جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 29 آبان ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش 6 دانگ پلاک ثبتی 3 فرعی از 6397 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 3299075 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1400/01/17 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1400/02/04 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
استان
کد پارس نماد
3299075
شماره آگهی
140068460000007028
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1400/01/17
تاریخ درج
1400/01/18
تاریخ خاتمه آگهی
1400/02/04
منبع
سایت 1400.1.18
عنوان آگهی
مزایده فروش 6 دانگ پلاک ثبتی 3 فرعی از 6397 اصلی , مزایده،مزایده فروش 6 دانگ پلاک ثبتی 3 فرعی از 6397 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140068460000007028
شماره پرونده:3FD2E6A51DE444D9820AD546CC8690AA

تاریخ صدور:1400/01/17

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

آگهی مزایده اموال غیر منقول (نوبت اول)

در پرونده اجرایی کلاسه 9901011/2 این اجرا آقای ابوالفضل برنده فرزند عباس محکوم است به پرداخت مبلغ 2/393/319/403 ریال بابت اصل خواسته و سایر خسارات مندرج در دادنامه در حق آقای حمید زرینه باف اسدی با وکالت آقای وحید رحیمی و نیز پرداخت مبلغ  119/665/970ریال بابت نیم عشر دولتی در حق دولت در جهت استیفای محکوم به و با معرفی محکوم له 6 دانگ پلاک ثبتی 3 فرعی از 6397 اصلی واقع در بخش 2 ثبتی که بنام محکوم علیه یاد شده می باشد توقیف و نهایتاً اقدام به ارزیابی ملک یاد شده در نشانی: تهران، پل چوبی، خیابان ابن سینا، بن بست نبوی، پلاک 4 نموده و بشرح ذیل توصیف شده است مساحت عرصه پس از اصلاحات 130/84متر مربع می-باشد که ابعاد زمین شمالاً بطول 7/80 متر به گذر اصلاحی 6 متری شرقاً 16/80 متر به پلاک جنوباً 7/80 متر به پلاک غرباً 16/75 متر به پلاک در طبقه همکف دو واحد پارکینگ اداری و یک واحد تجاری به مساحت 15 متر مربع و طبقات اول تا چهارم هر طبقه یک واحد اداری به مساحت 77/05 متر مربع و جمعاً به مساحت 308/20 متر مربع و زیر بنای کل ساختمان 492/10 متر مربع قید شده است. ملک قطعه جنوبی به صورت یک ساختمان 5 طبقه با نمای سنگ شامل طبقه همکف بصورت پارکینگ و یک واحد تجاری طبقات اول تا چهارم هر طبقه یک واحد و جمعاً 4 واحد ساختمان دارای یک دستگاه آسانسور پله ها و کف پاگرد سنگ. درب ورودی واحدها ضد سرقت، راه پله بدنه تا حدود 1/5 متر سنگ و مابقی اندود کچی و رنگ با نرده استیل، پنجره هایو پی وی سی با شیشه دو جداره کف حیاط موزائیک، سیستم گرمایش پکیج و سرمایش اسپلیت پارکینگ کف و بدنه سنگ، واحدها شامل اتاق و هال و آبدارخانه و سرویس بهداشتی با کف سرامیک (در واحدها به تناسب استفاده از آن با پارتیشن بندی پرتابل ام دی اف و شیشه به تعداد اتاقهای مصالحی اضافه شده است) واحدها دارای انشعاب آب و برق و گاز می باشند. با توجه به جمیع موارد مشروحه و کاربری اداری و تجاری و قدمت ساختمان و موقعیت مکانی و زمان ملک قیمت شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 6397/3 برابر پروانه ساختمان به صورت یک واحد تجاری به مساحت 15 متر مربع و 4 واحد اداری جمعاً به مساحت 308/20 متر مربع به میزان 62/500/000/000ریال ارزیابی گردیده است. این اجرا جهت وصول محکوم به و نیم عشر اجرایی و در راستای ماده 51 قانون اجرای احکام مدنی به میزان 24 صدم یک دانگ از ششدانگ عرصه و اعیان پلاک موصوف را به معرض مزایده قرار می دهد. مزایده در تاریخ روز شنبه مورخ 1400/2/4 از ساعت 9 الی 9/30 در واحد مزایده مجتمع قضایی شهید بهشتی واقع در تهران بالاتر از میدان فردوسی تقاطع خیابان سپهبد قرنی و خیابان سمیه طبقه پنجم برگزار می-گردد. مزایده 24 صدم یک دانگ از ششدانگ از قیمت پایه 2/512/985/373 ریال (مجموع محکوم به و نیم عشر) شروع و به هر کسی که بالاترین پیشنهاد را ارائه نماید فروخته خواهد شد. برنده مزایده می بایست فی المجلس 10 درصد قیمت پیشنهادی را به صندوق سپرده دادگستری واریز و مابقی را ظرف مهلت یک ماه از تاریخ برگزاری مزایده تقدیم نماید در غیر اینصورت مبلغ 10 درصد به نفع صندوق دولت ضبط خواهد شد. طالبین جهت بازدید از ملک می توانند ظرف 5 روز قبل از برگزاری مزایده به اجرای احکام مدنی مجتمع قضایی شهید بهشتی مراجعه تا هماهنگی لازم جهت بازدید آنان فراهم آید.

دادورزی اجرای احکام مدنی متمرکز مجتمع قضایی شهید بهشتی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده،مزایده فروش  6 دانگ پلاک ثبتی 3 فرعی از 6397 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی