جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 22 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
استان
مازندران
کد پارس نماد
5820714
شماره آگهی
140247460000047458
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/02/23
تاریخ درج
1402/02/24
تاریخ خاتمه آگهی
1402/03/17
منبع
سایت1402.2.24
عنوان آگهی
مزایده زمین شالیزاری و خشکه زاری, مزایده زمین شالیزاری و خشکه زاری
شرح آگهی

شماره آگهی: 140247460000047458
شماره پرونده:9409981946300657

تاریخ صدور:1402/02/23

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

 

آگهی مزایده (اول)

 

برابر با دادنامه  9909971946301287 صادره از شعبه سوم دادگاههای عمومی و حقوقی شهرستان بهشهر موضوع پرونده اجرایی کلاسه 0001002  حکم به فروش ماترک سید کریم سلیلی رستمی  صادر شده و  نظر به اینکه ورثه در فرجه مقرر قانونی اقدامی را در جهت فروش و سازش و  اجراء مفاد دادنامه  آن معمول نداشته ، ماترک مرحوم به شرح ذیل به فروش می رسد.

1*  زمین نزدیک سنگ شکن (قبرستان بچه) :

 

یک قطعه زمین بصورت خشکه زاری واقع در رستم کلا- جاده معدن ، زمین معروف به قبرستان بچه، به مساحت  80/1007 متر مربع که در زمان بازدید دارای دو اصله درخت گردو به قطرهای 40 و 50 سانتی متر و 22 اصله درخت انار قدیمی بوده است حدود و مشخصات ملک : شمالا به زمین حسینی ، شرقا به زمین زراعی تقی ، جنوبا به جاده معدن ، غربا باغ مرکبات جعفر محمدکاظمی .

 

2*    زمین شش قفیزی (لته) :

 

یک قطعه زمین بصورت خشکه زاری واقع در رستم کلا ، خیابان شن چال به مساحت 5406 متر مربع که در زمان بازدید دارای 63 اصله درخت انار ، 4 اصله درخت درخت آلو ، یک اصله درخت انجیر با قطر 18 سانتی متر ، یک اصله درخت گردو با قطر 20 سانتی متر و دو اصله درخت جنگلی به همراه انگور بوده است حدود و مشخصات ملک : شمالا در سه قسمت اول متصل است به زمین محمد رزاقی دوم به زمین ساروزه و سوم به زمین وراث حسامی ، شرقا به زمین وراث مرحوم حیدری ، جنوبا در دو قسمت پی دیوار سنگ چینی است اول به زمین خلیل محمد کاظمی و دوم به زمین علی رمضان زاده ، غربا به کانال خشک شورش.

 

3*  زمین چهار قفیزی کوچه منتهی به کارخانه شیرین پاسخ :

 

یک قطعه زمین بصورت خشکه زاری واقع در رستم کلا- جاده امامزاده محمد، کوچه کارخانه شیرین پاسخ، به مساحت 75/3642 متر مربع بگونه ایی که کوچه معصوم زاده کارخانه شیرین پاسخ از میان آن می گذرد آن را به دو قسمت شمالی به مساحت 839 متر مربع و قسمت جنوبی به مساحت 90/2802 متر مربع تقسیم می کند. حدود و مشخصات ملک : شمالا فنس است به باغ مرکبات آقای قاسمی ، شرقا به زمین زراعی آقای کوهی ، جنوبا به زمین زراعی آقای حسامی ، غربا به زمین زراعی خانم فتاح .

 

4*    زمین سه قفیزی روبروی امامزاده محمد :

 

یک قطعه زمین بصورت خشکه زاری واقع در رستم کلا - جاده امامزاده محمد، روبروی امامزاده، به مساحت 2852 متر مربع که در زمان بازدید بلا کشت بوده است حدود و مشخصات ملک : شمالا به زمین زراعی خانم مقدسی ، شرقا به جاده معدن که ماورای آن امامزاده محمد قرار دارد ، جنوبا به کوچه 6 متری معصوم زاده به کارخانه شیرین پاسخ که ماورای آن نجاری آقای سلامت قرار دارد ، غربا در دو قسمت که متصل است به مرغداری پاراچ و زمین خشکه زاری حسن.

 

5*    زمین چهار قفیزی کوه :

 

یک قطعه زمین کشاورزی واقع در جاده شوسه پارک مهربان رود به مساحت 4396 متر مربع که بصورت شیبدار است و جاده شوسه پارک مهربان رود از میان آن می گذرد آن را به دو قسمت شمالی به مساحت 1031.50 متر مربع و قسمت جنوبی به مساحت 3364.60 متر مربع تقسیم می کند. در زمان بازدید دارای 2 اصله درخت گردو با قطر 18 سانتی متر ، دو اصله انار در قسمت شمالی زمین و 6 اصله درخت انار ویک اصله درخت جنگلی با قطر 20 سانتی متر در زمین جنوبی بوده است.حدود و مشخصات ملک : شمالا به راه عبور که ماورای آن ملک ورثه ابراهیم ساروزه قرار دارد ، شرقا به زمین زراعی حاج اکبر عطار ، جنوبا به دره جنگلی ، غربا به زمین زراعی وراث ابراهیم عطار .

 

6*    زمین یک هکتاری کوه :

 

یک قطعه زمین کشاورزی واقع در رستم کلا ، جاده پارک مهربان رود، جاده فرعی ، پشت دامداری به مساحت 10364 متر مربع که بصورت شیبدار است. در زمان بازدید دارای 10 اصله درخت انار قدیمی ،2 اصله درخت الو جنگلی ،3 اصله درخت گوجه سبز ،2 اصله نهال گردو ،  یک اصله درخت انجیر سفید و 2 اصله درخت انجیر وحشی بود. حدود ومشخصات ملک : شمالا در سه قسمت وصل به دامداری و ملک عطار و زمین ورثه دشتیان است ، شرقا به زمین زراعی وراث دهباشی ، جنوبا به جنگل ،غربا به جنگل.

 

7* زمین شالیزاری و خشکه زاری(قنات بنارکیاب): ملک مورد تعرفه مشتمل بر عرصه یک قطعه زمین شالیزاری و خشکه زاری بصورت مشاعی که حدود 20 هکتاراطراف جاده امیرآباد و الباقی زیر ریل راه آهن ( شمالشرقی راه آهن) واقع است برابر اظهارات پیشکار قنات بنارکیاب کل زمین 223.5 سیر می باشد و هرسیر تقریبا 2100 متر مربع است ( راه ها کسر شده است) و حدوداً 50 مالک دارد که هر ساله 1200 متر مربع بصورت شالیزاری و 800 متر مربع گندم و گاهی از سالها بمیزان مساوی کشت می گردد.آب این مزارع بواسطه 2 حلقه چاه عمیق 5 اینچی داخل رستم کلا تامین می گردد  کل قدرالسهم ماترک حدود 5 سیر است (حدوداً 10500 متر مربع که بصورت متناوب و مشاعی در آن کشت می شود). ملک موصوف بصورت مشاعی بوده و قابل تقسیم و افراز نمی باشد و هر یک از ورثه به نسبت سهم الارث خود در مالکیت و منافع آن شریک می باشند. براساس اظهارات خواهان منافع حاصل از ملک در تصرف خوانده می باشد.

 

همچنین مطابق وصیت نامه(مستند 2) بند 9 مرحوم سید کریم سلیلی یک سیر از قنات بنار کیاب را ثلث همسرش تعیین نموده است.

 

نظریه کارشناسی:چونکه لاکن

 

نظریه کارشناسی:

 

با عنایت به تعرفه املاک ترکه مورث اصحاب دعوی خانم سیده سکینه سلیلی رستمی و غیره بطرفیت آقای سید علی سلیلی رستمی و غیره به که نشان از تغییراتی در مساحت املاک تعرفه شده دارد و با توجه به مساحی فعلی املاک و محاسبه سهم مورث اصحاب دعوی، برابر استعلام بعمل آمده، حسب پاسخ استعلام اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهشهر به شماره های1926/15/110/1401 به تاریخ  29/05/1401 تنها زمین یک هکتاری معروف به کوه بمساحت 10364 مترمربع که فقط قسمتی بمساحت 910.72 متر مربع جزء اراضی ملی تلقی و واقع گردیده است. و باقیمانده جزء مستثنیات می باشد.

 

همچنین برابر پاسخ اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بهشهر بازگشت به استعلام پرونده کلاسه 0001002  به شماره 465279/1401 به تاریخ 26/5/1401 شرحاً : با توجه به بررسی اوراق و محتویات پرونده مضبوط در این اداره فعلا دلیلی از موقوفه یا ثلث باقی بودن آن در پرونده امر مشهود نمی باشد. فلذا با عنایت بمراتب فوق ادامه کار از نظر این اداره بلامانع است. بدیهی است این تاییدیه در صورت کشف هر نوع مدرک مستدل و قانونی وقفیت در هر زمان از حیث اعتبار خارج و عمل به وقف لازم الاجرا خواهد شد،می باشد.

 

نهایتاً با عنایت به نوع کاربری کشاورزی یا خشکه زاری،تعداد درختان و نوع و سن آنها، موقعیت مکانی،قواره هندسی،دسترسی یا عدم دسترسی به راه عبور عام،لحاظ فاکتورهای زراعی،قرار گرفتن در حریم انهار و راه ها بر اساس نقشه برداری جدید و میزان سهم مورث اصحاب دعوی از املاک تعرفه شده به شرح ذیل ارزیابی می گردند.

 

1*    زمین نزدیک سنگ شکن معروف به قبرستان بچه (80/1007 متر مربع) : کلاً بمبلغ 6/550/700/000 ریال تعیین میگردد.

 

2*    زمین شش قفیزی معروف به لته (5406 متر مربع): کلاً بمبلغ 27/000/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

3*    زمین چهار قفیزی کوچه منتهی به کارخانه شیرین پاسخ ( 75/3642 متر مربع):کلاً بمبلغ 51/000/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

4*    زمین سه قفیزی روبروی امامزاده محمد (70/2852  متر مربع) : کلاً بمبلغ 31/500/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

5*  زمین چهار قفیزی کوه (4396 متر مربع ): کلاً بمبلغ 13/500/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

6*    زمین یک هکتاری کوه ( مساحت باقیمانده 28 /9453 متر مربع): کلاً بمبلغ 28/300/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

7*    زمین شالیزاری و خشکه زاری(قنات بنارکیاب) (10500 متر مربع با کشت متناوب) : کلاً بمبلغ 29/400/000/000 ریال تعیین میگردد.

 

موضوع: ارزیابی ملک موروثی

با سلام،احتراماً عطف به پرونده کلاسه 0001002در خصوص دعوی خواهان سید معصومه سلیلی و غیره به طرفیت خوانده آقای سید علی سلیلی بخواسته تقسیم ماترک ، که اینجانبان به کارشناسی انتخاب گردیدم پس از حضور در دادگاه و اطلاع از موضوع کارشناسی ضمن انجام هماهنگی با طرفین دعوی به محل املاک موروثی واقع در رستم کلا مراجعه و پس از بازدید و انجام بررسیهای لازم نتیجه به شرح ذیل تقدیم می گردد.

مشخصات ملک موضوع ارزیابی:

ملک مورد تعرفه مشتمل است بر عرصه یک قطعه زمین خانه سرا به مساحت حدود 362 مترمربع که در صحن عرصه یک دستگاه ساختمان دو طبقه قدیمی به مساحت حدود 150 مترمربع بانضمام یک واحد توالت و یک انبار در داخل حیاط احداث گردیده است. ملک دارای امتیازات آب ، برق ، گاز و تلفن مستقل است. نشانی ملک: رستم کلا – بن بست شهید محسن نژاد. جهات اربعه ملک : شمالاً درب و دیواریست به کوچه شهید محسن نژاد و ملک ورثه مرحوم کریم بخش ، شرقاً دیواریست به ملک محسن سلیمی ، جنوباً درب و دیواریست به کوچه شهید رزاقی و ملک رقیه رضایی ، غرباً دیواریست به ملک طهماسبی .

نظریه کارشناسی : ارزش عرصه و اعیان ملک کلا بمبلغ (8.000.000.000ریال)معادل هشتصد میلیون تومان تمام برآورد و اعلام می گردد.

 

 

 

 

نتیجتا" اموال  موصوف بنشانی بهشهر  بمنظور حفظ و نگهداری آن تحویل حافظ گردیده واموال موضوع توقیف برای روزچهار شنبه  مورخ 1402/03/17 ساعت 9 صبح الی 10 از طریق مزایده و در شعبه اجرای احکام مدنی شهرستان بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روزیکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمنا" مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را درجلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجها"باینکه دایره اجرای احکام  مدنی میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید می گردد ضمنا" تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت .

 

 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده زمین شالیزاری و خشکه زاری
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده زمین شالیزاری و خشکه زاری برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5820714 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/02/23 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/03/17 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و دام پروری, املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده زمین شالیزاری و باغ 20832.09 متری در واسو کلای جویبار 9257452 1404/04/21 new not special not payed مازندران
2 مزایده فروش زمین زراعی معروف به دره آسیاب 9257424 1404/04/21 new not special not payed گلستان
3 مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی بمساحت 3000 متر مربع واقع در بخش کرگانرود 9257409 1404/04/21 new not special not payed گیلان
4 مزایده مزایده نوبت اول 9257403 1404/04/21 new not special not payed کرمانشاه
5 مزایده 19/5هکتار از اراضی زراعی دیم در پلاک 8بخش سه شوشتر 9257389 1404/04/21 new not special not payed خوزستان
6 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «قره آغاجلیق» در سطح حدودا 467مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257381 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
7 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «خرمنگاه» در سطح حدودا 121مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257379 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
8 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «گلی - قطعه 2» در سطح حدودا5873 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257377 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
9 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «گلی - قطعه 1» در سطح حدودا 2791 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257374 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
10 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «ولی قلی دره سی - قطعه3» در سطح حدودا 21049 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257372 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
11 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «ولی قلی دره سی - قطعه 2» در سطح حدودا 4186 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257369 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
12 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «ولی قلی دره سی- قطعه1» در سطح حدودا 8847 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257368 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
13 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «قوچ اولن اوستی» در سطح حدودا 7061 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257365 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
14 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «تویوق قرآن یولی- قطعه3» در سطح حدودا12158مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257363 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
15 مزایده قطعه زمین دیمی مشهور به «سولولار- قطعه4» در سطح حدودا 8649 مترمربع واقع در روستای چپقلو 9257358 1404/04/21 new not special not payed آذربایجان شرقی
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی