جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

تجدید مناقصه انجام عملیات حفاری پودری به روش RC نوبت دوم از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 4625167 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1401/03/28 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1401/04/12 میباشد.
این مناقصه در استان کرمان با دسته بندی های صنفی و تخصصی معادن, حفاری و حفر چاه آب برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر (سهامی عام)
استان
کد پارس نماد
4625167
شماره آگهی
شماره 1401/08/ ع نوبت دوم
تاریخ شروع
1401/03/28
تاریخ درج
1401/03/28
تاریخ خاتمه آگهی
1401/04/12
منبع
اطلاعات 1401.3.28
عنوان آگهی
تجدید مناقصه انجام عملیات حفاری پودری به روش RC نوبت دوم , تجدید مناقصه انجام عملیات حفاری پودری به روش RC
شرح آگهی

آگهیس مناقصه عمومی ؟
تجدید شده شماره 08/ 1401/ ع 
نوبت دوم 
شرکت معدنی و صنعتی گل گهر (سهامی عام) در نظر دارد انجام عملیات حفاری پودری به روش RC در محدوده های اکتشافی واقع در استان سیستان و بلوچستان رااز طریق برگزاری مناقصه عمومی به پیمانکار واجد شرایط و دارای گواهینامه صلاحیت پیمانکاری معتبر بارتبه حداقل 3 در رشته کاوشهای زمینی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور واگذار نماید. 
لذا متقاضیان می توانند جهت اخذ اسناد مناقصه به آدرس الکترونیکی  WWW.GEG.IR مراجعه نموده و اسناد مذکور را به همراه فرم پرسشنامه ارزیابی تامین کنندگان از بخش مناقصه و مزایده دانلود نمایند.
مهلت تحویل پاکات ساعت9 الی 14 روز یکشنبه مورخ 1401.4.12در محل دفتر کمیسیون معاملات مجتمع و یا دبیرخانه دفتر مرکزی تهران می باشد. ضمنا مناقصه گران می توانند در روز یکشنبه مورخ 1401.4.5 از محل اجرای موضوع مناقصه بازدید به عمل آورند. همچنین جلسه پرسش و پاسخ روز چهارشنبه مورخ 1401.4.8 در محل دفتر تهران شرکت معدنی و صنعتی گل گهر واقع در خیابان دکتر فاطمی مقرر شده است. 
 شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در قبول یا رد هر یک از پیشنهادات بدون نیاز به ذکر دلیل وبدون جبران خسارت مختار می باشد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، تجدید مناقصه انجام عملیات حفاری پودری به روش RC نوبت دوم با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی