جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 30 آذر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده یک دستگاه وانت نیسان آبی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5820607 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/02/23 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/03/07 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی انواع خودرو سبک میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی شوراهای حل اختلاف شهرستان تنکابن
استان
کد پارس نماد
5820607
شماره آگهی
140247460000047324
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/02/23
تاریخ درج
1402/02/24
تاریخ خاتمه آگهی
1402/03/07
منبع
سایت1402.2.24
عنوان آگهی
مزایده یک دستگاه وانت نیسان آبی, مزایده یک دستگاه وانت نیسان آبی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140247460000047324
شماره پرونده:9809981923600360

تاریخ صدور:1402/02/23

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی شوراهای حل اختلاف شهرستان تنکابن

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

در خصوص پرونده کلاسه 980684 اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف دادگستری شهرستان تنکابن له محمد مراد حسینی به وکالت جواد عاطفی علیه عیسی رحیمی آتانی محکوم است به مبلغ 1/550/286/111 ریال در حق محکوم له و مبلغ 77/514/305 ریال نیم عشر در حق دولت جمهوری اسلامی ایران ،  که  یک دستگاه خودرو به شماره انتظامی ایران 72 // 45 د 788 (نیسان آبی ) ، در پارکینگ کاسپین توقیف و به شرح ذیل توسط کارشناس ارزیابی گردید:

یک دستگاه وانت نیسان آبی به شماره انتظامی ایران 72// 45 د 788 مدل 83 و بازدید از خودرو وضعیت ظاهری و قسمت های آسیب دیده به شرح ذیل :

مشخصات خودرو شماره شاسی : 53530 از تاریخ 1401/02/24 در پار کینگ کاسپین متوقف گردید.

از نظر ظاهری اتاق جلو و درب ها و سپر های جلو و عقب دارای پوسیدگی و زنگ زدگی و دور تا دور دارای خط و خش و برخی نقاط بدنه خودرو نیاز به صافکاری می باشد و همچنین لاستیک ها مستهلک می باشد.

وانت نیسان دارای هزینه های پارکینگ و بیمه خودرو و پرداخت نمودن خلافی (صد و هشتاد و یک هزار تومان ) و معاینه فنی می باشد.

با توجه به اینکه وانت نیسان از تاریخ 1401/02/24 در پارکینگ متوقف می باشد و در این مدت از نظر ظاهری مستهلک شده و پوسیدگی ها و خسارت هایی که دارد و ذکر گردیده و هزینه های بیمه و هزینه پارکینگ و خلافی خودرو پس از بررسی جمیع جهات باتوجه به وضعیت بازار موجود نظر کارشناسی به شرح ذیل برآورد میگردد.

ارزیابی : با در نظر گرفتن شرایط فوق و مدل خودرو و قیمت خودرو با همین مدل در بازار ، قیمت خودرو در زمان بازدید 1/500/000/000 ریال معادل صد و پنجاه میلیون تومان برآورد میگردد.

در اجرای مواد 51 و 137 قانون اجرای احکام مدنی به روز یک شنبه مورخه 1402/03/07 از ساعت 9 الی 10 صبح در اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف دادگستری از طریق مزایده به فروش میرسد ، مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به خریدار یا خریدارانی که به بالاترین قیمت خریدار باشند فروخته میشود همچنین طالبین میتوانند تا 5 روز قبل از زمان مزایده از خودرو مورد نظر واقع در آدرس فوق الذکر بازدید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر به اجرا احکام مدنی شورای حل اختلاف دادگستری شهرستان تنکابن  مراجعه و در صورت تمایل نسبت به خرید آن اقدام نمایند .

دادورز شعبه اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف  دادگستری شهرستان تنکابن -  جعفرنژاد

 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده یک دستگاه وانت نیسان آبی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی