جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 10 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده شش دانگ ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9710581 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/07/21 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/08/03 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران
کد پارس نماد
9710581
شماره آگهی
140468460000526275
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/07/21
تاریخ درج
1404/07/26
تاریخ خاتمه آگهی
1404/08/03
منبع
سایت 1404.7.26
عنوان آگهی
مزایده شش دانگ ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی, مزایده شش دانگ ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140468460000526275
شماره پرونده:9309982168600692

تاریخ صدور:1404/07/21

شعبه صادر کننده:شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی
آگهی مزایده فروش ملک مشاعی نوبت اول

محکوم له: سیده زهره ثناگستر خواسته : دستور فروش

محکوم علیه: زمزم السادات ثناگستر سیدمرتضی ثناگستر شهاب الدین ثناگستر زمزم سادات ثناگستر اعظم ابراهیمی

پرونده شماره بایگانی 0303517 ( ارزیابی ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی بخش 7 تهران )

در اجرای قرار کارشناسی پرونده به شماره بایگانی 0303517 آن شعبه محترم ، پیرو ابلاغیه الکترونیکی شماره 140368100084097292 ، موضوع دعوی خانم سیده زهرا ثنا گستر ( محکوم له ) ، به وکالت آقای محمد مهدی بیات ، به طرفیت خانم زمزم السادات ثنا گستر و بقیه ( محکوم علیهم ) موضوع دستور فروش ملک مشاع و ارزیابی شش دانگ ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی واقع در بخش 7 تهران ( پلاک ثبتی مذکور در سال 94 نیز توسط همکار محترم کارشناس رشته نقشه برداری و امور ثبتی ، مهندس مجید افضلی نائینی کارشناسی شده ) به استحضار میرساند ، پس از دریافت ابلاغیه و اطلاع از موضوع قرار کارشناسی ، مندرجات و سوابق پرونده مورد مطالعه قرار گرفت و جهت بازدید به محل قرار گیری ملک مورد کارشناسی در آدرس تعرفه شده :

تهران ، خیابان دماوند ، غرب به شرق ، نبش جنوبغربی تقاطع خیابان سی متری نیروی هوائی ، جنب مرکز بهداشت شرق تهران ، پلاک شهرداری 464 ( ساختمان نیمه کاره و تعطیل ) مراجعه شد . طی صحبتهائی که با وکیل محترم محکوم له انجام شد ، ایشان اعلام کردند دسترسی به مدارک کامل ثبتی و شهرداری ملک ندارند . بنابراین به جهت دسترسی به مشخصات و نوع کاربری و سایر موارد موثر در ارزیابی و جهت بروزرسانی و تکمیل مدارک لازم و تسریع در امر کارشناسی ، در تاریخ 1403.12.12 ، لایحه ای با کد رهگیری 1403220702202026 بصورت سیستمی تقدیم شعبه گردید .

پس از ارسال مدارک شهرداری توسط وکیل محترم محکوم له ، مجدداٌ به محل ملک در آدرس ذکر شده مراجعه و پس از انجام تحقیقات و بررسیهای منطقه ای و میدانی لازم ، تماس با محکوم له محترم و تعدادی از محکوم علیهم محترم و استماع توضیحات ایشان ، گزارش بازدید و نظریه کارشناسی بشرح ذیل تقدیم حضور می شود :

الف ) سوابق و مستندات :

الف - 1 ) طبق مندرجات و مدارک مضبوط در پرونده و تصویر سند مالکیت دفترچه ای ، ملک و محل آن عبارتست از : ششدانگ یک قطعه زمین به مساحت یکصد و نود و سه (193) مترمربع (قبل از اصلاحی) ، به پلاک ثبتی شماره 3660 فرعی از 4476 اصلی مفروز و مجزی شده از 54 فرعی از اصلی مذکور ، مورد ثبت شماره 40575 در صفحه 143 دفتر 308 دفاتر شرق بخش هفت اراضی تهران نو ، حوزه ثبت ملک شرق تهران ، مالک آقای مهدی عبیدی به شماره چاپی 355611 ثبت و سند صادر گردیده است . سپس مع الواسطه طبق سند قطعی شماره 51613 ، مورخ 1352.12.04 دفترخانه شماره 252 تهران به آقای احمد ثنا گستر انتقال قطعی یافته است و سابقه صدور سند المثنی به شماره چاپی 60907 را نیز دارد . سپس بموجب دادنامه شماره 417 ، مورخ 1390.05.01 شورای حل اختلاف منطقه 7 تهران شادروان احمد ثنا گستر فوت نموده و وراث آن عبارتند از : خانمها زمزم السادات و سیده زهره ( دختران متوفی ) ، آقایان شهاب الدین و سید مرتضی ( پسران متوفی ) همگی ثنا گستر و خانم اعظم ابراهیمی ( همسر متوفی ) .

با حدود اربعه ذکر شده در متن سند مالکیت مذکور بشرح : شمالاٌ اول بطول شش متر و پانزده سانتیمتر ، دوم پخ بطول هفت متر و پنجاه سانتیمتر به گذر ، شرقاٌ بطول دوازده متر و شصت و پنج سانتیمتر یه گذر ، جنوباٌ بطول یازده متر و پانزده سانتیمتر به قطعه . . . و حد غربی بطول هجده متر به پلاک . . . 

الف - 2 ) بموجب مندرجات پاسخ استعلام شماره 513.10.14423  ، مورخ 1394.03.19، شهرداری منطقه 13 تهران و مدارک ارائه شده : ملک مذکور دارای پروانه ساخت به شماره  532.2155.361 -تاریخ 66.09.05 (مساحت زیرینای کل 309.10 مترمربع) و پروانه توسعه شماره  .954.11708ب .513.12 ، تاریخ 68.11.09 (مساحت زیرینای کل 362.26 مترمربع) می باشد . مساحت زمین طبق سند  193 مترمربع و میزان مساحت اصلاحی آن 111.35 مترمربع ( بنابراین مساحت آن پس از اصلاحی تقریباٌ  حدود 77.50 مترمربع ) ذکر شده است . لازم بذکر اینکه حدود اربعه ملک با سند مالکیت و پروانه ساختمانی صادره مطابقت ندارد . مساحت مجاز طبقات طبق جدول ارائه شده بشرح ذیل می باشد :

طبقه زیرزمین به مساحت 77.50 مترمربع جهت انباری و تأسیسات ، طبقه همکف به مساحت 77.50 مترمربع بعنوان  یکواحد مسکونی و طبقه اول به مساحت 77.50 مترمربع جهت یکواحد مسکونی و طبقه دوم نیز به مساحت 76.60 مترمربع جهت یکواحد مسکونی و طبقه سوم به مساحت 53.16 مترمربع و . . . . و مساحت کل طبقات 362.26 مترمربع اعلام شده است که طبق مدارک میزان بنای ساخته شده نسبت به مندرجات پروانه بیشتر بوده است . ( در مدارک شهرداری کل مساحت زیربنا 376.90 مترمربع ذکر شده ) .

کد شناسائی دو ملک جنوبی و شمالی 012 - 31303  اعلام و در سایت شهرداری تهران ، مساحت تحت پوشش 357.6 مترمربع ، درصد پوشش 100 درصد و آخرین زیرپهنه ملک مذکور m 111  درج شده است .

**همانگونه که قبلاٌ نیز از شعبه درخواست شده است جهت بروز رسانی مشخصات ، آخرین وضعیت ، سوابق بازداشت و ترهین احتمالی مربوط به ملک پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی بخش 7 تهران از اداره ثبت اسناد و املاک منطقه مربوطه (شرق تهران) و آخرین وضعیت و مشخصات و ضوابط ساخت و ساز با شرایط موجود و نوع کاربری ملک مذکور از شهرداری منطقه نیز استعلام گردد .

**توضیح اینکه ، بررسی اصالت و صحت و سقم مدارک ابرازی خارج از حدود صلاحیت کارشناسی اینجانب بوده و هرگونه مسئولیت آن بعهده متقاضی کارشناسی می باشد . همچنین گزارش حاضر با توجه به مدارک ارائه شده و مندرجات پرونده و سوابق آن ، مراجعات انجام شده به محل وقوع ملک ، بازدید های انجام شده از محل و موقعیت ساختمان و در نظرگرفتن پارامترها موثر در موضوع ، جهت آن شعبه محترم تهیه و تنظیم شده است ، چنانچه مدارکی مستند و مؤثر در قیمت گذاری و ارزیابی از سوی طرفین به دادگاه محترم ارائه شود در صورت صلاحدید حضرتعالی ، اینجانب آمادگی بازدید از داخل ساختمان را داشته و گزارش حاضر قابل بازنگری و تجدید نظر خواهد بود .

ب ) وضعیت موجود ( ملک شمالی نبش ) :

ملک تعرفه شده و مورد کارشناسی عبارتست از یکباب ساختمان نیمه کاره 4 طبقه بانضمام طبقه زیرزمین ( جمعاٌ 5 طبقه ) که در قطعه زمینی در آدرس فوق واقع شده بود . عرصه ملک تقریباٌ با موقعیت دو نبش جنوبی ( بصورت پخ ) و غربی نسبت به گذر های موجود بود و پس از عقب نشینی در عمده قسمتهای آن احداث بنا شده بود . ساختمان بصورت اسکلت فلزی قدیمی ، سقفها از نوع طاق ضربی تیرآهن و آجر ، دیوارهای دور بصورت آجر فشاری و فاقد روکار و نما بود و حسب اظهار از سالها قبل ، عملیات ساختمانی در مرحله سفت کاری به حالت تعطیل و غیر فعال درآمده بود . درب ورودی آدم رو ساختمان بصورت آهنی و در زمان بازدید به جهت جلوگیری از سرقت و ورودی غیر مجاز . . . جوشکاری و فیکس شده بود .

ج ) نظریه کارشناسی : با توجه به مشخصات و موقعیت محل و در نظرگرفتن عوامل موثر در قضیه از جمله : نوع کاربری اعلام شده ملک و موقعیت آن ، وضعیت و شرایط موجود و میزان پیشرفت فیزیکی ، نوع متریال و مصالح مصرفی در ساخت بنا ، مساحت و ابعاد عرصه و میزان اصلاحی انجام شده آن ، زیربنای فعلی طبقات ، مندرجات پرونده و . . . ، ارزش شش دانگ عرصه و اعیان ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی واقع در بخش 7 تهران ( توصیفی فوق ) ، بدون در نظرگرفتن هرگونه بدهی احتمالی به اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از بانکها ، شهرداریها ، ادارات و . . . . ، چنانچه بلامعارض بوده و دارای قابلیت نقل و انتقال باشد ، فارغ از موارد ثبتی مرتبط ، به نظر اینجانب به مبلغ دویست و هشتاد و پنج میلیارد ریال (285.000.000.000 ریال ) معادل مبلغ بیست و هشت میلیارد و پانصد میلیون تومان (ـ 28500.000.000 تومان) برآورد و ارزیابی می گردد .

مزایده پلاک ثبتی از قیمت پایه کارشناسی بشماره حراج 3004106425000182 بتاریخ 1404/08/03 راس ساعت 8 صبح الی 12 از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت بنشانی ذیل برگزار میگردد. ضمنا صرفا متقاضی مزایده ی پلاک ثبتی و ملک می بایست بمحض دریافت پیامک وقت مزایده جهت دریافت نامه کلانتری و الصاق آگهی روی ملک به واحد مزایده مراجعه و پاسخ نامه کلانتری را تا قبل از روز مزایده به این واحد تحویل نمایند. برنده مزایده میبایست 10 درصد مبلغ پیشنهادی را یوم مزایده از طریق سامانه ستاد و الباقی 90 درصد را ظرف مدت سی روز پرداخت نماید درغیراینصورت ده درصد پرداختی وی بنفع صندوق دولت ضبط میگردد . وفق ماده 127 قانون اجرای احکام مدنی محکوم له نیز میتواند مثل سایرین در مزایده شرکت نماید .سایت ستاد ایران

دادورز اجرای احکام شعبه 4 اجرای احکام مدنی مجتمع شهید باهنر تهران - مرجان فمی
تهران - فلکه چهارم تهرانپارس - مجتمع قضایی شهید باهنر

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده  شش دانگ ملک به پلاک ثبتی 3660 فرعی از 4476 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی