جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی آگهی مزایده ششدانگ یک دستگاه خودرو سواری پراید برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4458930 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/02/10 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/02/24 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های کردستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی انواع خودرو سبک میباشد.

آگهی گزار
واحد اجرای اسناد رسمی قروه
استان
کد پارس نماد
4458930
شماره آگهی
140001153
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/02/10
تاریخ درج
1401/02/10
تاریخ خاتمه آگهی
1401/02/24
منبع
کائنات 1401.2.10
عنوان آگهی
آگهی مزایده ششدانگ یک دستگاه خودرو سواری پراید, آگهی مزایده ششدانگ یک دستگاه خودرو سواری پراید
شرح آگهی

آگهی مزایده اتومبیل؟
به موجب پرونده اجرایی کلاسه 140001153 مالکیت ششدانگ یک دستگاه خودرو سواری پراید تحت شماره انتظامی ایران 61 - 671 س 87 به مالکیت جواد ایازی بعلت عدم ایفای تعهدات سند مهریه منجر به صدور اجرائیه ، تشکیل پرونده اجرایی تحت کلاسه ی مذکور و سیر مراحل اجرایی برابر آئین نامه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا گردیده در نهایت طبق نظریه وارده به شماره 48003841 مورخه 1400/11/20 کارشناس رسمی دادگستری ، خودرو بازداشت شده سواری پراید تیپ صبا gtxi رنگ نقره ای مدل 1387 چهار سیلندر ظرفیت 4 نفر سوخت بنزینی دو محور چهار چرخ به شماره موتور m13/2446106و شماره شاسی s1412287481981 مندرجات پلاک با پلاک منصوبه مطابقت کامل دارد و اصالت خودرو محرز است بدنه خودرو خوردگی دارد و نیاز به مرمت و پولیش دارد و آج لاستیکهای آن 40% است بنا به نظر ارزیاب به مبلغ 500/000/000 ریال (پنجاه میلیون تومان ) ارزیابی گردیده است و از طریق مزایده به فروش می رسد. مزایده از ساعت 9 الی 12روز شنبه مورخ 1401/02/24 در محل ثبت قروه برگزار میگردد(خودرو مذکور در پارکینگ امیر توقیف می باشد) ، از مبلغ پایه مزایده شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی نقداً فروخته می شود .لازم بذکر است پرداخت بدهی های مربوط به خلافی و نیز بدهی های شهرداری و بدهی های مالیاتی و غیره تا تاریخ مزایده اعم از اینکه رقم قطعی آن معلوم شده یا نشده باشد به عهده برنده مزایده است و نیز در صورت وجود مازاد ، وجوه پرداختی بابت هزینه های فوق از محل مازاد به برنده مزایده مسترد خواهد شد و نیم عشر و حق مزایده نقداً وصول می گردد. ضمناً چنانچه روز مزایده تعطیل رسمی اعلام گردد ، مزایده روز اداری بعد از تعطیلی در همان ساعت و مکان مقرر برگزار خواهد شد .شرکت در مزایده منوط به پرداخت ده درصد از مبلغ پایه کارشناسی به حساب سپرده ثبت و حضور خریدار یا نماینده قانونی او در جلسه مزایده است. برنده مزایده مکلف است ما به التفاوت مبلغ فروش را ظرف مدت پنج روز از تاریخ مزایده به حساب صندوق ثبت تودیع نماید و در صورتی که ظرف مهلت مقرر، مانده فروش را به حساب سپرده ثبت واریز نکند ، مبلغ مذکور قابل استرداد نبوده و به حساب خزانه واریز خواهد شد ، در اینصورت مزایده از درجه اعتبار ساقط و مزایده تجدید می گردد.
.تاریخ انتشار 1401/02/10
رئیس ثبت اسناد و املاک قروه محمدعلی دهقانی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
آگهی مزایده ششدانگ یک دستگاه خودرو سواری پراید
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی