جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 2 شهریور ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شهرداری منطقه پنج تبریز
استان
آذربایجان شرقی
کد پارس نماد
6225606
شماره آگهی
2002094586000058
تاریخ شروع
1402/05/24
تاریخ درج
1402/05/24
تاریخ خاتمه آگهی
1402/06/01
منبع
سایت
عنوان آگهی
مناقصه، مناقصه عمومی یک مرحله ای پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه, مناقصه، مناقصه عمومی یک مرحله ای پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه
شرح آگهی

جهت دریافت اطلاعات کامل این آگهی به سامانه ستاد مراجعه نمایید.

مشخصات مناقصه عمومی

شماره مناقصه2002094586000058
نوع برگزارییک مرحله ایکلید واژه
عنوان/موضوع مناقصهمناقصه عمومی یک مرحله ای پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه
شرح مناقصه پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه
استان محل اجراآذربایجان شرقیشهر محل اجراتبریز
طبقه بندی موضوعیخدمات با فهرست بهاشرح کلی حوزه فعالیت پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه
حداقل امتیاز قابل قبول ارزیابی کیفیحداقل امتیاز قابل قبول ارزیابی فنی/بازرگانی
ردیفطبقه بندی موضوعیحوزه فعالیت
1خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهکسربهای استفاده از شبرنگ فلورسنت سبز-زرد POP به جای شبرنگ رده الماسه DIG.
2خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهکسربها به ردیف‌های خط کشی همراه  با گلاسبید، در صورتی که در خط کشی، از  گلاسبید استفاده نشود.
3خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهپاک کردن خط یا علائم از سطح راه با استفاده از روش مکانیکی (برس‌های مخصوص).
4خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهنصب و راه‌اندازی چراغ چشمک‌زن یا تنظیم شونده سه‌خانه یک جهت طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
5خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهعایق کاری رطوبتی با سه قشر اندود قیری و دولایه گونی.
6خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهعایق کاری رطوبتی با دو قشر اندود قیری و یک لایه گونی.
7خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۵۱ تا ۱۸۱۰۵۴ چنانچه ضخامت ورق گالوانیزه ۱٫۵ میلی‌متر باشد.
8خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های خط کشی و سطوح (به جز Premarks) چنانچه از رنگ فام غیرسفید استفاده شود.
9خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف ۱۸۱۱۰۱ در شرایط دمای زیر ۱۵ درجه و با استفاده از گرم کردن غیرمستقیم چسب طبق دستورالعمل مربوطه.
10خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهعایق کاری رطوبتی با یک قشر اندود قیری.
11خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۲۰۱، ۱۸۱۲۰۲ و ۱۸۱۲۰۳ وقتی از چراغ دوجهت تک پایه استفاده شود .
12خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۷۶ و ۱۸۱۰۷۸ و ۱۸۱۰۸۰ و ۱۸۱۰۸۲چنانچه ضخامت ورق گالوانیزه ۲ میلی‌متر باشد.
13خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۷۶ و ۱۸۱۰۷۸ و ۱۸۱۰۸۰ و ۱۸۱۰۸۲چنانچه ضخامت ورق گالوانیزه ۱٫۵ میلی‌متر باشد.
14خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۷۵ و ۱۸۱۰۷۷ و ۱۸۱۰۷۹ و ۱۸۱۰۸۱چنانچه ضخامت ورق روغنی ۲ میلی‌متر باشد.
15خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۷۵ و ۱۸۱۰۷۷ و ۱۸۱۰۷۹ و ۱۸۱۰۸۱چنانچه ضخامت ورق روغنی ۱٫۵ میلی‌متر باشد.
16خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۷۵ تا ۱۸۱۰۷۸ چنانچه تابلوها رخ‌دار (دارای لبه داخلی) باشد.
17خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۶۲ تا ۱۸۱۰۶۴ چنانچه ضخامت ورق روغنی ۲ میلی‌متر باشد.
18خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۰۶۲ تا ۱۸۱۰۶۴ چنانچه ضخامت ورق روغنی ۱٫۵ میلی‌متر باشد.
19خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهنصب و راه‌اندازی چراغ چشمک‌زن یا تنظیم شونده دوخانه یک جهت طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
20خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهنصب و راه‌اندازی چراغ چشمک‌زن یا تنظیم شونده تکخانه یک جهت طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
21خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهنصب بازتاب (چشم گربه‌ای) طبق مشخصات فنی، پیاده کردن محل نصب و استفاده از چسب‌های مخصوص حداقل ۱۲۰ گرم و رعایت فاصله و زاویه نصب طبق دستور کار.
22خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهخرید بازتاب (گل میخ) پلاستیکی طبق مشخصات فنی.
23خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه، برش و نصب نوار با شبرنگ HIP (پربازتاب).
24خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه، برش و نصب نوار با شبرنگ EGP (رده مهندسی).
25خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه چراغ چشمک‌زن تنظیم شونده سه خانه طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
26خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه چراغ چشمک‌زن تنظیم شونده دو خانه طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
27خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه چراغ چشمک‌زن تنظیم شونده تک خانه طبق مشخصات فنی و دستور کار مربوط.
28خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه و نصب ورق‌های صداگیر از جنس بتن طبق مشخصات فنی مربوط.
29خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه و نصب نقوش، فلش، خط‌نوشته و نظایر آن به شکل پیش‌ساخته (Premarks).
30خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه و نصب ضربه‌گیر با استفاده از محفظه‌های پر از مایع (آب) طبق مشخصات فنی مربوط و مهاربندی لازم 
31خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه و نصب تابلوهای هوشمند با پیام وضعیت ترافیک.
32خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه و نصب تابلوهای هوشمند با پیام اخباری.
33خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و رنـگ آمیزی با رنـگ شبرنـگ.
34خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۹ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی به روش اسکرید با ضخامت ۳۵۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه.
35خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۹ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی اسپری با ضخامت ۲۰۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۱۸ ماهه.
36خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۹ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
37خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۶ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی به روش اسکرید با ضخامت ۳۵۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه.
38خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۶ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی اسپری با ضخامت ۲۰۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۱۸ ماهه.
39خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۶ متر خالی به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
40خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۶ متر خالی به عرض ۱۲ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
41خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۳ متر پر و ۶ متر خالی به عرض ۱۰ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک۴۰۰ میکرون.
42خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی منقطع و متناوب ۲ متر پر و ۷ متر خالی به عرض ۱۰ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک۴۰۰ میکرون.
43خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۲۰ سانتی‌متر، بارنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
44خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۲۰ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی به روش اسکرید با ضخامت ۳۵۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه.
45خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۲۰ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی اسپری با ضخامت ۲۰۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۱۸ ماهه.
46خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی به روش اسکرید با ضخامت ۳۵۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه.
47خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ گرم ترافیکی اسپری با ضخامت ۲۰۰۰ میکرون همراه با گلاسبید با دوام ۱۸ ماهه.
48خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۱۵ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
49خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۱۲ سانتی‌متر، با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
50خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی متصل و مداوم به عرض ۱۰ سانتی‌متر، بارنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون.
51خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی برجسته (لقمه‌ای) به روش اکستروژن با عرض ۲۰ سانتی‌متر با رنگ گرم ترافیکی همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه و ضخامت ۵۰۰۰ میکرون.
52خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و خط‌کشی برجسته (لقمه‌ای) به روش اکستروژن با عرض ۱۵ سانتی‌متر با رنگ گرم ترافیکی همراه با گلاسبید با دوام ۳۶ ماهه و ضخامت ۵۰۰۰ میکرون.
53خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و ترسیم سطوح از جمله نقوش، فلش و خط‌نوشته با رنگ سرد ترافیکی آکریلیک همراه با گلاسبید با ضخامت خشک ۴۰۰ میکرون برحسب سطح رنگ شده.
54خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و اجرای ساختمان پسـت نگهبانی.
55خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و اجرای ساختمان راهدارخانه.
56خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و اجرای ساختمان بین راه.
57خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه مصالح و اجرای خط‌کشی و ترسیم نقوش، فلش و خط‌‌نوشته با رنگ دو جزئی بر پایه رزین آکریلیک با ضخامت ۱۵۰۰ میکرون و دوام ۳۶ ماهه برحسب سطح رنگ شده.
58خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ لبه‌دار با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌مترو شبرنگ پربازتاب HIP و متعلقات.
59خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ لبه‌دار با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌مترو شبرنگ رده مهندسی EGP و متعلقات.
60خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ لبه‌دار با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک و شبرنگ پربازتاب HIP و متعلقات.
61خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ لبه‌دار با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک و شبرنگ رده مهندسی EGP و متعلقات.
62خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ ساده با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌مترو شبرنگ پربازتاب HIP و متعلقات.
63خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ ساده با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر و شبرنگ رده مهندسی EGP و متعلقات.
64خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ ساده با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک و شبرنگ پربازتاب HIP و متعلقات.
65خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی تیپ ساده با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک و شبرنگ رده مهندسی EGP و متعلقات.
66خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ HIP (پربازتاب).
67خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ EGP (رده مهندسی).
68خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ DIG (رده الماسه).
69خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر ورنگ الکترواستاتیک با شبرنگ DIG (رده الماسه).
70خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک با شبرنگ HIP (پربازتاب).
71خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ورق روغنی ۱٫۲۵ میلی‌متر و رنگ الکترواستاتیک با شبرنگ EGP (رده مهندسی).
72خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ HIP (پربازتاب).
73خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ EGP (رده مهندسی).
74خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل گالوانیزه ۱٫۲۵ میلی‌متر با شبرنگ DIG (رده الماسه).
75خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل آلومینیوم ۳ میلی‌متر باشبرنگ HIP (پربازتاب).
76خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل آلومینیوم ۳ میلی‌متر با شبرنگ EGP (رده مهندسی).
77خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه صفحه تابلوی اطلاعاتی با ریل آلومینیوم ۳ میلی‌متر با شبرنگ DIG (رده الماسه).
78خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه بازتاب چشم گربه‌ای یک طرفه طبق مشخصات فنی، بدنه از جنس ABS.
79خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهتهیه بازتاب چشم گربه‌ای دو طرفه طبق مشخصات فنی، بدنه از جنس ABS.
80خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بهای استفاده از شبرنگ فلورسنت سبز-زرد POP به جای شبرنگ پربازتاب HIP.
81خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بهای استفاده از شبرنگ فلورسنت سبز-زرد POP به جای شبرنگ رده مهندسی EGP.  
82خدمات-فهرست بهای سازمان برنامه و بودجهاضافه‌بها به ردیف‌های ۱۸۱۲۰۱، ۱۸۱۲۰۲ و ۱۸۱۲۰۳ وقتی از چراغ سه جهت تک پایه استفاده شود.


اطلاعات مناقصه گزار

نام دستگاه اجرایی مناقصه گزارشهرداری منطقه پنج تبریزمسئول ثبت مناقصهبهناز شیعه لیلان
مرجع پاسخگوییکد پستی5156974874
آدرستبریز دروازه تهران


اطلاعات مالی/تامین اعتبار

برآورد مالی15,000,000,000ریال
هزینه خرید اسنادریال
مبلغ تضمین750,000,000واحد پولریال
توضیحاتپروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه


اطلاعات زمانی

مهلت دریافت اسناد1402/06/01ساعت14:00مهلت ارسال پاکتهای پیشنهاد1402/06/13ساعت14:00
زمان بازگشایی پاکت ها1402/06/14تا تاریخ11:00زمان اعتبار پیشنهاد1402/09/14تا ساعت11:00


برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مناقصه، مناقصه عمومی یک مرحله ای پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 6225606 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1402/05/24 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1402/06/01 میباشد.
این مناقصه در استان آذربایجان شرقی با دسته بندی های صنفی و تخصصی تجهیزات راه, تابلوهای محیطی برگزار میشود.

آخرین دریافت پیشنهادها و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها و اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط این مناقصه و نحوه ارسال مدارک، و الزامات پروژه در اطلاعات تکمیلی این آگهی مناقصه درج شده است. لطفا ثبت نام کنید تا اطلاعات کامل را ببینید. علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، مناقصه، مناقصه عمومی یک مرحله ای پروژه تهیه و نصب تجهیزات ترافیکی و تابلو های انتظامی در سطح منطقه با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.


آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مناقصه روکش آسفالت محورهای فرعی و روستایی ... 9446853 1404/06/01 new not special not payed فارس
2 مناقصه و تجدید مناقصه لکه گیری و روکش آسفالت ..... 9446642 1404/06/01 new not special not payed همدان
3 مناقصه خرید قطعه و تعمیرات ماشین آلات راهداری .... 9446580 1404/06/01 new not special not payed فارس
4 مناقصه تهیه، حمل و نصب نیوجرسی (حفاظ بتنی) مفصلی ... 9446375 1404/06/01 new not special not payed چهارمحال و بختیاری
5 تجدید مناقصه خرید تابلوهای اخباری (نام معابر) ... 9446072 1404/06/01 new not special not payed چهارمحال و بختیاری
6 استعلام تجدید استعلام نصب تابلوهای هشدار در سطح رودخانه ها و تالاب های استان جهت جلوگیری از حوادث احتمالی 9444029 1404/06/01 new not special not payed چهارمحال و بختیاری
7 استعلام خرید رنگ ترافیکی و رنگ آمیزی و خط کشی محوری معابر اصلی سطح شهر چهارباغ و نواحی مطابق اسناد پیوست. 9443238 1404/06/01 new not special not payed البرز
8 استعلام عملیات تهیه و نصب تابلوهای انتظامی و اخطاری خوزه استحفاظی شهرستانهای ممسنی و رستم طبق براورد و شرایط پیوست 9442761 1404/06/01 new not special not payed فارس
9 استعلام شهرداری نوشهر به موجب درخواست واحد تاسیسات مبنی بر انتخاب پیمانکار جهت رنگ آمیزی سطح شهر مطابق لیست پیوستی: مهندس افریدون 9442637 1404/06/01 new not special not payed مازندران
10 استعلام خطکشی بلوار و خیابان های سطح شهر (طبق استعلام بها) 9442605 1404/06/01 new not special not payed بوشهر
11 مناقصه عملیات خرید حمل ، اجرا نصب اقلام تجهیزات ترافیکی برای سطح منطقه... نوبت دوم 9441740 1404/05/30 new not special not payed سیستان و بلوچستان
12 استعلام نیوجرسی بتنی 9439640 1404/05/30 expired special not payed خوزستان
13 استعلام چمن مصنوعی فوتبالی همراه با خط کشی ها و مشخصات پیوستی به متراژ600متر 9439369 1404/05/30 new not special not payed زنجان
14 مناقصه تهیه و اجرای خط کشی در محورهای بزرگراهی 9438560 1404/05/29 new not special not payed گلستان
15 مناقصه تهیه و اجرای خط کشی- نوبت دوم 9438404 1404/05/29 new not special not payed فارس
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی