جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 18 آبان ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز
استان
کد پارس نماد
7854645
شماره آگهی
140348460000045436
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/05/18
تاریخ درج
1403/05/22
تاریخ خاتمه آگهی
1403/06/07
منبع
سایت 1403.5.22
عنوان آگهی
مزایده فروش شش دانگ عرصه و اعیان ملک شامل یکباب منزل مسکونی  تحت پلاک ثبتی  121 فرعی از (1848-1843) اصلی, مزایده فروش شش دانگ عرصه و اعیان ملک شامل یکباب منزل مسکونی  تحت پلاک ثبتی  121 فرعی از (1848-1843) اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140348460000045436
شماره پرونده:140148920000288445

تاریخ صدور:1403/05/18

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

((آگهی مزایده نوبت اول))

  شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز در نظر دارددررابطه با پرونده اجرائی بکلاسه0201293 موضوع دعوی سیده عظیمه  حسینی بطرفیت سیده کلثوم حسینی، خلیل حسینی،فوزیه حسینی، شیرین حسینی،جلیل حسینی،ابراهیم حسینی، سیدامین حسینی ، سیدیوسف حسینی،سیدشهریار حسینی، سیدانور حسینی دایر بر تقسیم ترکه مزایده برگزار کند:

موردمزایده:

1-شش دانگ عرصه و اعیان ملک شامل یکباب منزل مسکونی  تحت پلاک ثبتی  121 فرعی از (1848-1843) اصلی بخش یک حوزه ثبت سقز بنام مرحوم سیداحمدحسینی فرزند محمود واقع در در شریف آباد ، خیابان قاضی کوثر ، کوچه شهید میرزاپور (4010383-614977) .واحد مسکونی کلنگی محدوده بر ملک ، تحت تصرف شیرین حسینی و امین حسینی قرار دارد . (از وراث مرحوم سیداحمدحسینی) محدوده مسکونی دو طبقه کلنگی حد شرقی با دسترسی از داخل حیاط ، در زمان بازدید بنا باظهار خانم شیرین صادقی (متصرف حد غربی) کسی در ان سکونت نداشته و در زمان بازدید سکونتی در آن رؤیت نگردید .ضمناملک مذکورمحدودیت ندارد%

2-زمین زراعی با معروفیت محلی چاوگه متعلق به مرحوم سید احمد حسینی فرزند:محمودواقع در محدوده اراضی روستای پارسانیان شهرستان سقز این زمین زراعی دارای کاربری آبی توسط دو جوی آب در بالا و پاین زمین محصوروبه مساحت 1820 مترمربع بوده که در زمان  بازدید در حدود 1200 متر مربع زیر کشت یونجه و بقیه مساحت یعنی 620 متر مربع زیر کشت سیب زمینی قرار داشت.تعداد 8 اصله درخت آلبالو در حاشیه زمین قرار گرفته است که بنا به اظهارات خواهان جز زمین پدری محسوب می گردد ولی بر اساس اظهارات سید خلیل حسینی و سید انور حسینی  (احدی از خواندگان ) جز زمین موروثی نمی باشد.تمام سطح 1820 متر مربع داخل در اراضی زراعی قرار داشته و جز مستثنیات افراد است بنابراین ارتباطی با اراضی ملی ندارد. و برابر اظهارات طرفین دعوی قطعه زمین موصوف توسط آقای سید خلیل حسینی حدودا 15 سال است که به شخصی بنام آقای سید محمد محمدی اجاره و اجاره بها آن توسط خانم شیرین حسینی دریافت می گردد.

باستناد یک فقره گواهی حصر وراثت صادره به شماره پرونده 970664-1397/07/17شعبه پنجم شورای حل اختلاف سقز مرحوم سید احمد حسینی در تاریخ 1388/8/30 فوت نموده و ورثه ایشان عبارتند از شش پسر باسامی سیدامین، سیدانور،خلیل،جلیل، ابراهیم و سید کامل و دو دختر باسامی سیده کلثوم و سیده عظیمه همگی حسینی می باشد و یک همسر بنام شیرین حسینی. حصه ورثه بدین شرح است سهم الارث زوجه چهارده صد و دوازدهم ، سهم الارث هر یک از 6 پسر چهارده صدو دوازدهم و سهم الارث هر یک ازدو دختر هفت صدودوازدهم می باشد.باستناد گواهی حصر وراثت صادره به شماره پرونده 0001106-1400/12/28 شعبه 8 شورای حل اختلاف سقزسیدکامل حسینی در تاریخ 1400/1/25  فوت و ورثه حین فوت ایشان بدین شرح می باشد:دو پسر باسامی سیدشهریارو سیدیوسف و یک همسر بنام فوزیه حسینی و مادر ایشان بنام شیرین حسینی که سهم الارث هر یک بدین شرح می باشد: سهم الارث همسر شش چهل و هشتم و سهم الارث مادر هشت چهل و هشتم و سهم الارث هر یک از دو پسر هفده چهل و هشتم می باشد.

نظریه کارشناسی ملک مسکونی:

ملک مذکورواقع در شریف آباد ، خیابان قاضی کوثر ، کوچه شهید میرزاپور (4010383-614977) بازدید بعمل اورده و برابر مدارک و مستندات واصله ملک بشماره پلاک ثبتی 121 فرعی از (1848-1843) اصلی بخش یک حوزه ثبت سقز بنام مرحوم سیداحمدحسینی فرزند محمود ثبت گردیده است .از مشخصات ملک موروثی میتوان به وضعیت کلنگی با سازه دیوار باربر بدون کلاف و سقف چوبی و کیفیت نازل در دو محدوده شرقی (دو طبقه) و غربی (مجاور معبر و یک طبقه) با حیاط مشترک در وسط اشاره نمود و دارای مساحت عرصه بمیزان 139/3 مترمربع و دهانه محدود و کوچک با دسترسی غربی به معبر موجود در حدود 8 متری اشاره نمود.

باعنایت به مراتب فوق ارزیابی ریالی ششدانگ ملک موروثی تعرفه شده جهت قیمت پایه مزایده با مدنظر قراردادن اهم جوانب امر منجمله منطقه و موقعیت وقوع ، دهانه محدود ، مساحت ، دسترسی ، کیفیت پایین اعیانی و سایر عوامل مؤثر و دخیل در قضیه بدون در نظر گرفتن سوابق ثبتی و مالکیتی و تعهدات و دیون بمیزان 000/ 000/ 900/ 19 ریال نوزده میلیارد و نهصد میلیون ریال برآورد و پیشنهاد میگردد.

-مزایده ملک از قیمت 19/900/000/000ریال به عنوان قیمت پایه شروع خواهدگردید%

نظیه کارشناسی زمین زراعی:

برابر اسناد و مدارک و سوابق موجود در اداره امور ارضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سقز، مرحوم سید احمدحسینی با شراکت آقای سید عبدالله حسینی در روستای پارسانیان جزو پلاک 30 اصلی واقع در بخش 5 شهرستان سقز دارای نسق زراعی به میزان 10 پوط آبی مشاع و 2 پوط باغ مشاع و 3 پوط قلمستان و بیشه مشاع می باشند که اسناد و مدارک موصوف به دلیل مشاع بودن و عدم تحدید حدود قابلیت انطباق با محل را ندارد ولی طبق عرف محل و بر اساس اظهارت اصحاب دعوی قطعه زمین آبی با نام محلی چاوگه جزء و داخل در نسق زارعانه موصوف شناسایی گردید.با عنایت به راهنمایی خانم سیده عظیمه حسینی(خواهان) و پسر ایشان  ازقطعه زمین متنازع فیه با معروفیت محلی چاوگه واقع در محدوده اراضی روستای پارسانیان شهرستان سقز  بازدید و پس از اخذ توضیح ، اقدام به مساحی قطعه زمین آبی که در حال حاضر به زیر کشت یونجه و سیب زمینی رفته نموده و محرز گردید که قطعه زمین موصوف دارای مساحت 1820 مترمربع بوده که برابر اظهارات طرفین دعوی قطعه زمین موصوف توسط آقای سید خلیل حسینی حدودا 15 سال می باشد به شخصی بنام آقای سید محمد محمدی اجاره و اجاره بها آن توسط خانم شیرین حسینی دریافت می گردد.نتیجه گیری:این زمین زراعی دارای کاربری  آبی  بوده که در زمان بازدید زیر کشت یونجه و سیب زمینی قرار داشت ، این قطعه زرعی توسط دو جوی آب در بالا و پاین زمین محصور بوده که در کروکی پیوستی مختصات زمین ترسیم شده است در زمان  بازدید در حدود 1200 متر مرع زیر کشت یونجه بوده و بقیه مساحت یعنی 620 متر مربع زیر کشت سیب زمینی قرار داشت.تعداد 8 اصله درخت آلبالو در حاشیه زمین قرار گرفته است که بنا به اظهارات خواهان جز زمین پدری محسوب می گردد ولی بر اساس اظهارات سید خلیل حسینی و سید انور حسینی  (احدی از خواندگان ) جز زمین موروثی نمی باشد.باستناد مختصات های بدست آمده و ترسیم کروکی بوسیله گوگل ارث  قطعه زمین موصوف دارای مساحت 1820 مترمربع می باشد و برابر اظهارات طرفین دعوی قطعه زمین موصوف توسط آقای سید خلیل حسینی(خوانده ردیف سوم دادخواست) حدودا 15 سال است که به شخصی بنام آقای سید محمد محمدی اجاره و اجاره بها آن توسط خانم شیرین حسینی دریافت می گردد.کروکی ترسیم شده جهت مشخص نمودن مقدار اراضی ملی و زراعی به اداره منابع طبیعی شهرستان سقز و کارشناس مربوطه ارجاع داده شد که بر اساس نظریه کارشناس موصوف تمام سطح 1820 متر مربع داخل در اراضی زراعی قرار داشته و جز مستثنیات افراد است بنابراین  ارتباطی با اراضی ملی ندارد.برابر دوری و نزدیکی به جاده اصلی و شهرستان سقزو مساحت قطعه و عرف محل وآخرین قیمت گذاری قطعات زراعی و باغی در محدوده زمین موصوف توسط بنگاههای مسکن ، قیمت گذاری این زمین انجام می گردد. به صورت تقریبی قیمت هر متر مربع 700/000 ریال برآورد می گردد بدین ترتیب قیمت کل مساحت برابر است با 1/274/000/000 ریال برآورد می گردد .

-مزایده زمین زراعی از قیمت 1/274/000/000ریال به عنوان قیمت پایه شروع خواهدگردید%

 مزایده حضوری و در مورخه 1403/06/07 ساعت9صبح درمحل دفترشعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز شروع و در ساعت 10 خاتمه می یابد و مزایده ازقیمت کارشناسی شده بعنوان قیمت پایه شروع می شود وبرنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت پیشنهادی را ارائه نماید.شرکت کنندگان بایستی در سامانه ثنا ثبت نام نموده و درخواست خود را بصورت کتبی در پاکت در بسته قبل از ساعت 10به دفتر اجرای احکام تحویل نمایند و به پیشنهادهای خارج از ساعت تعیین شده ترتیب اثر داده نمی شود.برنده بایستی فی المجلس کل مبلغ مورد مزایده را پرداخت در غیر اینصورت ده درصد قیمت کارشناسی شده موضوع مزایده رابحساب سپرده دادگستری سقز واریزو ظرف یک ماه بعد ازتاریخ مزایده ترتیب پرداخت مابقی بهای مزایده را بدهد در غیر اینصورت ده درصد تحویلی به نفع دولت ضبط خواهد شد. کسانی که قصد بازدید از مورد مزایده را داشته باشند،پنج روز مانده به روز مزایده بامراجعه به این اجرا ارائه درخواست و مدارک هویتی و با اخذ مجوز وفق مقررات می توانند از آن بازدید بعمل آورند%

  دادورزشعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سقز -جهانگیری

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش شش دانگ عرصه و اعیان ملک شامل یکباب منزل مسکونی  تحت پلاک ثبتی  121 فرعی از (1848-1843) اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش شش دانگ عرصه و اعیان ملک شامل یکباب منزل مسکونی  تحت پلاک ثبتی  121 فرعی از (1848-1843) اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 7854645 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/05/18 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/06/07 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های کردستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده یک قطعه آپارتمان با کاربری مسکونی 9821887 1404/08/18 new not special not payed خوزستان
2 مزایده یک دانگ از چهار دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 11109 فرعی از 1 اصلی بخش 12 9821824 1404/08/18 new not special not payed مازندران
3 تجدید مزایده فروش 34 قطعه پلاک با کاربری تجاری نوبت دوم  9821763 1404/08/18 new not special not payed قزوین
4 مزایده واگذاری قطعه 4 به پلاک ثبتی 9878 فرعی از 106 اصلی 9821731 1404/08/18 new not special not payed آذربایجان غربی
5 مزایده فروش 6 دانگ دو دربند مغازه و محوطه پشت آن 9821730 1404/08/18 new not special not payed خراسان رضوی
6 مزایده پنج دانگ و سی و دو نیم سیر مشاع از ششدانگ عرصه به انضمام ششدانگ اعیانی پلاک ثبتی هفتصد و هفتاد و سه فرعی از یک اصلی 9821705 1404/08/18 new not special not payed مازندران
7 مزایده فروش املاک و مستغلات- نوبت سوم 9821679 1404/08/18 new not special not payed یزد
8 مزایده یک قطعه زمین به مساحت 4843.36 مترمربع با کاربری ورزشی ​​​​​​​نوبت دوم  9821671 1404/08/18 new not special not payed لرستان
9 آگهی مرحله اول مزایده فروش 4 قطعه زمین با کاربری مسکونی 9821649 1404/08/18 new not special not payed خراسان شمالی
10 مزایده مزایده اموال غیرمنقول-یک باب مغازه تجاری (زیرزمین) قدرالسهم سه دانگ مشاع ازششدانگ متراژ242.20 الوند 9821648 1404/08/18 new not special not payed قزوین
11 مزایده فروش 6دانگ ملک به پلاک ثبتی شماره 172 فرعی از شماره 7087 اصلی واقع در بخش 1 حوزه ثبتی شیراز 9821646 1404/08/18 new not special not payed فارس
12 مزایده فروش بیست و نه ممیز چهل و پنج سهم مشاع از یکصد سهم سهام شش دانگ ملک مذکور 9821644 1404/08/18 new not special not payed فارس
13 مزایده شش دانگ عرصه واعیان یک واحدآپارتمان به مساحت 98/44 مترمربع دارای پلاک ثبتی شماره 5600 فرعی از 3996 9821633 1404/08/18 new not special not payed گلستان
14 مزایده ملک 9821629 1404/08/18 new not special not payed اردبیل
15 مزایده واحد آپارتمان 9821626 1404/08/18 new not special not payed مازندران
1404/08/18
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی