جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 10 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش ملک شماره پلاک ثبتی 1306/2 برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 2701450 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1399/06/23 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1399/07/06 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان خوزستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه سوم اجرای احکام مدنی مجتمع تندگویان شهرستان اهواز
کد پارس نماد
2701450
شماره آگهی
9910467086500022
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1399/06/23
تاریخ درج
1399/06/24
تاریخ خاتمه آگهی
1399/07/06
منبع
سایت 99.6.24
عنوان آگهی
مزایده فروش ملک شماره پلاک ثبتی 1306/2, مزایده،مزایده فروش ملک شماره پلاک ثبتی 1306/2
شرح آگهی

شماره آگهی: 9910467086500022
شماره پرونده:E1BD14CC8CAE4C3D9F6AB68AFCA74E5B

تاریخ صدور:1399/06/23

شعبه صادر کننده:شعبه سوم اجرای احکام مدنی مجتمع تندگویان شهرستان اهواز

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

بموجب پرونده اجرایی کلاسه ی 9900416 شعبه ی سوم اجرای احکام حقوقی اهواز موضوع دستور فروش صادره از شعبه ی 13 دادگاه حقوقی دادگستری شهرستان اهواز له خواهان آقای رضا صرخه و علیه خوانده آقای عبدالکاظم سرخی دایره ی اجرای احکام حقوقی در نظر دارد ملک شماره پلاک ثبتی 1306/2 واقع در بخش 8 شهرستان اهواز را بنشانی:اهواز کیان آباد نبش خیابان 23 پلاک52 که توسط کارشناس منتخب دادگستری با توجه به محل وقوع ملک ، میزان دسترسی به تأسیسات ، امکانات و تجهیزات شهری، به مبلغ 135/000/000/000 ریال ارزیابی شده از طریق مزایده به فروش بگذارد.نظر به اینکه نظریه کارشناس به طرفین ابلاغ و در موعد قانونی هیچ اعتراضی از طرفین نسبت به آن واصل نگردیده است بنابراین وقت مزایده برای روز یکشنبه 1399/07/06 مورخ  ساعت 10 صبح  تعیین میگردد. لهذا از کلیه اشخاصی که قصد شرکت در مزایده را دارند دعوت می شود در تاریخ فوق الذکر در محل شعبه ی سوم اجرای احکام حقوقی دادگستری شهرستان اهواز واقع در خرمکوشک ابتدای نیوساید مجتمع قضایی شهید تندگویان حضور به هم رسانند. قیمت پایه بر اساس نظریه کارشناس و هزینه های صورت گرفته اعم از روزنامه و کارشناسی و هزینه های نقل و انتقال در پرونده های کلاسه های فوق و هزینه های اجرائی شروع و برنده مزایده کسی است که بالاترین قیمت خرید را پیشنهاد نماید.اشخاصی که تمایل به شرکت در مزایده دارند می توانند پنج روز قبل از مزایده از  ملک مورد نظر به نشانی فوق الذکر بازدید نمایند . ضمناً کلیه شرکت کنندگان در مزایده می بایست 10 درصد از قیمت پایه فروش را فی المجلس به موجب یک فقره چک تضمینی به واحد اجرای احکام حقوقی تودیع و در صورت برنده شدن در مزایده الباقی مبلغ پیشنهادی را ظرف مدت 10 روز از تاریخ مزایده به دایره ی اجرای احکام حقوقی پرداخت نمایند.

مشخصات ملک:

ملک موصوف ششدانگ،ملکی است مسکونی تجاری در عرصه ای به مساحت حدوداً 200 متر مربع و شامل چهار باب مغازه تجاری بر اصلی و یک واحد مسکونی در جبهه عقب ملک و اعیانی احداثی تقریباً قدیمی ساز ، ملک در منطقه تجاری با تراکم بالا قرار دارد و بهره مند از تمام امکانات و خدمات رفاهی شهری است.

آلبوشوکه-مدیر شعبه ی سوم اجرای احکام حقوقی دادگستری شهرستان اهواز

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده،مزایده فروش ملک شماره پلاک ثبتی 1306/2
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی