جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 10 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده اراضی کشاورزی ( آبی و دیم) برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9937509 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/09/02 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/09/17 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان کرمانشاه و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و دام پروری, املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه 1 اجرای احکام مدنی شهرستان صحنه
کد پارس نماد
9937509
شماره آگهی
140450460000061618
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/09/02
تاریخ درج
1404/09/12
تاریخ خاتمه آگهی
1404/09/17
منبع
سایت 1404.9.12
عنوان آگهی
مزایده اراضی کشاورزی ( آبی و دیم), مزایده اراضی کشاورزی ( آبی و دیم)
شرح آگهی

شماره آگهی: 140450460000061618
شماره پرونده:140250920000881785

تاریخ صدور:1404/09/02

شعبه صادر کننده:شعبه 1 اجرای احکام مدنی شهرستان صحنه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

به موجب اجرائیه شماره140250420000200358  صادره ازشعبه  اول دادگاه عمومی حقوقی شهرستان صحنه محکوم علیه اقای احمد مراد دژکام فرزند رضا محکوم به پرداخت تعداد 50 قطعه سکه تمام بهار آزادی بابت اصل خواسته  به انضمام خسارات دادرسی در حق  محکوم له  خانم مریم رستمی ایل ذوله گردیده است که در این راستا :اراضی کشاورزی ( آبی و دیم) مرحوم رضا دژکام فرزند محمد به میزان یک چهارم سهم الارث احمد مراد دژکام به آدرس صحنه قریه ی ارمنی جان به شرح کارشناسی ذیل توقیف گردیده است :

شرح گزارش:

حسب اجراییه صادره از شعبه اول دادگاه حقوقی صحنه، مضبوط در پرونده محکوم علیه آقای احمد مراد دژکام محکوم به پرداخت 50 قطعه سکه بهار آزادی در حق محکوم لها خانم مریم رستمی گردیده است.

-حسب تصویر پاسخ استعلام به شماره 04/12/27937 مورخه 1403/03/08 مدیریت جهاد کشاورزی صحنه، مرحوم رضا دژکام فرزند محمد مورث محکوم علیه به میزان یک دوم جفت نسق زارعانه در حدود یکصد و هیجده من اراضی مزروعی آبی و چهل من اراضی مزروعی دیمی به طور مشاع از کل شش دانگ قریه ارمنی جان پلاک 80 اصلی بخش هشت کرمانشاه، زارع صاحب نسق بوده است که دو دانگ از شش دانگ قریه فوق وقف خاص می باشد.

-برابر تصویر گواهی حصر وراثت با شماره دادنامه 140150390001385415 صادره از شعبه دوم شورای حل اختلاف شهرستان صحنه محکوم علیه احدی از وراث مرحوم رضا دژکام بوده که در مورخه 1400/12/20 درگذشته و وراث حین الفوت وی یک همسر به نام خانم قمر ناز فخری و چهار پسر به اسامی آقایان فرید، احمد مراد، جمشید و علی همگی دژکام می باشد که سهم محکوم علیه بعد از کسر یک هشتم سهم همسر به نسبت یک چهارم از ارزش اراضی موروثی می باشد.

- برابر صورتجلسه تنظیمی پاسگاه انتظامی دینور مضبوط در پرونده، محکوم علیه آقای احمد مراد دژکام فرزند رضا در روستا و منزلش حضور نداشته و حسب اظهارات برادرش آقای فرید دژکام، نامبرده سهم الاث خود را از سالیان گذشته به دلیل نیاز مالی به برادرش فروخته است که صحت و سقم این ادعا خارج از صلاحیت اینجانب کارشناس منتخب می باشد. ضمن پرس و جو از مطلعین اراضی مورث محکوم علیه به دلیل مشاعی بودن قابل جانمایی در طبیعت نمی باشد لیکن براساس تحقیقات به عمل آمده چندین قطعه متعلق به مورث محکوم علیه شناسایی گردید.

-ضمن معاینه و بررسی محل و بر اساس تحقیقات به عمل آمده از مطلعین روستا با توجه به مشاعی بودن اراضی امکان جانمایی دقیق آن در محل وجود ندارد، لیکن بر اساس تحقیقات به عمل آمده از مطلعین سه قطعه زمین آبی با مساحت کمتر از یک هکتار به ترتیب قطعه اول واقع در حد شرقی و ابتدایی روستا با حدودات حدی به اراضی آقای روشن فخری و حدی به اراضی آقای محسن قاسمی و حدی به جاده و قطعه دوم به نام محلی کمرزرد در حوالی قطعه اول و قطعه سوم به نام محلی دور صادق با حدودات حدی به اراضی آقای موسی کریمی و حدی به اراضی آقای منصور قاسمی و حدی به رودخانه و حدی به جاده و یک قطعه زمین دیم موسوم به پای تپه با حدودات حدی به اراضی آقای روشن فخری و حدی به اراضی آقای محسن قاسمی واقع در دامنه کوه و ارتفاعات روستا مورد بازدید قرار گرفت.

نتیجه

با در نظر گرفتن معاینات و تحقیقات به عمل آمده از مطلعین روستا و با توجه به مشاعی بودن اراضی موروثی محکوم علیه، قابلیت جانمایی در طبیعت را ندارند، لیکن با توجه به موقعیت، حاصلخیزی، استقرار و وضعیت قطعات و مشاعی بودن ارزش 118 من معادل 2/36 هکتار زمین آبی مشاع به ازای هر متر مربع یکصد و پنجاه هزار تومان مبلغ سه میلیارد و پانصد و چهل میلیون تومان و ارزش 40 من زمین دیم مشاع معادل 0/8 هکتار به ازای هر مترمربع پنجاه هزار تومان مبلغ چهارصد میلیون تومان در مجموع ارزش مجموع اراضی آبی و دیم مشاع مبلغ سه میلیارد و نهصد و چهل میلیون تومان ارزش گزاری گردیده که با کسر سهم یک هشتم همسر و پس از آن مشخص نمودن یک چهارم سهم محکوم علیه نهایتا" به میزان 861،875،000 تومان برآورد می گردد.

مزایده برای روز یکشنبه  مورخ 1404/09/17 ساعت 08:00 صبح در  سامانه مزایده های الکترونیک دولت به نشانی  سایت ستاد ایران  با حضور نماینده دادستان برگزار میگردد خریداران می توانند تاپنج روز قبل از انجام مزایده باهماهنگی این اجرا از ملک بازدید به عمل آورند مال مورد مزایده به بالاترین قیمت ارائه شده واگذار خواهد شد شایان ذکر است که متقاضیان شرکت در مزایده می بایست ده درصد از مبلغ پایه مزایده را درحساب سپرده دادگستری تودیع وقبض آن را به همراه داشته باشند .کلیه هزینه های اجرایی وثبتی به عهده برنده مزایده می باشد

دادورز شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان صحنه - بهروز پنجعلی

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده اراضی کشاورزی ( آبی و دیم)
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.


آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی