جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ از پلاک ثبتی 3892 فرعی از دو اصلی - مرحله دوم برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 2674139 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1399/06/13 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1399/07/12 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های خراسان جنوبی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فردوس
کد پارس نماد
2674139
شماره آگهی
9910465637300016
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1399/06/13
تاریخ درج
1399/06/15
تاریخ خاتمه آگهی
1399/07/12
منبع
سایت 99.6.15
عنوان آگهی
مزایده فروش یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ از پلاک ثبتی 3892 فرعی از دو اصلی - مرحله دوم , مزایده،مزایده فروش یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ از پلاک ثبتی 3892 فرعی از دو اصلی - مرحله دوم
شرح آگهی

شماره آگهی: 9910465637300016
شماره پرونده:62245FF8C2E54DA1AAF26AF993AC3732

تاریخ صدور:1399/06/13

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فردوس

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

{آگهی مزایده غیر منقول مرحله دوم }

به موجب حکم صادره از شعبه اول حقوقی دادگستری شهرستان فردوس در کلاسه 9900098 اجرای احکام مدنی محکوم علیه آقای محمد حسین متقی به تحویل یک دوم از نصف قیمت واحد آپارتمان در حق محکوم لها خانم طیبه ارفعی به وکالت خانم مرضیه رجبی و پرداخت مبلغ 400/000 ریال بابت حق الاجرا محکوم شده که محکوم لها یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ از پلاک ثبتی 3892 فرعی از دو اصلی بخش یک فردوس راجهت استیفاء محکوم به معرفی که توقیف و برابر نظریه کارشناس کل ملک به مبلغ 3/600/000/000 ریال برآورد گردیده و ارزش 1/5 دانگ آن مبلغ 900.000.000 ریال می باشد که نظریه کارشناس مصون از اعتراض باقی مانده است. لذا به تقاضای محکوم لها مقررگردید مرحله دوم مزایده در روز شنبه مورخه 1399/07/12 ساعت 9 تا 10 صبح از طریق مزایده حضوری و به صورت مشاع و به میزان محکوم به و با احتساب مبلغ رهن ملک و با حضورنماینده محترم دادستانی فردوس درمحل اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فردوس برگزارشود و مزایده از قیمت کارشناسی شروع و به شخصی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید واگذار خواهد شد خریداران محترم می توانند ظرف مهلت پنج روز قبل ازموعد مزایده جهت بازدید از ملک مذکور به این اجرا مراجعه نمایند. برنده مزایده باید حداقل 10درصد از بهاء فروش رافی المجلس تودیع نماید و پس از تسویه حساب کامل نسبت به تحویل آن برابر مقررات اقدام خواهد شد./(م-ز)

                          مدیر اجرای احکام مدنی دادگستری فردوس

                                        مهدی حاتم بجستانی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده،مزایده فروش یک و نیم دانگ مشاع از ششدانگ از پلاک ثبتی 3892 فرعی از دو اصلی  - مرحله دوم
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی