جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش یک باب مغازه برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 3666115 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1400/05/11 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1400/06/06 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های بوشهر و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان دشتستان (برازجان)
استان
کد پارس نماد
3666115
شماره آگهی
140039460000016879
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1400/05/11
تاریخ درج
1400/05/20
تاریخ خاتمه آگهی
1400/06/06
منبع
سایت 1400.5.20
عنوان آگهی
مزایده فروش یک باب مغازه , مزایده،مزایده فروش یک باب مغازه
شرح آگهی

شماره آگهی: 140039460000016879
شماره پرونده:95F0192EF4F5497193A9EB474BDC334F

تاریخ صدور:1400/05/11

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان دشتستان (برازجان)

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده نوبت :اول

نظر به اینکه در پرونده اجرائی تحت کلاسه 9901203شعبه اول اجرای احکام مدنی دشتستان (برازجان)محکوم له  ابوالحسن خجسته فرد فرزند شهریار با وکالت علی شیر پور تقاضای فروش اموال توقیفی که نوع ومشخصات آن به شرح ذیل میباشد بابت  مطالبات خود از آقای عباس صمصامی فرزند ناصر  را که عبارت  از یک  باب مغازه  به مالکیت عباس صمصامی  تحت پلاک ثبتی 3353/1264واقع در برازجان خیابان چمران نبش کوچه 5که در طبقه عهمکف یک ساختمان سه طبقه بااسکلت فلزی به مساحت اعیانی حدود 23/75متر مربع با درب کرکره برقی که دارای امتیاز برق میباشد رااز طریق انجام مزایده وانتشار آگهی در یکی از روزنامه های کثیر الانتشار محلی استان بوشهر رانموده است به همین علت مزایده در روز شنبه مورخه 1400/6/6از ساعت 9الی12ظهر در محل این  اجرا برگذار خواهد شد .قیمتی  که مزایده از آن شروع میشود بر اساس نظریه کارشناس رسمی دادگستری مبلغ ده میلیارد ریال بوده وبرنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهادوده درصد بهای آن را فی المجلس به عنوان سپرده به شعبه اجرای احکام تسلیم وبقیه بهای اموال را ظرف مدت 30روز از تاریخ مزایده پرداخت نماید در صورت عدم پرداخت مابقی ،وجه سپرده تودیعی پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط خواهد شد لذامتقاضیان میتوانند در مدت پنج روز قبل از برگذاری تاریخ مزایده اموال را ملاحظه نمایند شرکت کنندگان باید ده درصد مبلغ ذکر شده را بصورت چک تضمینی یا واریز به حساب سپرده دادگستری استان بوشهر همراه داشته باشند .

مدیر دفتر اجرای احکام مدنی دشتستان –علی مراد بحرینی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده،مزایده فروش  یک  باب مغازه
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی