جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 6 شهریور ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نهاوند
استان
همدان
کد پارس نماد
6575813
شماره آگهی
140228460000108703
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/08/11
تاریخ درج
1402/08/13
تاریخ خاتمه آگهی
1402/08/22
منبع
سایت 1402.8.13
عنوان آگهی
مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی آبی , مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی آبی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140228460000108703
شماره پرونده:9909988520300538

تاریخ صدور:1402/08/11

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نهاوند

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

باسمه تعالی

جلسه مزایده در مورخ22/ 8/ 1402، ساعت10 تا 11 در شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری نهاوند، برگزار می گردد.

ملک ساختمانی موردنظر ، واقع در نهاوند،روستای چولک اصلی، جنب نهرآب اصلی روستا.

نتیجه ارزیابی به شرح ذیل اعلام می گردد:     

ارزش کل عرصه قولنامه ای معرفی شده موجود، به مساحت حدود400مترمربع (اعیانی مسکونی به صورت مخروبه)، متعلق به مرحوم ضرقام سوری، با در نظر داشتن موقعیت و شرایط محل، بر اساس بازار روز معاملات زمین و مسکن، با جمیع متعلقات و امکانات(بدون درنظر گرفتن تعهدات و دیونی که ممکن است به صورت رسمی و غیر رسمی وجود داشته باشد)،حدود سه میلیارد و ششصد میلیون ریال برآورد می گردد. املاک و اراضی مورث طرفین دعوی (مرحوم ضرغام سوری )، واقع در نهاوند، اراضی اطراف روستای چولک اصلی.

به شرح ذیل اعلام نظر میگردد:

ماترک مورث طرفین دعوی (مرحوم ضرغام سوری)، با کاربری کشاورزی و باغ، شامل دو قطعه زمین زراعی و دو قطعه باغ، به شرح ذیل میباشد:

1. یک قطعه زمین زراعی آبی که مطابق نظریه کارشناسی مضبوط در پرونده و برابر متراژ و مساحت اعلام شده در نظریه کارشناسی، دارای متراژ و مساحت حدوداً 2700 متر مربع می باشد و برابر حدود اربعه تعریفی در نظریه کارشناسی مذکور، از شرق به قبرستان روستا، از غرب به زمین زراعی علی حیدر گروسی، از جنوب به زمین زراعی داریوش حاج باباعلی و از شمال به جاده شسته عبوری روستا که در اراضی معروف به گرگچال استقرار دارد؛ که با توجه به متراژ و مساحت زمین مذکور ، موقعیت ملک( منطقه جغرافیایی آن )، عرف محل و سایر جمیع عوامل مؤثر در قیمت گذاری، ارزش ملک فوق الذکر، معادل 2/700/000/000 ( دو میلیارد و هفتصد میلیون) ریال برآورد میگردد.

2. یک قطعه زمین زراعی مستقر در اراضی معروف محل خرابه که مطابق نظریه کارشناسی ضم پرونده و برابر متراژ و مساحت اعلام شده، دارای مساحت حدوداً 250 متر مربع میباشد و برابر حدود اربعه تعریفی در نظریه کارشناسی مذکور، از شمال به بیشه نادر سوری، از جنوب به بیشه علی خان بیگی، از شرق به باغ مرحوم ضرغام سوری و از غرب به منزل تخریب شده مرحوم ضرغام سوری محدود میگردد. با توجه به مساحت اعلام شده ، موقعیت ملک (منطقه جغرافیایی آن) ، عرف محل و سایر جمیع عوامل مؤثر در موضوع، ارزش زمین زراعی موصوف، معادل 500/000/000(پانصد میلیون) ریال برآورد می گردد.

3.باغ گردوی بالا که با توجه به متراژ و مساحت اعلام شده در نظریه کارشناسی ضم پرونده، دارای حدوداً 2600 متر مربع مساحت میباشد، که فاقد حقابه جهت مشروب شدن بوده و برابر حدود اربعه تعریفی در گزارش کارشناسی مذکور، از شمال به باغ جمشید سوری، از جنوب به نهر آب روستای چولک، از غرب به باغ مرحوم ضرغام سوری و از شرق به باغ و زمین رضا سوری محدود می گردد و در اراضی محل خرابه معروف می باشد. با توجه به متراژ و مساحت فوق الذکر ، موقعیت ملک(منطقه جغرافیایی)، با توجه به نداشتن حق آبه و عرف محل، ارزش ملک مذکور، معادل 3/120/000/000 (سه میلیارد و یکصد و بیست میلیون) ریال برآورد می گردد.

4.باغ گردوی پایین که با توجه به متراژ و مساحت اعلام شده در نظریه کارشناسی مضبوط در پرونده، دارای حدوداً 500 متر مربع مساحت میباشد و برابر حدود اربعه تعریفی در نظریه کارشناسی مذکور، از شمال به باغ و بیشه نادر سوری، از جنوب به نهر آب روستای چولک، از غرب به منزل مسکونی مرحوم ضرغام سوری و از شرق به باغ مرحوم ضرغام سوری محدود میگردد و در اراضی محل خرابه معروف می باشد. با توجه به متراژ و مساحت فوق الذکر، موقعیت ملک، منطقه جغرافیایی آن، در نظر گرفتن عرف محل و سایر جمیع عوامل مؤثر در قیمت گذاری، بدون در نظر گرفتن هرگونه تعریض احتمالی یا موارد دیگر، من جمله حریم نهر آب روستا، من الحیث المجموع، ارزش ملک فوق الذکر، معادل 1000/000/000 (یک میلیارد) ریال برآورد و اعلام میگردد.

نظریه کارشناسی:

با توجه به بررسی های به عمل آمده و محاسبات انجام گرفته ، ارزش کل ماترک مورث طرفین دعوی(مرحوم ضرغام سوری)، با کاربری کشاورزی و باغ موضوع بند 1 تا 4 گزارش کارشناسی، معادل 7/320/000/000 (هفت میلیارد و سیصد و  بیست میلیون ) ریال برآورد می گردد.  با توجه به گواهی حصر وراثت مورخ 1399/8/7 ، تعداد وراث، تعداد وراث متوفی (مرحوم ضرغام سوری) و حسب محاسبات فنی مرتبط، لذا سهم هر کدام از فرزندان ذکور از ارزش کل ماترک مورث طرفین دعوی، معادل 1/126/153/846 (یک میلیارد و یکصد و بیست و شش میلیون و یکصد و پنجاه و سه هزار و هشتصد و چهل و شش) ریال و سهم هر کدام از فرزندان اناث، منجمله محکوم له (سهیلا سوری)، از ارزش کل ماترک مورث طرفین دعوی معادل 563/076/923 (پانصد و شصت و سه میلیون و هفتاد و شش هزار و نهصد و بیست و سه) ریال برآورد و اعلام می گردد.

با توجه به بررسی های به عمل آمده و برابر محتویات پرونده مشخص شد که هیچگونه اسناد و مدارکی در پرونده در خصوص ثبت املاک و اراضی مورث طرفین دعوی (مرحوم ضرغام سوری) با کاربری کشاورزی و باغ وجود ندارد و به کارشناس نیز ابراز و ارائه نگردید. پس از استماع اظهارات نماینده محکوم له و احدی از محکوم علیهم( حمید سوری) در زمینه ثبت ملک، لذا نامبردگان در این زمینه اظهار بی اطلاعی نمودند.

با توجه به استماع اظهارات برخی از طرفین دعوی به اسامی فوق الذکر ، از مجموع 4 قطعه زمین و باغ معرفی شده موضوع بند 1 الی 4 گزارش کارشناسی بدوی، لذا :

قطعه شماره 1 به صورت زمین زراعی آبی در سال زراعی 1402 و1401 تحت اجاره ذبیح الله سوری یا پسرانش است، ولی برای سال زراعی جدید، قرارداد اجاره ای به کارشناس ابراز ننمودند.

قطعه شماره 2 به صورت زمین زراعی تحت اجاره شخص خاصی نمی باشد.

قطعه شماره 3 به صورت باغ گردوی بالا و قطعه شماره 4 به صورت باغ گردوی پایین (هر دو قطعه )، در سال زراعی1402و1401 ، تحت اجاره مهدی سوری فرزند نادر است، ولی برای سال زراعی جدید، قرارداد اجاره ای به کارشناس ابراز و ارائه ننمودند.

با عنایت به اظهارات برخی از طرفین دعوی، هرچند املاک و اراضی مورث ایشان به صورت مشاع می باشد، لکن پس از تعرفه محل وقوع املاک توسط نماینده خواهان و برابر بررسی های به عمل آمده مشخص شد که املاک و اراضی مورث طرفین دعوی با کاربری کشاورزی و باغ، در محل و طبیعت، به صورت مفروز الرعیه درآمده و شامل 4 قطعه به شرح فوق الذکر می باشد. همچنین برابر اظهارات برخی از طرفین دعوی، از املاک و اراضی موصوف، چیزی به فروش نرسیده است.

با توجه به بررسی های به عمل آمده، محتویات پرونده و عدم ابراز و ارائه اسناد و مدارک از ناحیه ثالث، لذا تشخیص اینکه اشخاصی نسبت به املاک و اراضی فوق الذکر حق یا حقوقی تحت هر عنوان داشته باشند، برای کارشناس محرز نگردید.

ملک ساختمانی موردنظر، واقع در نهاوند، روستای چولک اصلی، جنب نهر آب اصلی روستا.

1.نام مالک، مرحوم ضرقام سوری می باشد.                                                                                                                                           

2.ملک موردنظر، به صورت یک عمارت مسکونی مخروبه می باشد و قابلیت سکونت وتقسیم بین وراث را ندارد.                           

3.ملک به صورت قولنامه ای است و در دفتر ثبت اسناد و املاک ثبت نشده است.                                                                             

  4.ملک دراجاره نمی باشد.                                                                                                                                                             

  5.ملک به صورت قولنامه ای و به طورکامل بفروش می رسد.                                                                                                                   

  6.وراث مرحوم ضرقام سوری، از ملک مورد نظر، سهیم می باشند، ولی از دیون و حقوقی که ممکن است به صورت رسمی وغیررسمی وجودداشته باشد، اطلاعی در دست نیست.                                                                                                                                           

  7.قیمت پایه مزایده درگزارش اولیه، جمعاً حدود (سه میلیارد و ششصد میلیون ریال) برآوردشده است.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی آبی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی آبی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6575813 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/08/11 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/08/22 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های همدان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و دام پروری, املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.


آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مناقصه و مزایده hereinafter referred to as seller is going to sell a certain amount ... 9469350 1404/06/06 new not special not payed خوزستان
2 مناقصه و مزایدهseller is going to sell a certain amount of Granular... 9469304 1404/06/06 new not special not payed خوزستان
3 مزایده زمین زراعی 9469224 1404/06/06 new not special not payed آذربایجان غربی
4 مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی به مساحت 25 من محلی (هر من112.5 متر مربع)واقع در روستای ممر آباد 9469015 1404/06/06 new not special not payed خراسان رضوی
5 مزایده قطعه زمین به مساحت 5547 معروف به باغ فتح در روستای قشلاق 9469003 1404/06/06 new not special not payed گیلان
6 مزایده زمین مزروعی 9468996 1404/06/06 new not special not payed تهران
7 مزایده فروش زمین کشاورزی پلاک ثبتی238فرعی از1302 9468982 1404/06/06 new not special not payed فارس
8 مزایده مزایده 8 هکتار زمین کشاورزی پلاک213 /1302 9468978 1404/06/06 new not special not payed فارس
9 مزایده فروش ماترک کشاورزی(اراضی کشاورزی) 9468936 1404/06/06 new not special not payed مرکزی
10 مزایده فروش ماترک کشاورزی (زمین مسکونی) 9468934 1404/06/06 new not special not payed مرکزی
11 مزایده فروش یک واحد دامداری 9468918 1404/06/06 new not special not payed اصفهان
12 مزایده مزایده یک قطعه زمین زراعی آبی مشهور به ارخ آلتی واقع در روستای آغا کندی بمساحت6388مترمربع 9468906 1404/06/06 new not special not payed آذربایجان شرقی
13 مزایده فروش اب و زمین کشاورزی سراسیاب 9468898 1404/06/06 new not special not payed اصفهان
14 آگهی مزایده عمومی اجاره دو ماهه باغ پسته جهت بهره برداری از منافع موجود- نوبت دوم 9468789 1404/06/06 new not special not payed قم
15 مزایده دوهزارونهصدونودوشش ممیزپنجاه وسه صدم سهم مشاع از 8907.98صدم عرصه واعیان پلاک ثبتی160فرعی از153اصلی 9468524 1404/06/06 new not special not payed تهران
1404/06/06
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی