جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید
آگهی مزایده عمومی ـ نوبت دوم ؟
شرکت برج میلاد تهران (وابسته به شهرداری تهران - بهره بردار مجموعه برج میلاد تهران) در نظر دارد بهره برداری از فست فود گذرگاه مجموعه برج میلاد تهران را از طریق مزایده به متقاضیان واجد الشرایط واگذار نماید. بدینوسیله از کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی واجد شرایط جهت شرکت در این مزایده دعوت به عمل می آید.
شرایط مزایده:
الف) مدت بهره برداری: پنج سال
ب) شرایط متقاضی: 1- حسن شهرت و تجربیات و سوابق مرتبط قابل قبول 2- ارائه مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح برای فعالیت در موضوع مزایده 3- داشتن توان مالی مناسب ج) محل دریافت اسناد و قبول پیشنهادات: بزرگراه شیخ فضل اله نوری، ورودی همت شرق، کنارگذر اختصاصی برج میلاد تهران، جنب رستوران ایوان (سنتی سابق)، ساختمان اداری، طبقه دوم، امور قراردادها ـ تلفن 8585)
د) شماره حساب خرید اسناد: پرداخت مبلغ 10.000.000 ریال به حساب جاری شماره 1009000000 بانک شهر شعبه گیشا به نام شرکت برج میلاد تهران ه) شماره حساب واریز مبلغ سپرده شرکت در مزایده: واریز مبلغ 5.000.000.000 ریال به حساب سپرده شماره 7002308404 بانک شهر شعبه پاکنژاد ، کد 240 به نام شرکت برج میلاد تهران و یا ضمانتنامه بانکی معادل مبلغ مذکور
و) مهلت ارایه اسناد: 10 روز از تاریخ نشر آگهی نوبت دوم جهت دریافت، تکمیل و تحویل اسناد فرصت می باشد.
بدیهی است شرکت در مزایده و ارایه پیشنهادات به منزله قبول شروط و تکالیف مقرر در اسناد مزایده بوده و شرکت برج میلاد تهران در رد یا قبول یک یا کلیه پیشنهادات مختار است ضمنا مشروح شرایط مزایده در اسناد درج گردیده و شرکت کنندگان باید مدارک را پس از دریافت با قید کلمه خوانده شد و مورد قبول است امضا نموده و در پاکتهای لاک و مهر شده تحویل نمایند و همچنین هزینه هر دو آگهی و کارشناس رسمی دادگستری به عهده برنده مزایده می باشد.
ز) کلیه متقاضیان شرکت در مزایده می بایست در هنگام تحویل پاکات به دبیرخانه نسبت به ارائه شناسه ملی برای اشخاص حقوقی و کد ملی و تاریخ تولد برای اشخاص حقیقی اقدام نمایند.
برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.
دانلود تصویر مزایدهکد پارس نماد: 6650968
استان/شهر: تهران
مهلت آگهی: 1402/09/17
خلاصه آگهی: مزایده بهره برداری از فست فود گذرگاه- نوبت دوم
سلام، آیا مزایده به شکل حضوری است و قیمت ها علنی می باشد؟ می توان قیمتها را تغییر داد یا اینکه فقط حق دادن یک پیشنهاد به شکل مکتوب می باشد؟
پاسخ: جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این مزایده لطفا با مزایده گزار تماس حاصل نمایید.