جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 23 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
استان
مازندران
کد پارس نماد
7001805
شماره آگهی
140247460000320968
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/11/02
تاریخ درج
1402/11/11
تاریخ خاتمه آگهی
1402/11/16
منبع
سایت 1402.11.11
عنوان آگهی
مزایده فروش ملک تجاری مسکونی با پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی , مزایده فروش ملک تجاری مسکونی با پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140247460000320968
شماره پرونده:140147920002351054

تاریخ صدور:1402/11/02

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

آگهی مزایده

برابر با دادنامه 140247390000660147  و پیرو آن مفاد برگ اجرائیه صادره از شعبه 5 دادگاه عمومی و حقوقی شهرستان بهشهر موضوع پرونده اجرایی کلاسه 0200645 اجرای احکام مدنی دادگستری بهشهر محکوم علیه فاطمه صغرا صحرائی رستمی فرزند قلی ، علی صالحی رستمی فرزند محمدابراهیم ، اسماعیل صالحی رستمی فرزند محمدابراهیم ، ملیحه صالحی رستمی فرزند محمدابراهیم ،  محکوم اند حکم به فروش هر یک از اموال منقول و غیر منقول مندرج در نظریه کارشناسی عطا بویه و شبیر قاسمزاده و محمد رضا معلمی (به جز مواردی که از ترکه خارج شده است)و تقسیم حاصل فروش فی مابین وراث به نسبت سهم الارث صادر  در حق محکوم له مهدیه صالحی رستمی فرزند محمدابراهیم ، شهربانو صالحی رستمی فرزند محمدابراهیم ،  و ایضاء نیم عشر  من باب حق الاجرا  و نظر به اینکه محکوم علیه موصوف با وصف ابلاغ مفاد برگ اجرائیه بوی در فرجه مقرر قانونی اقدامی را در جهت اجراء مفاد آن معمول نداشته فلذا اموال مشارالیه اموال معادل محکوم به و هزینه اجرائی به شرح ذیل تأمین و توقیف گردیده است

الف :

دو ملک تعرفه شده بصورت شرقی غربی در مجاورت هم قرار دارند . ملک شرقی که دو بّر است و از حد شمالی به بلوار امام رضا و از حد شرقی به خیابان لاله و از حد جنوب به ملک اشخاص و در حد غربی به ملک دوم موضوع این کارشناسی محدود است این ملک دو نبش دارای پلاک ثبتی و سند ثبتی تک برگی است ملک غربی که فاقد سند ثبتی می باشد و در آن سه باب مغازه احداث شده از حد شمالی به بلوار امام رضا و از حد شرقی به ملک تجاری مسکونی مورد ارزیابی این کارشناسی و در حد جنوبی و غربی به ملک اشخاص محدود است ذیلاً در دو بند جداگانه به تشریح بیشتر هر یک از دو ملک و ارزیابی و ارزش املاک مشاعی مذکور اعلام می گردد .

1ـ ملک تجاری مسکونی با پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی بخش 18 ثبت بهشهر با سند تک برگی شماره 040043 سری ( سال 97 که بتاریخ 28 / 3 / 1398 بنام مورث اصحاب دعوی محمد ابراهیم صالحی رستمی صــــادر گردید سطح عرصه مطابق سند  58 / 215  مترمربع است که دو نبش خیابان لاله و بلوار امام رضا رستمکلا قراردارد مالک در حیات و قبل از دریافت سند ثبتی مطابق با پروانه ساختمانی شماره 10142 مورخ 28 / 12 / 92 در این ملک اقدام به احداث بنا کرده است و ساختمانی با اسکلت بتن مسلح شامل سه طبقه دراین عرصه ساخته است که طبقه همکف آن مطابق پروانه شامل 5 دهنه مغازه با سطح کل تجاری 06 / 137 مترمربع است در عمل با تیغه کشی مغازه واقع در نبش پخی با تعبیه دیوار از نوع MDF از مغازه دوم جدا شده است مغازه دوم و دهنه سوم داخلی بصورت یکسره است و دهنه چهارم از نظر کف سازی و بدنه داخلی تمام کار نشده است مغازه آخر غربی (دهنه پنجم) با تابلو حفاری در تصرف احد از وراث قراردارد مغازه واقع در پخی محل نیز بصورت انباری در تصرف محکوم علیهم است مغازه های دهنه دوم و سوم که یکسره هست توسط محکوم علیهم به یک سوپری بدون دریافت سرقفلی اجاره داده شده است حد فاصل خیابان و مغازه ها در مغازه اول و دهنه دوم و دهنه سوم و دهنه پنجم با شیشه سکوریت محصور شده است دهنه چهارم برای بهره برداری تمام کار نشده است در طبقات اول و دوم هر طبقه در واحد مسکونی احداث شده که زیر بنای مفید چهار واحد مطابق پروانه 06 / 395 مترمربع قید است بانضمام پارکینگ و توالت و انباری و خر پشته های بام جمعاً شامل بر 36 / 666 مترمربع زیر بنا می باشد .

واحدهای مسکونی هر دو طبقه شرقی و غربی یک راهرو و راه پله مشترک دارند از نظر عملیات اجرائی واحد طبقه اول شرقی تمام کار شده و محل زندگی خانواده مرحوم محمد ابراهیم صالحی رستمی است بقیه واحد ها تمام کار نشده اند و آماده بهره برداری نمی باشند . طبقه اول غربی در حد 97 % و دو واحد طبقه دوم هر کدام در حد 70 % عملیات اجرائی انجام شده قرار دارند بام ساختمان بصورت تراس است که در انتهای راه پله های شرقی و غربی دارای دو خر پشته جداگانه می باشد .

با وصف مذکور ساختمان احداثی دارای پروانه ساختمان ولی فاقد پایان کار ساختمان از شهر داری محل است از نظر امتیازات انشعابات آب و برق و گاز یک انشعاب از هر کدام در محل تعبیه شده است نمای ساختمان سیمان کاری شده است . ارزش ششدانگ این ملک تجاری مسکونی با امتیــازات انشعابات تاسیسات موجــود با شرایط توصیف شده در این نظریه کلاً بمبلغ 000 / 000 / 150 / 65 ریال برآورد و اعلام می گردد .

2 ـ مغازه های فاقد سند ثبتی و دارای مدارک عادی در قسمت غرب پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی یک قطعه  زمین که در آن سه باب مغازه تجاری با مصالح بنائی و سقف ساده با تیرآهن و طاق ضربی تعرفه گردید که براساس نظریه تقدیمی کارشناس محترم ضبط در پرونده است مغازه شرقی با سطح 32 / 42 مترمربع و مغازه میانی با سطح 55 / 38 مترمربع و مغازه غربی با سطح 32 / 38 مترمربع تعرفه شده اند که یک حیاط مشاعی با سطح 56 / 9 مترمربع در حد جنوب نیز جزء این قطعه فاقد سند ثبتی تعرفه شده است دیوار حد غربی مغازه غربی با مغازه مجاور موجود در غرب این مغازه علی الاصول باید مشترک بوده باشد سه مغازه فاقد امتیـازات انشعــابـــات تاسیسات هستند لهذا در شرایط فعلی کــل سه مغــازه عرصه و اعیان بمبلغ 000 / 000 /  500 / 37 ریال برآورد و اعلام می گردد .

مطابق  قانون ارث سهم همسر 5 / 12 % از کل مال و سهم هر یک از فرزندان دختر 5 / 12 % از کل مال و سهم هریک از فرزندان (پسر) 25 % از کل مال می باشد به این ترتیب با ملاحظه ارقام ریالی برآورد شده سهم ریالی هر یک با توجه به مجموع ارزش دو ملک برآورد شده بمبلغ 000 /  000/ 650 / 102 ریال به شرح ذیل است

1ـ سهم همسر 5 / 12 % معادل 000/ 250 / 831 / 12 ریال معادل (یک میلیاردو دویست و هشتاد و سه میلیون و یکصد و بیست وپنجهزارتومان)

2 ـ سهم هر یک از دختران ( سه دختر ) هر کدام 5 / 12 % معادل  000 / 250 / 831 / 12 ریال (یک میلیاردو دویست و هشتاد و سه میلیون یکصدو بیست و پنج هزار تومان )

3 ـ سهم فرزندان ذکور (2 نفر) هر کدام 25 % معادل 000 / 500 / 662 / 25 ریال (دو میلیاردو پانصدو شصت و شش میلیون و دویست پنجاه هزار تومان )

ب:

ملک  مورد نظر واقع در : رستم کلا – مزرعه شهر محله – حد جنوبی خط راه اهن  بازدید ومعاینه بعمل امده، مشاهدات و بررسی های انجام شده را به شرح ذیل اعلام میدارد:

مشخصات ملک : 

خواهان یک قطعه زمین کشاورزی با کاربری شالیزاری  به مساحت تقریبی8000متر مربع  واقع در  رستم کلا – مزرعه شهر محله  - نزردیک ایستگاه راه اهن را تعرفه نموده و اظهار میدارد : عرصه مورد نظر موروثی پدرمان می باشد . و در حال حاضر در ید ورثه می باشد . حدود اربعه عرصه تعرفه شده به شرح : از شمال وصل به راه و حریم راه اهن  و از جنوب وصل به ملک آقای دلیلی و  از سمت غرب  وصل به ملک آقای حسن صالحی و از شرق به  راه عبوری متصل میباشد. کاربری عرصه تعرفه شده بصورت زمین کشاورزی با کاربری شالیزار بوده در زمان بازدید عرصه تحت کشت شالی بوده است . پیرامون عرصه تعرفه شده فاقد حصارمی باشد.در حد شمال شرقی عرصه یک اعیانی قدیمی با کاربری خانه کارگری به مساحت تقریبی 25 متر مربع  و همچنین فضایی مسقف که پیرامون ان با فنس و پایه فلزی محصور بوده به مساحت تقریبی 150 متر مربع با کاربری دامداری که در حال حاضر مخروبه بوده موجود می باشد.  طبق نقشه برداری صورت گرفته از عرصه و نقشه ارایه شده و تطبیق ان با طبیعت عرصه  تعرفه شده مساحت عرصه به میزان  8137.65  متر مربع می باشد. در ضمن عرصه دارای امتیاز برق می باشد.

نظریه کارشناسی: 

با عنایت  به مراتب یاد شده و تعرفه صورت گرفته و بررسی های صورت گرفته و بازدید میدانی انجام شده قابل ذکر است : مساحت  کل ملک مورد نظر طبق نقشه برداری صورت گرفته به وسیله دستگاه جی پی اس  و شرایط ذکر شده به میزان  8137.65 متر مربع می باشد. با توجه به موقعیت مکانی ملک ، قواره  هندسی، نوع کاربری عرصه و  میزان حاصلخیزی خاک عرصه مورد نظر ، مناسب بودن راه عبوری و  در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای، ارزش ریالی ملک موردنظر در سطح یاد شده با شرایط مذکور در صورت نداشتن هر گونه معرض حقیقی و حقوقی  مجموعا" به مبلغ 44.757.000.000 ریال(چهار میلیارد و چهارصد و هفتاد و پنج میلیون هفتصدهزار تومان )تعیین که سهم هریک از ورثه متعاقبا محاسبه می گردد.

نتیجتاً اموال  موصوف  بمنظور حفظ و نگهداری آن تحویل حافظ گردیده واموال موضوع توقیف برای روز دو شنبه  مورخ 1402/11/16ساعت 12/30 الی 13/30 از طریق مزایده و در اجرای احکام مدنی دادگستری بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روزیکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمنا" مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را درجلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجهاً باینکه دایره اجرای احکام میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید می گردد ضمناً تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت

قاضی اجرای احکام مدنی دادگستری بهشهر

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش ملک تجاری مسکونی با پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش ملک تجاری مسکونی با پلاک ثبتی 7539 فرعی از 39 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 7001805 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/11/02 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/11/16 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده ششدانگ یکباب ساختمان مسکونی دو طبقه تحت پلاک ثبتی 209 فرعی از 15180 اصلی مفروز و مجزی از سه فرعی از اصلی 9264973 1404/04/23 new not special not payed اصفهان
2 مزایده ملک اول) شش دانگ عرصه یک قطعه زمین 9264964 1404/04/23 new not special not payed گیلان
3 مزایده سه دانگ مشاع از ششدانگ قطعات 2و3و5 زمین 9264963 1404/04/23 new not special not payed مازندران
4 مزایده قطعه شماره دو زمین دیم به مساحت 10150متر مربع 9264944 1404/04/23 new not special not payed کرمانشاه
5 آگهی تجدید مزایده فروش دو واحد اداری در فاز 3  9264916 1404/04/23 new not special not payed تهران
6 مزایده ششدانگ یک دستگاه آپارتمان از یک قطعه زمین به شماره 41901 فرعی از 88 اصلی مفروز و مجزا شده از 12880 فرعی از اصلی 9264893 1404/04/23 new not special not payed تهران
7 مزایده ششدانگ یکدستگاه آپارتمان مسکونی 9264783 1404/04/23 new not special not payed گیلان
8 مزایده فروش ویژه املاک 9264685 1404/04/23 new special not payed تهران
9 مزایده ششدانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی 7391 فرعی از 3 اصلی 9263679 1404/04/22 new not special not payed مازندران
10 مزایده پلاک ثبتی شماره 3086 فرعی از 230 اصلی بخش 05 9263676 1404/04/22 new not special not payed خراسان رضوی
11 مزایده ششدانگ یکدستگاه آپارتمان مسکونی واقع در سمت شمالی طبقه سوم به پلاک ثبتی 39801 فرعی از 48 اصلی 9263673 1404/04/22 new not special not payed تهران
12 مزایده پلاک ثبتی 2 فرعی از 2755 اصلی 9263672 1404/04/22 new not special not payed خوزستان
13 مزایده ششدانگ یکدستگاه آپارتمان واقع در طبقه 2 به پلاک ثبتی 31322 فرعی از 124 اصلی 9263668 1404/04/22 new not special not payed تهران
14 مزایده پلاک ثبتی 134901 فرعی از 2395 اصلی، مفروز و مجزا شده از 128601 فرعی از اصلی 9263667 1404/04/22 new not special not payed تهران
15 مزایده فروش یک قطعه خانه به پلاک ثبتی 14759 فرعی از 406 اصلی 9263666 1404/04/22 new not special not payed اصفهان
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی