جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar چهارشنبه، 25 تیر ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
استان
مازندران
کد پارس نماد
5910954
شماره آگهی
140247460000063478
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/03/07
تاریخ درج
1402/03/16
تاریخ خاتمه آگهی
1402/03/27
منبع
سایت 1402.3.16
عنوان آگهی
مزایده فروش شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک , مزایده فروش شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک
شرح آگهی

شماره آگهی: 140247460000063478
شماره پرونده:140147920001332030

تاریخ صدور:1402/03/07

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده(اول)

 

برابر با دادنامه  140147390003106425 و پیرو آن مفاد برگ اجرائیه صادره از شعبه اول دادگاههای عمومی و حقوقی شهرستان بهشهر موضوع پرونده اجرایی کلاسه 0101263  محکوم علیه مجتبی بابائی  محکوم است به پرداخت  300 سکه تمام بهار آزادی  و پرداخت خسارت دادرسی  در حق محکوم له معصومه اکبری با وکالت سید حسین سجادی  و ایضاء حق الاجرا (نیم عشر دولت ) و نظر به اینکه محکوم علیه موصوف با وصف ابلاغ مفاد برگ اجرائیه بوی در فرجه مقرر قانونی اقدامی را در جهت اجراء مفاد آن معمول نداشته فلذا اموال مشارالیه اموال معادل محکوم به و هزینه اجرائی به شرح ذیل تأمین و توقیف گردیده است :

مشخصات قطعه اول :عرصه  تعرفه  شده  توسط محکوم له  در بهشهر – مزرعه معروف به علی تپه صحرا  به مساحت تقریبی 2 هکتار  که کاربری آن بصورت خشکه زاری می باشد،  در حد  شرقی عرصه  یک اعیانی قدیمی آجری با کاربری دامداری و انباری موجود می باشد، همچنین در سطح عرصه مورد نظر تعدادی درخت انار وجود دارد. پیرامون عرصه فاقد حصار بوده و در زمان بازدی عرصه تحت کشت گندم بوده است .حدود اربعه ملک مورد نظر به شرح شمالا" وصل به زمین آقای حاج تقی اکبرپور  و جنوبا" وصل به زمین آقای مجتبی محمدی و شرقا" وصل به راه عبوری شالیزار و غربا"به زمین آقای حاج تقی آزموده متصل می باشد. در ادامه مساحت قطعه زمین مورد نظر  با دستگاه جی پی اس انداه گیری گردید، که مساحت عرصه در حدود 17000 متر مربع  محاسبه گردید. همچنین عرصه مورد نظر دارای راه عبوری می باشد .  عرصه تعرفه شده  در تاریخ 1401/08/07  توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به امین اموال سپرده شد.

با توجه به موقعیت مکانی عرصه تعرفه شده ، قواره  هندسی، نوع کاربری ملک (خشکه زاری )،میزان حاصلخیزی خاک و داشتن راه عبور مستقل  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای و سایر عوامل موثر در قضیه ارزش ریالی عرصه تعرفه شده در سطح 17000 متر مربع، از قرار هر متر مربعی 250.000 ریال مجموعا" به مبلغ 42.500.000.000 ریال (چهار میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان) تعیین و اعلام میگردد./.

مشخصات قطعه دوم عرصه  تعرفه شده توسط محکوم له  در روستای سمچول - مزرعه معروف به ول گور با مساحت تقریبی  9000  متر مربع، که کاربری آن بصورت خشکه زاری بوده واقع می باشد، سطح عرصه مورد نظر  در زمان بازدید تحت کشت گندم می باشد و پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد. سطح عرصه دارای شیب ملایم عمومی از شمال به جنوب می باشد. حدود اربعه ملک مورد نظر به شرح : شمالا" وصل به زمین آقای علی محمد کاظمی و جنوبا" وصل به رودخانه و شرقا" وصل به زمین آقای علی محمد کاظمی -ورثه آقای کاظمی و غربا"به زمین ورثه  آقای یوسفی متصل می باشد. در ادامه مساحت قطعه زمین مورد نظر با دستگاه جی پی اس اندازه گیری گردید که تقریبا" 8550 متر مربع محاسبه گردید. عرصه مورد نظز فاقد راه عبور اختصاصی بوده و دارای حق ارتفاق از اراضی همجوار می باشد. عرصه تعرفه شده در تاریخ 1401/08/12توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به امین اموال سپرده شده است 

با توجه به موقعیت مکانی عرصه تعرفه شده ، قواره  هندسی، نوع کاربری ملک (خشکه زاری )،میزان حاصلخیزی خاک و داشتن راه عبور مستقل  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای و سایر عوامل موثر در قضیه ارزش ریالی عرصه تعرفه شده در سطح 8550 متر مربع، مجموعا" به مبلغ 385.000.000.000 ریال (سیصدو هشتادو پنج میلیون تومان) تعیین و اعلام میگردد./.

قطعه شماره سوم عرصه تعرفه شده توسط محکوم له  در روستای سمچول -مزرعه معروف  لیلی با مساحت تقریبی  9000 متر مربع  که دارای شیب عمومی ملایم از شمال به جنوب بوده و کاربری آن بصورت خشکه زاری می باشد و در زمان بازدید  عرصه تحت کشت گندم می باشد. پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد.  حدود اربعه ملک مورد نظر به شرح شمالا" وصل به زمین آقای ابوالحسن یوسفی  و جنوبا" وصل به زمین آقای مظاهر قلندری و شرقا" وصل به زمین ورثه مرحوم عبداله یوسفی و غربا"به زمین آقای زمان بابایی متصل می باشد. در ادامه مساحت قطعه زمین مورد نظر با دستگاه جی پی اس اندازه گیری گردید که مساحت عرصه در حدود 9100 متر مربع محاسبه گردید. همچنین عرصه مورد نظر فاقد دارای راه عبوری  اختصاصی می باشد.  عرصه تعرفه شده در تاریخ 1401/08/12 توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به امین اموال سپرده شده است.

با توجه به موقعیت مکانی عرصه تعرفه شده ، قواره  هندسی، نوع کاربری ملک (خشکه زاری )،میزان حاصلخیزی خاک و داشتن راه عبور مستقل  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای و سایر عوامل موثر در قضیه ارزش ریالی عرصه تعرفه شده در سطح 9100 متر مربع، مجموعا" به مبلغ 3.180.000.000 ریال (سیصد و هیجده میلیون تومان) تعیین و اعلام میگردد./.

مشخصات قطعه چهارم عرصه تعرفه شده  توسط محکوم له  در روستای سمچول ابتدای ورودی روستا مزرعه معروف به گوک پا  با مساحت تقریبی  4200  متر مربع که کاربری آن بصورت باغ سیاه ریشه بوده واقع می باشد سطح عرصه دارای شیب عمومی ملایم به حالت غربی می باشد . پیرامون عرصه فاقد حصار می باشد . در سطح عرصه تعدادی درخت گردو و سیب  و غیرهبا سن های مختلف  موجود می باشد . حدود اربعه ملک مورد نظر به شرح شمالا" وصل به  زمین اشخاص و جنوبا" وصل  به زمین اشخاص و شرقا" وصل به منابع طبیعی و غربا"به منابع طبیعی  متصل می باشد. در ادامه مساحت قطعه زمین مورد نظر با دستگاه جی پی اس اندازه گیری گردید که تقریبا" 4200متر مربع محاسبه گردید.  قطعه زمین مورد نظر فاقد امتیازات آب و برق می باشد. همچنین عرصه مورد نظر  دارای  راه عبور مالرو می باشد، عرصه تعرفه شده در تاریخ 1401/08/12 توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به امین اموال سپرده شده است.

با توجه به موقعیت مکانی عرصه تعرفه شده ، قواره  هندسی، نوع کاربری ملک (خشکه زاری )،میزان حاصلخیزی خاک و داشتن راه عبور مستقل  و در نظر گرفتن ارزش املاک مجاور حسب عرف منطقه ای و سایر عوامل موثر در قضیه ارزش ریالی عرصه تعرفه شده در سطح 4200 متر مربع، مجموعا" به مبلغ 1.050.000.000 ریال (یکصدو پنج میلیون تومان) تعیین و اعلام میگردد./.

شخصات املاک مورد ارزیابی :

1-در مورخ 26/10/1401 بهمراه مامور کلانتری جناب سروان یدالهی و با تعرفه  محکوم علیه به آدرس بهشهر ، گلشهر ، خیابان شهید افتخاری ، افتخاری 8 ، بن بست 3 عزیمت شد و مورد تعرفه با راهنمایی ایشان شامل شش دانگ عرصه و اعیان یک باب خانه در که بنابر اظهار محکوم له فاقد سند رسمی مالکیت بوده و مورد مساحی بنابر کروکی پیوست 1و2 قرار گرفت . بنابر تعرفه محکوم له عرصه ملک به مساحت 139.99 مترمربع بوده و در پهنه فوق یک باب ساختمان مسکونی نسبتا قدیمی ساخت یک طبقه بصورت همکف بانضمام سرویس بهداشتی به مساحت 63.22 مترمربع قابل مشاهده می باشد . اسکلت ساختمان مصالح بنایی ، نما سیمان کاری ، پوشش حلبی مشاهده گردید. ملک دارای انشعابات شهری ، بخشی دیوار پیرامونی و حیاط سازی مشاهده شد .

با توجه به جمیع جهات ارزش کل شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک فوق الذکر مبلغ 6.500.000.000  ریال ( شش میلیارد و پانصد میلیون ریال )  بعنوان قیمت پایه ارزیابی می گردد .

2- در مورخ 26/11/1401 بهمراه مامور کلانتری بیشه بنه استوار یکم باقری و با تعرفه  محکوم علیه به آدرس بهشهر ، منطقه هزارجریب ، روستای سمچول عزیمت شد و مورد تعرفه با راهنمایی ایشان شامل شش دانگ عرصه و اعیان یک باب خانه در که بنابر اظهار محکوم له فاقد سند رسمی مالکیت بوده و مورد مساحی بنابر کروکی پیوست 3 و4 قرار گرفت . بنابر تعرفه محکوم له عرصه ملک به مساحت 425.24 مترمربع بوده و در پهنه فوق یک باب ساختمان مسکونی یک طبقه بر روی انباری به مساحت همکف 51.26 مترمربع قابل مشاهده می باشد . اسکلت ساختمان مصالح بنایی ، نما سیمان کاری ، پوشش ایرانیت ، پنجره ها آلومنیوم مشاهده گردید. ملک دارای انشعابات  ، بخشی دیوار پیرامونی و حیاط سازی مشاهده شد .

با توجه به جمیع جهات ارزش کل شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک فوق الذکر مبلغ 6.500.000.000  ریال ( شش میلیارد و پانصد میلیون ریال ) بعنوان قیمت پایه ارزیابی می گردد .

لازم بذکر است از انجا که اسناد مالکیتی رسمی و یا عادی و همچنین اسناد ساخت برای املاک فوق الذکر از سوی طرفین پرونده ارائه نگردیده است ، کارشناسی بر اساس تعرفه محکوم له انجام شده است ، بدیهی است در صورت ارائه اسناد قابل قبول قضایی ، این کارشناسی قابلیت ویرایش دارد .

نتیجتا" اموال  موصوف بنشانی بهشهر- جاده شاه کیله و روستای سمچول   بمنظور حفظ و نگهداری آن تحویل حافظ گردیده واموال موضوع توقیف برای روز  شنبه  مورخ 1402/03/27 ساعت 8 صبح الی 9 از طریق مزایده و در شعبه اجرای احکام مدنی حقوقی شهرستان بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روزیکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمنا" مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را درجلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجها"باینکه دایره اجرای احکام مدنی میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده درصد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید می گردد ضمنا" تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت .

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

مزایده عمومی مزایده فروش شش دانگ عرصه ، اعیان و انشعابات ملک برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5910954 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/03/07 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/03/27 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد. اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در مزایده آنلاین و نحوه ارسال مدارک، الزامات پروژه و دریافت اسناد مزایده و تاریخ بازگشایی پاکت‌ها، در بخش اطلاعات تکمیلی این آگهی درج شده است.
لطفاً ابتدا ثبت نام نمایید تا به اطلاعات کامل این مزایده دسترسی پیدا کنید.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 مزایده فروش یک قطعه زمین -نوبت دوم 9281075 1404/04/25 new not special not payed خراسان جنوبی
2 مزایده مقدار سی و هفت هزار و پانصد و شصت و نه سهم مشاع  9280982 1404/04/25 new not special not payed خراسان رضوی
3 مزایده یک قطعه زمین به متراژ 212 متر مربع 9280966 1404/04/25 new not special not payed خراسان رضوی
4 مزایده فروش یک واحد تجاری به متراژ حدود 31.7 مترمربع  9280854 1404/04/25 new not special not payed تهران
5 مزایده تمام شش دانگ ملک 9280257 1404/04/25 new not special not payed تهران
6 مزایده فروش 2 قطعه زمین مسکونی 9280183 1404/04/25 new not special not payed اصفهان
7 مزایده ملک به نشانی آبیک  بلوار امام خمینی خیابان مطهری کوچه بیستم  پلاک 1125 9280072 1404/04/25 new not special not payed قزوین
8 مزایده ملک 1 فرعی از 738 اصلی بخش یک رامهرمز دوازده سهم مشاع از چهارده سهم متعلق محمود علیزاده خ نواب صفوی 9280068 1404/04/25 new not special not payed خوزستان
9 مزایده یک ساختمان مسکونی قولنامه ای واقع در عشرت آباد به متراژ 115 مترمربع 9280064 1404/04/25 new not special not payed آذربایجان شرقی
10 مزایده فروش پلاک ثبتی 9280062 1404/04/25 new not special not payed تهران
11 مزایده سه دانگ مشاع از ششدانگ عرصه واعیان آپارتمان مسکونی پلاک46014فرعی از1اصلی بمساحت66.19بانضمام انباری 9280059 1404/04/25 new not special not payed تهران
12 مزایده شش دانگ ساختمان مسکونی متعلق به رسول راسق قزلباش به پلاک ثبتی 53 فرعی از 1699 اصلی 9280056 1404/04/25 new not special not payed آذربایجان غربی
13 مزایده دستور فروش پلاک ثبتی 25فرعی از 1014اصلی بخش 1شوشتر 9280052 1404/04/25 new not special not payed خوزستان
14 مزایده مزایده یک واحد آپارتمان طبق نظریه کارشناسی به پیئست پرونده 0400080 9280050 1404/04/25 new not special not payed آذربایجان شرقی
15 مزایده ملک 9280043 1404/04/25 new not special not payed مازندران
1404/04/25
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی