مناقصه تجهیزات نیروگاهی

,

مناقصه

مناقصات تاسیسات برقی

,

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی