جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 1 دی ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش شش دانگ پلاک ثبتی شماره 5147 فرعی از 1 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 2216311 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1398/11/21 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1398/12/10 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های خراسان جنوبی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فردوس
کد پارس نماد
2216311
شماره آگهی
9810465637300032
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1398/11/21
تاریخ درج
1398/11/21
تاریخ خاتمه آگهی
1398/12/10
منبع
سایت 98.11.21
عنوان آگهی
مزایده فروش شش دانگ پلاک ثبتی شماره 5147 فرعی از 1 اصلی , مزایده، مزایده فروش شش دانگ پلاک ثبتی شماره 5147 فرعی از 1 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 9810465637300032
شماره پرونده:EF696C30C3AC4415AB969EFE72C2E7BC

تاریخ صدور:1398/11/21

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان فردوس

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

(آگهی مزایده غیر منقول مرحله اول) 

به موجب دستوردادستان محترم مبنی بر ضبط وثیقه آقای احمد ذوقی فرزند حسن در پرونده به شماره 98/30 امورزندانیان که نامبرده ضمانت خودش درقبال مبلغ نود میلیون تومان را نموده و خود زندانی شش دانگ پلاک ثبتی شماره 5147 فرعی از 1 اصلی بخش 1 به مساحت صدوبیست وشش متروشصت دسیمترمربع و شش دانگ پلاک ثبتی 5177فرعی از1اصلی بخش 1 به مساحت چهل مترمربع که یک باب منزل واقع درفردوس-خیابان ابن یمین 12 می باشد متعلق و در تصرف خودش را جهت وثیقه معرفی نموده ، ملک مذکوردرقبال مبلغ نود میلیون تومان توقیف وحسب دستوردادستان محترم ملک فوق در تاریخ 1398/10/04کارشناسی به مبلغ نود و یک میلیون و شصتصدو بیست و پنج هزار تومان گردید. که نظریه کارشناس مصون از اعتراض باقیمانده و قطعیت یافته است ،لذا حسب دستوردادستان محترم مقررگردید مرحله اول مزایده در روز شنبه مورخه 10/ 12/ 1398ساعت 9 تا 10 صبح از طریق مزایده ملک به صورت مشاع و به میزان محکوم به برگزار می گردد و از طریق مزایده حضوری و با حضورنماینده محترم دادستان فردوس درمحل اجرای احکام کیفری شهرستان فردوس برگزارشود و مزایده از قیمت کارشناسی شروع و به شخصی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید واگذار خواهد شد خریداران محترم می توانند ظرف مهلت پنج روز قبل ازموعد مزایده جهت بازدید ملک مذکور به این اجرا مراجعه نمایند. برنده مزایده باید حداقل 10درصد از بهاء فروش رافی المجلس تودیع نماید و پس از تسویه حساب کامل نسبت به تحویل آن برابر مقررات اقدام خواهدشد./.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردوس-علی نسائی زهان

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده، مزایده فروش شش دانگ پلاک ثبتی شماره 5147 فرعی از 1 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی