جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 17 شهریور ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان/قدیم
استان
قزوین
کد پارس نماد
2585545
شماره آگهی
9910462833300054
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1399/05/08
تاریخ درج
1399/05/08
تاریخ خاتمه آگهی
1399/05/26
منبع
سایت 99.5.8
عنوان آگهی
مزایده فروش پلاک های ثبتی 7504 فرعی و 1809 فرعی هر دو از یک اصلی , مزایده، مزایده فروش پلاک های ثبتی 7504 فرعی و 1809 فرعی هر دو از یک اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 9910462833300054
شماره پرونده:C10FE6AD311B4F6FBEA27AB20C765C3A

تاریخ صدور:1399/05/08

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان/قدیم

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول  * مرحله اول  *   

در پرونده کلاسه  971253 اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری تاکستان* مطابق دادنامه  صادره از شعبه 2 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان تاکستان  به شماره دادنامه 9709972816200468  محکوم علیه  آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند محمد محکوم است به پرداخت مبلغ سی و دو میلیون و پانصد و هشتاد و یک میلیون و دویست و پنجاه تومان با احتساب نرخ شاخص تورم از تاریخ تقدیم دادخواست بدوی 95/09/11 لغایت اجرای حکم بعنوان اصل خواسته و مبلغ هفت میلیون ریال بعنوان حق الوکاله وکیل و مبلغ 10/068/750 ریال هزینه دادرسی مرحله بدوی و مبلغ 13/876/250 ریال هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر  در حق محکوم له آقای احمد طاهرخانی فرزند اسماعیل و پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت که محکوم علیه  جهت استیفای محکومیت خویش  بدوا تقاضای مزایده و فروش شامل اموال غیرمنقول  به شرح و میزان کارشناسی ذیل را نموده است که این اجرا قصد دارد در مورخ 1399/05/26  ساعت  8:30 الی 09 صبح در محل اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری تاکستان از طریق مزایده عمومی اموال ذیل را بفروش برساند، طالبین و خریداران می توانند همه روز تا پنج روز قبل از زمان مزایده از اموال مورد مزایده با هماهنگی این اجرا بازدید و در زمان مزایده حضورا شرکت نمایند و خریدار می بایست 10% مبلغ پیشنهادی خود را نقدا پرداخت و مابقی را ظرف مهلت یک ماه بحساب سپرده دادگستری واریز نماید و پس از تایید مزایده توسط دادگاه محترم صادر کننده حکم اموال به خریدار منتقل خواهد شد و در صورت عدم تایید مزایده مبلغ 10% واریزی به خریدار مسترد خواهد شد. و در صورتی که خریدار مابقی وجه مزایده را در زمان مقرر بحساب سپرده واریز ننماید و یا اعلام انصراف نماید مبلغ 10% پیشنهادی خریدار پس از کسر هزینه ی مزایده به نفع صندوق دولت ضبط و خریدار حق هیچگونه اعتراضی را نخواهد داشت. مراسم مزایده با رعایت مواد قانون اجرای احکام مدنی اجراء خواهد شد.

اموال مزایده ای :

ارزیابی پلاک های ثبتی 7504 فرعی و 1809 فرعی هر دو از یک اصلی به نام آقای ابوالفضل طاهرخانی

مستندات :الف) به موجب تصویر سند ثبتی ابرازی دو دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت بیست هزار متر مربع به شماره پلاک 1809 فرعی از یک اصلی بخش 8 قزوین ذیل ثبت 8728 با حدود اربعه مندرج در سند به نام آقای جواد طاهرخانی فرزند قدرت اله سند صادر شده است . ضمنا طبق مندرجات صفحات هشتم تا یازدهم سند موصوف طی یک رشته انتقالات و در نهایت طبق سند شماره 92240 دفتر خانه 38 تاکستان تمامی یک و نیم دانگ مشاع از مورد ثبت مصرحه در این سند به نام آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند محمد انتقال قطعی  یافته است .

ب ) به موجب سند ثبتی ابرازی مقدار ده هزار سهم مشاع از سیزده هزار و پانصد سهم ششدانگ یک قطعه زمین به شماره پلاک 7504 فرعی از یک اصلی بخش هشت قزوین ذیل ثبت شماره 585  با حدود اربعه  مندرج در سند به نام آقای حسین نوبخت فرزند علی سند صادر شده است . ضمنا طبق مندرجات صفحات هشتم و نهم سند موصوف براساس شماره ثبت 8361 دفتر خانه 38 تاکستان تمامی مورد ثبت این سند به آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند محمد انتقال قطعی یافته است که طی شماره ثبت 21420 دفترخانه 54 تاکستان تمامی 2750 سهم مشاع از مورد ثبت مصرحه در این سند به آقای خیراله طاهرخانی فرزند قدرت اله به صورت  سند قطعی غیرمنقول انتقال یافته است .

*حسب بازدید معمول در خصوص ارزیابی سند ثبتی پلاک 1809 فرعی ( بند الف مستندات ) ابتدا دو دانگ مشاع از ششدانگ سند مذکور به نام آقای جواد طاهرخانی فرزند قدرت اله صادر گردیده که متعاقبا طی یک رشته نقل و انتقال در آخر یک و نیم دانگ مشاع سند موصوف به نام آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند محمد انتقال یافته است .

*ملک مورد نظر از سه راهی شامی شاپ به سمت جاده همدان نرسیده به سه راهی نرجه جنب کارخانه قارچ خیراله طاهرخانی واقع شده  است که به صورت زمین بایر و فاقد آثار کشت و زرع در سالهای اخیر بوده و دارای مستحدثات قدیمی به شکل مخروبه مشاهده گردید که از دو سمت شمال و غرب به جاده خاکی و از سمت جنوب به مسیل رودخانه قوری چای محدود می باشد .

*مطابق تصویر سند ابرازی به شماره دفترچه مالکیت 271702 به شماره ثبت 8728 در اداره ثبت اسناد و املاک تاکستان صادر شده است

*ششدانگ ملک به صورت مفروز و دارای حدود اربعه بوده و به نام چند نفر است . لیکن آقای ابوالفضل طاهرخانی مالک یک و نیم دانگ مشاع از دو دانگ مشاع از ششدانگ ملک است .

*با توجه به مندرجات سند ابرازی یک و نیم دانگ مشاع از دو دانگ مشاع از ششدانگ به نام آقای ابوالفضل طاهرخانی و نیم دانگ مشاع از دودانگ مشاع از  ششدانگ به نام آقای مجید راه روح ( اگر به صورت رسمی یا عادی به فرد دیگری واگذار نکرده باشد) می باشد لذا چهاردانگ از ششدانگ کل ملک موصوف به نام شخص یا اشخاص دیگری می باشد که اسناد مالکیت آنها مشاهده نشد.

*ارزش روز پایه معاملاتی و مزایده یک و نیم دانگ مشاع از دودانگ مشاع از ششدانگ عرصه و اعیان ملک تعرفه شده ( برابر با پنج هزار متر مربع مشاع از بیست هزار متر مربع ) بدون اظهار نظر نفیا یا اثباتا در خصوص کاربری ملک ، با توجه به عرف محل موقعیت و شکل زمین و سایر عوامل موثر  به مبلغ 440/000/000 ریال معادل چهل و چهار میلیون تومان برآورد می گردد

*ملک تعرفه شده قابل بیع می باشد .

*در خصوص ارزیابی موضوع سند ثبتی پلاک 7504 فرعی ( بند ب مستندات)

*مطابق سند ابرازی (بند ب نظریه کارشناسی ) ابتدا ده هزار سهم مشاع از سیزده هزار و پانصد سهم ششدانگ یک قطعه زمین به نام آقای حسین نوبخت فرزند علی صادر شده است که طی سند قطعی شماره ثبت 8361 تمامی مورد ثبت این سند به آقای ابوالفضل طاهرخانی فرزند محمد انتقال یافته است.

*ملک تعرفه شده از سه راهی شامی شاپ به سمت جاده همدان نرسیده به سه راهی نرجه جنب کارخانه قارچ خیراله طاهرخانی واقع شده است که میزان حدود 2000 متر مربع به صورت باغ انگور و مابقی زمین بایر به مساحت حدود 3000 متر مربع فاقد آثار کشت وزرع در سالهای اخیر بوده که در جنب آن ایستگاه کنترل فشار گاز دایر می باشد .

*طبق تصویر سند ابرازی به شماره پلاک 7504 فرعی از یک اصلی به شماره ثبت 585 در اداره ثبت اسناد و املاک تاکستان صادر شده است .

*ششدانگ ملک موصوف به صورت مفروز و دارای حدود اربعه بوده لیکن آقای ابوالفضل طاهرخانی میزان پنج هزار سهم آن را به صورت مشاع واگذار نموده و لذا مقدار باقی مانده جهت ارزیابی حدود پنج هزار متر مربع می باشد .

*نظر به مندرجات سند ابرازی ده هزار سهم مشاع از سیزده هزار و پانصد سهم ششدانگ به نام آقای ابوالفضل طاهرخانی بوده که از این میزان 2750 سهم آن به آقای خیراله طاهرخانی فرزند قدرت اله انتقال یافته و نیز بنا به اظهار محکوم علیه میزان حدود 2500 سهم ( متر مربع ) به صورت سند عادی به آقای رسول طاهرخانی واگذار نموده است که سند مربوط ارائه نگردیده . فلذا مابقی سهم در اختیار آقا ی ابوالفضل طاهرخانی می باشد .

*ارزش روز پایه معاملاتی و مزایده پنج هزار سهم از ده هزار سهم مشاع ( برابر حدود پنج هزار متر مربع مشاع از ده هزار متر مربع) بدون اظهار نظر نفیا یا اثباتا در خصوص کاربری ملک ، با توجه به عرف محل ، موقعیت و شکل زمین و سایر عوامل موثر برابر 410/000/000 ریال معادل چهل و یک میلیون تومان برآورد می گردد

*ملک تعرفه شده قابل بیع می باشد.

مدیر دفتر اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تاکستان - رحمانی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده، مزایده فروش  پلاک های ثبتی 7504 فرعی و 1809 فرعی هر دو از یک اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش پلاک های ثبتی 7504 فرعی و 1809 فرعی هر دو از یک اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 2585545 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1399/05/08 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1399/05/26 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های قزوین و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده فروش یک قطعه سالن به پلاک ثبتی 69586 فرعی از 4476 اصلی 9521196 1404/06/17 new not special not payed تهران
2 مزایده فروش سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه آپارتمان 9521128 1404/06/17 new not special not payed تهران
3 مزایده فروش 1.88 دانگ مشاع از سه دانگ مشاع از آپارتمان مسکونی   9521127 1404/06/17 new not special not payed تهران
4 مزایده پلاک ثبتی 82.223 واقع در خمینی شهر بخش 14 ثبت اصفهان 9521100 1404/06/17 new not special not payed اصفهان
5 مزایده پلاک ثبتی 229 فرعی از 37 اصلی، مفروز و مجزی شده از 74 فرعی از اصلی به مساحت 9210.7 مترمربع 9521099 1404/06/17 new not special not payed آذربایجان غربی
6 مزایده فروش یک قطعه آپارتمان به پلاک ثبتی 27733 فرعی از 7022 اصلی 9521097 1404/06/17 new not special not payed تهران
7 مزایده فروش ششدانگ یک قطعه آپارتمان پلاک ثبتی 40143 فرعی   9521093 1404/06/17 new not special not payed تهران
8 مزایده پلاک 477 فرعی از 37 اصلی به مساحت 5490 مترمربع 9521091 1404/06/17 new not special not payed همدان
9 مزایده فروش ششدانگ پلاک ثبتی 5925 فرعی از 6 اصلی 9521089 1404/06/17 new not special not payed آذربایجان شرقی
10 مزایده فروش سه دانگ مشاع از ششدانگ یکبابخانه به پلاک شماره 3877/380 اصلی مفروز و مجزی شده از پلاک 3877 9521086 1404/06/17 new not special not payed فارس
11 مزایده فروش یک قطعه زمین به  پلاک ثبتی 8832 فرعی از 126 اصلی 9521083 1404/06/17 new not special not payed تهران
12 مزایده مزایده ششدانگ یک قطعه محوطه که در حال حاضر بصورت یکباب منزل در آمده به مساحت 198 متر مربع ... 9521081 1404/06/17 new not special not payed خراسان رضوی
13 مزایده فروش ملک به پلاک ثبتی 1233 فرعی از یک اصلی 9521080 1404/06/17 new not special not payed همدان
14 مزایده فروش یک آپارتمان به پلاک ثبتی 49 فرعی از 3900 اصلی 9521068 1404/06/17 new not special not payed تهران
15 مزایده فروش ششدانگ اعیان یکباب مغازه با وضعیت خاص طلق با عرصه وقف 9521061 1404/06/17 new not special not payed خراسان رضوی
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی