جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 13 مرداد ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران
استان
تهران
کد پارس نماد
6659787
شماره آگهی
140268460000454880
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/08/22
تاریخ درج
1402/09/01
تاریخ خاتمه آگهی
1402/09/06
منبع
سایت 1402.9.1
عنوان آگهی
مزایده پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی, مزایده پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140268460000454880
شماره پرونده:140068920003385122

تاریخ صدور:1402/08/22

شعبه صادر کننده:شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول

به موجب دادنامه    صادره از شعبه  24  دادگاه عمومی تهران و در پرونده اجرائی کلاسه  فوق الذکر  موضوع دعوی  علی مولوی - حردستان   با وکالت   حسن ابراهیمی     علیه  محمود محمدی   ،  که محکوم علیه محکوم است به   پرداخت 9/537/617/574 ریال در حق محکوم له و 476/880/878 ریال نیم عشر  که در این خصوص مراتب جهت ارزیابی به کارشناس رسمی دادگستری پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی ارجاع و به شرح ذیل توصیف اجمالی و ارزیابی گردیده است.

ریاست محترم شعبه ششم اجرای احکام مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران

 

موضوع: درخواست افزایش دستمزد کارشناسی + تقدیم نظریه کارشناسی در پرونده شماره بایگانی 0200309

 

با سلام و تحیت،

 

احتراما، عطف به قرار کارشناسی صادره از سوی آن شعبه محترم در رابطه با پرونده مذکور، به استحضار عالی می رسانیم اینجانبان ضمن مطالعه اوراق و محتویات پرونده و رونوشت مدارک و مستندات ابرازی و ارسال پیامک به شماره مبایل های طرفین پرونده و اطلاع رسانی انجام کارشناسی، نسبت به بازدید و معاینه ملک موضوع کارشناسی اقدام و قرار کارشناسی اجرا و نتیجه بررسی ها به شرح زیر اعلام می گردد.

 

1-مشخصات پرونده (به نقل از برگة دادخواست و پرونده):

 

1-1-محکوم لهم: 1-حردستان و 2- علی مولوی

 

2-1-محکوم علیه: محمود محمدی

 

3-1-قرار کارشناسی: ارزیابی شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی قطعه 2 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 350 فرعی از اصلی بخش 2 حوزه ثبت ملک نارمک تهران استان تهران

 

2-آدرس ملک: تهران – محله امجدیه – میدان هفتم تیر – نرسیده به خیابان بهار شیراز – کوچه فلامکی – پلاک 31 – طبقه اول

 

3-اسناد و مدارک ابرازی (در این قسمت صرفا نقل قول از مدارک و مستندات صورت گرفته و احراز اصالت آنها بر عهده مراجع ذیصلاح می باشد):

 

1-3- طبق تصویر سند مالکیت تک برگی شماره 133722 سری هـ سال 1400 که در تاریخ 1401/05/23 نسبت به شش دانگ عرصه و اعیان بنام حسین محمدی با شماره ملی 0015065375 ثبت و صادر و تسلیم گردیده وضعیت ثبتی ملک عبارت است از: «عرصه و اعیان آپارتمان (وضعیت خاص طلق) به شماره 914 فرعی از 6901 اصلی قطعه 2 تفکیکی مفروز و مجزی شده از 350 فرعی از اصلی بخش 2 حوزه ثبت ملک نارمک تهران استان تهران به مساحت (83.53) هشتاد و سه متر و پنجاه و سه دسیمترمربع واقع در طبقه یک به انضمام انباری قطعه 4 تفکیکی به مساحت 5.50 مترمربع واقع در زیرزمین یک با قدرالسهم از عرصه و سایر مشاعات و مشترکات طبق قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن. حدود آپارتمان: شمالا دیوار و پنجره به فضای حیاط خلوت، شرقا: اول دیوار به قطعه 6 تفکیکی پلاک 6901/351 دوم در سه قسمت که اول جنوبی و سوم شمالی است دیوار و پنجره به فضای هواکش سوم دیوار به قطعه پلاک مذکور چهارم در دو قسمت که اول آن جنوبی است در و دیوار به راه پله، جنوبا اول در دو قسمت که اول آن شرقی است دیوار و پنجره است به فضای حیاط دوم در دو قسمت که اول آن دیوار و دوم لبه بالکن هر دو قسمت اخیر بصورت پخ به فضای حیاط، غربا: دیوار به قطعه اول تفکیکی سابق به انضمام سه دانگ مشاع از شش دانگ محوطه پارکینگ جهت پارک یک دستگاه اتومبیل واقع در زیرزمین به مساحت 64.34 مترمربع...»

 

2-3- طبق مندرجات تصویر صورت مجلس تفکیکی پلاک ثبتی 6901/350 ابرازی مالک به شماره 24740 مورخ 1371/09/10  ابرازی مالک، مشخصات واحدهای موجود در ساختمان و مشخصات پارکینگ ها و انباری ها و مشاعات و مشترکات اعلام گردید.

 

3-3- گواهی پایان کار آپارتمانی شماره 72151846 مورخ 1401/04/20 ابرازی مالک، ملک مورد کارشناسی دارای کاربرد مجاز واحد مسکونی به مساحت 83.53 مترمربع، انبار مسکونی به مساحت 5.50 مترمربع قید شده است.

 

4-شرح بازدید: ملک تعرفه شده یک دستگاه آپارتمان با کاربری مسکونی به مساحت 83.53 مترمربع در طبقه یک ساختمان پنج طبقه (شامل زیرزمین، همکف، اول و دوم و سوم) دارای چهار واحد مسکونی (تک واحدی در هر طبقه)، با موقعیت شمالی نسبت به گذر با قدمت حدود 32 سال ساخت، نمای جنوبی ساختمان سنگ، فاقد آسانسور مشاعی، کفپوش حیاط موزاییک و پوشش دیوارهای حیاط سنگ، دارای درب عابررو و درب ماشین رو، پنجره ها پروفیل فلزی بوده و آپارتمان تعرفه شده دارای هال پذیرایی، دو اتاق خواب با کفپوش سرامیک و پوشش دیوارها و سقف سفیدکاری با رویه رنگ، آشپزخانه باز با کابینت MDF و گاز رومیزی و هود، سرویس بهداشتی ایرانی و روشویی و حمام و سرویس بهداشتی فرنگی با پوشش کف و بدنه سرامیک، دارای انشعابات گاز و آب و برق اشتراکی و برق اختصاصی، گرمایش موتورخانه و رادیاتور شوفاژ، سرمایش کولر آبی می باشد. در زمان بازدید ملک در اختیار مالک قرار داشت.

 

5- ملاحظات و توضیحات ضروری:

 

1-5- حدود رسیدگی: رسیدگی های به عمل آمده و اعلام نظر کارشناسی به شرح آتی مبتنی بر بررسی تصاویر و مدارک و اطلاعات ابرازی و مدارک موجود در پرونده و بازدید انجام شده می باشد. بدیهی است چنان چه بعد از تحریر این گزارش و ارائه نظریه کارشناسی، مدارک، مستندات و اطلاعات متکی به اسناد قابل قبول دیگری ارائه گردد که در نتیجه گیری حاصله و نظریه کارشناسی موثر واقع گردد، مسئولیتی متوجه این بررسی و نظریه کارشناسی صادره نبوده و رسیدگی به آنها خارج از حدود و شمول اقدامات انجام شده می باشد. همچنین مسئولیت ناشی از هرگونه ادعای جعل و مخدوش بودن یا نابرابری مدارک ابرازی با نسخ اصلی و رونوشت ها و انکار و تردید به دلایل با اسناد ارائه شده، متوجه ابراز کننده مدارک، اطلاعات و دلایل می باشد.

 

2-5- آثار مالی و حقوقی ناشی از مسایل قضایی و حقوقی و مالی از جمله ترهین و توثیق و توقیف و همچنین بدهی سایر سازمان های ذیربط در این گزارش ملحوظ نگردیده است.

 

3-5- تسویه حساب بدهی های احتمالی بابت عرصه و اعیان پلاک ثبتی مورد کارشناسی به اشخاص حقیقی و حقوقی و سازمان های ذیربط در این ارزیابی لحاظ نگردیده و قبل از انجام هرگونه عملیات مالی و حقوقی و قضایی و قانونی استعلام از ارگان ها و سازمان های ذیربط از جمله شهرداری و اداره ثبت اسناد و املاک الزامی است و در صورت وجود شرایط خارج از مفروضات مندرج در این گزارش نیاز به تهیه گزارش جدید و تجدید ارزیابی می باشد.

 

4-5- این گزارش بر اساس مستندات و مندرج متن تنظیم شده است بدیهی است هر گونه تغییر در اسناد یا ارائه مدارک جدید این گزارش تغییر خواهد یافت. همچنین شایان ذکر است که با توجه به نوسانات شدید قیمت ها و تلاطم و ناپایداری بازار و عدم قطعیت قیمت ها در حال حاضر، ارزیابی اعلام شده به قیمت روز و فی الحال بوده و با عنایت به اینکه قیمت ها تابع شرایط روز می باشد، قطعا هرشوک مرتبط با بازار در آینده (دور و نزدیک) بر عدم قطعیت قیمت اعلام شده موثر بوده و انتظار تغییر قیمت کاملا اجتناب ناپذیر خواهد بود. لذا با توجه به توضیحات فوق ارزیابی انجام شده بر اساس شرایط حاکم بر بازار ارزش متوسط املاک در منطقه استقرار مورد ارزیابی می باشد.

 

5-5-نظریه کارشناسی حاضر صرفاً در محدوده قرار کارشناسی صادره در این پرونده بوده و در خصوص سایر دعاوی احتمالی موضوعیت ندارد.

 

6-5- در خصوص اظهارات و توضیحات هریک از طرفین پرونده منعکس در صورتجلسات آن دادگاه محترم و لوایح تقدیمی، نظر آن مقام محترم قضایی صائب است.

 

7-5- در صورت ارجاع مستنداتی که له و علیه از سوی متداعیین ارائه خواهد شد، با تأیید و دستور آن مقام محترم قضایی، کارشناسان رسمی منتخب دادگاه، خود را مکلف به اظهار نظر تکمیلی می داند.

 

8-5- محتویات پرونده حاضر، لوایح و اسناد و مدارک ابرازی متداعیین جزء لاینفک این نظریه کارشناسی می باشد. کارشناسان در حدود صلاحیت خویش اظهار نظر نموده و چنانچه سهواً در مواردی از نظریه حاضر اظهار نظر حقوقی یا خارج از صلاحیت کارشناسی شده باشد، آن قسمت از نظریه فاقد اعتبار بوده و اتخاذ  تصمیم در این خصوص با آن مقام محترم قضایی خواهد بود.

 

9-5- آخرین وضعیت ثبتی و هرگونه محدودیت احتمالی بایستی توسط آن مرجع محترم قضایی از حوزه ثبت ملک مربوطه استعلام گردد.

 

6-نظریه کارشناسی:

 

با عنایت به توضیحات فوق الذکر، بررسی اوراق و محتویات پرونده و مدارک ابرازی و با در نظر گرفتن موقعیت، مساحت، کاربری مجاز ملک، قدمت بنا، شرایط زمانی و مکانی، انشعابات و سایر عوامل موثر بر قضیه و صرفنظر از هرگونه مسائل حقوقی و ثبتی مترتب بر ملک، بدهی، دیون، تعهدات احتمالی و هرگونه منع معاملاتی و با فرض صحت و اصالت مستندات، ارزش روز شش دانگ عرصه و اعیان پلاک ثبتی موصوف با منضمات آن طبق سند مالکیت ابرازی به مبلغ (به حروف:) چهل و شش میلیارد ریال (به رقم:) 46.000.000.000 ریال اعلام می گردد.

 

 بنابراین مقرر گردید 1/306 دانگ از  6 دانگ  ملک فوق الذکر در قبال مبلغ  پایه  10/014/498/452  ریال  در روز  1402/9/6        از ساعت  11  الی      11:30  از طریق مزایده حضوری در  واحد مزایده  مجتمع قضایی شهید بهشتی( طبقه پنجم)  واقع در تهران، خیابان سپهبد قرنی نبش خ سمیه  به فروش برسد. مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به کسی که بالاترین قیمت را پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد. ده درصد مبلغ پیشنهادی فی المجلس از خریدار اخذ و مابقی ثمن را خریدار مکلف است حداکثر ظرف مهلت یکماه از تاریخ برگذاری مزایده به حساب سپرده دادگستری واریز و قبض آن را به این اجراء تحویل نماید در غیر اینصورت ده درصد دریافتی به نفع دولت ضبط خواهد گردید. طالبین می توانند 5 روز قبل از مراسم مزایده به اجرای مدنی مراجعه تا ترتیب بازدید از مورد مزایده را فراهم نماید. 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده پلاک ثبتی شماره 914 فرعی از 6901 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6659787 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/08/22 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/09/06 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده فروش مال غیرمنقول-یک قطعه زمین با کاربری ورزشی 9365069 1404/05/13 new not special not payed قزوین
2 مزایده فروش چند قطعه زمین شالیزار و منزل مسکونی 9365061 1404/05/13 new not special not payed گیلان
3 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365058 1404/05/13 new not special not payed فارس
4 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365052 1404/05/13 new not special not payed فارس
5 مزایده 105 هزارم دانگ مشاع از 6 دانگ پلاک ثبتی 31846 فرعی از یک اصلی بخش دو ثبتی شاهرود 9365048 1404/05/13 new not special not payed سمنان
6 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365041 1404/05/13 new not special not payed فارس
7 مزایده فروش ملک 9365038 1404/05/13 new not special not payed اردبیل
8 مزایده فروش ملک 9365028 1404/05/13 new not special not payed چهارمحال و بختیاری
9 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365019 1404/05/13 new not special not payed فارس
10 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365010 1404/05/13 new not special not payed فارس
11 مزایده آگهی مزایده عمومی املاک شهرداری نی ریز -مزایده زمین - استان فارس 9365000 1404/05/13 new not special not payed فارس
12 مزایده فروش ششدانگ عرصه و اعیان یک باب مسکونی 9364991 1404/05/13 new not special not payed اردبیل
13 مزایده فروش 5 قطعه زمین مسکونی با مالکیت دهیاری کردامیر -مزایده زمین - استان تهران 9364988 1404/05/13 new not special not payed تهران
14 مزایده فروش زمین زراعی آبی 9364980 1404/05/13 new not special not payed اردبیل
15 مزایده فروش 5 قطعه زمین مسکونی با مالکیت دهیاری کردامیر -مزایده زمین - استان تهران 9364962 1404/05/13 new not special not payed تهران
1404/05/13
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی