جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 11 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ملک پلاک ثبتی های 47/6389 برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9298728 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/04/28 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/05/27 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر
کد پارس نماد
9298728
شماره آگهی
140491460000163830
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/04/28
تاریخ درج
1404/04/30
تاریخ خاتمه آگهی
1404/05/27
منبع
سایت 1404.4.30
عنوان آگهی
مزایده ملک پلاک ثبتی های 47/6389 , مزایده ملک پلاک ثبتی های 47/6389 
شرح آگهی

شماره آگهی: 140491460000163830
شماره پرونده:140291920000626608

تاریخ صدور:1404/04/28

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

در دو پرونده به کلاسه 0303514/5 اجرا با عنایت به مفاد نیابت ارسالی از اجرای احکام شعبه اول شهرستان رباط کریم در اجرای احکام مدنی یک دادگستری اسلامشهر محکوم له هاشم فقهی به طرفیت محکوم علیه رحمت اله قلی زاده محکوم است به پرداخت مبلغ 54/000/000/000 ریال اصل خواسته و پرداخت 2/700/000/000 بابت نیم عشر دولتی، حسب تقاضای محکوم له اموال بشرح ذیل توقیف وازطریق مزایده به فروش خواهد رفت.   

ریاست محترم شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری اسلامشهر 

سلام علیکم 

احتراما در خصوص پرونده کلاسه 0303514/5 مبنی بر ارزیابی پلاک ثبتی های 47/6389  بخش 12 تهران باستحضار می  رساند اینجانب پس از اطلاع از قرار کارشناسی با راهنمایی متقاضی از محل وقوع ملک بنشانی اسلام شهر خیابان مطهری کوچه  32- پلاک 97 بازدید نموده که شرح و مستندات کارشناسی به قرار زیر است  شرح و مستندات کارشناسی  بر اساس تصویر یک برگ سند مالکیت به شماره سریال 225603  الف 1403 ششدانگ عرصه و اعیان زمین بمساحت 120/0متر مربع قطعه 829 تفکیکی پلاک 6389 فرعی از 47 اصلی مفروز و مجزی شده از 25 فرعی از اصلی مذکور واقع در بخش  12 تهران طبق انتقال قطعی 6370 مورخ 1393/11/01 دفترخانه 2  اسلامشهر به نام خانم فاطمه کوپائی فرزند حسین ثبت صادر  و تسلیم شده است و حدود اربعه آن طبق مندرجات سند مالکیت به شرح زیر می باشد. شمالا بطول 6 متر به خیابان 10متری شرقا بطول 20 متر به قطعه 830 تفکیکی                 

جنوبا بطول 6 متر به شماره 8 فرعی غربا بطول 20 متر به قطعه 828 تفکیکی پس از بازدید ملاحظه گردید ملک مورد اشاره به صورت یک باب ساختمان دو طبقه با موقعیت جنوبی نسبت به گذر بود که با اسکلت فلزی نمای سنگ احداث شده است که بخشی از طبقه همکف دارای قدمت بالای 30 سال بوده لیکن بخشی از همکف و طبقه ی اول در حدود یک سال اخیر اضافه شده است و بنای قبلی نیز بازسازی شده طبقه همکف مشتمل بر راه پله به طبقه ی اول و دارای سه اتاق  که یک اتاق دارای ورودی جداگانه بگذر و دیگری به راه پله و پذیرایی و آشپزخانه و سرویسها میباشد طبقه اول مشتمل بر  پذیرایی آشپزخانه و سرویسها و دو اتاق خواب میباشد کف واحدها سرامیک دیوار گچ در پذیرایی و اتاقها و کاشی در آشپزخانه و  سرویسها میباشد کابینت طبقه همکف هایگلاس لیکن طبقه اول آشپزخانه فاقد کابینت میباشد سیستم سرمایش در طبقه همکف کولر  گازی و سرمایش بخاری گازی میباشد راه پله به بام از طبقه اول فلزی است ملک موصوف دارای یک برق یک گاز و یک آب می  باشد.

نظریه کارشناسی با عنایت به موارد فوق مدارک موجود موقعیت محلی و زمانی و سایر عوامل موثر در امر کارشناسی ارزش ششدانگ پلاک مورد نظر 47/6389 بخش 12 تهران  شامل عرصه و اعیان و انشعابات بشرط نداشتن  هرگونه دیون احتمالی به شهرداری و سایر ارگانها و منع قانونی به مبلغ 57/500/000/000 ریال معادل پنج  میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون تومان ارزیابی می گردد.

خریدار می بایست ده درصد مبلغ کارشناسی را درکارت بانکی به همراه داشته باشد. 1-  مزایده از مبلغ پایه کارشناسی شروع می گردد. 2- محل فروش اموال اجرای احکام مدنی یک دادگستری اسلامشهر می باشد. 3- هر کس می تواند 5 روز قبل از مزایده با هماهنگی اجرای احکام مدنی یک، از ملک بازدید و در مزایده شرکت نماید. روز انجام مزایده 1404/05/27 از ساعت 10 الی 11 صبح می باشد. برنده مزایده 10 درصد قیمت پیشنهادی را فی المجلس می بایست به حساب سپرده دادگستری اسلامشهر واریز و فیش مربوطه را ارائه نماید. مال متعلق به کسی است که بالاترین قیمت را پیشنهاد کرده و مابقی مبلغ را در فرجه ی قانونی که از یک ماه تجاوز نخواهد کرد پرداخت نماید.

کلام اله قره بقلو- دادورز اجرای احکام مدنی یک دادگستری اسلامشهر 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ملک پلاک ثبتی های 47/6389 
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی