جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 11 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ساختمان مسکونی به پلاک ثبتی 42/22960 برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 9181894 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1404/03/25 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1404/04/11 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان تهران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر
کد پارس نماد
9181894
شماره آگهی
140491460000123162
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1404/03/25
تاریخ درج
1404/04/02
تاریخ خاتمه آگهی
1404/04/11
منبع
سایت 1404.4.2
عنوان آگهی
مزایده ساختمان مسکونی به پلاک ثبتی 42/22960, مزایده ساختمان مسکونی به پلاک ثبتی 42/22960
شرح آگهی

شماره آگهی: 140491460000123162
شماره پرونده:140391920011988084

تاریخ صدور:1404/03/25

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان اسلامشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده

در پرونده ی کلاسه 0304108 با عنایت به مفاد اجرائیه صادره از شعبه دوم دادگاه حقوقی اسلامشهر مبنی بردستور فروش ملک مشاع حسب تقاضای محکوم له  اقای رمضان عسگری (با وکالت اقای مرتضی جهانگیری فدا)و خواندگان (وراث مرحوم حکمت ا.. عسگری) خانم اختر توکلی فرزند قدرت ا..  خانم معصومه عسگری وخانم لیلا عسگری مریم  عسگری و اقای حمید رضا عسگری همگی فرزند حکمت ا.. و تقسیم ثمن حاصله بین مالکان به نسبت سهام اموال به شرح ذیل توقیف وازطریق مزایده جهت وصول به فروش خواهد رفت:

ارزیابی ساختمان مسکونی به پلاک ثبتی 42/22960 پرونده به شماره بایگانی 0304108 به نشانی: اسلامشهر ،شهرک توحید،خیابان بهشتی، کوچه الوند 21 پلاک 181

نظریه کارشناسی را به شرح ذیل تقدیم می گردد

مورد گزارش :

الف - مشخصات ثبتی ملک و مدارک ابرازی :

1-طبق سند مالکیت ابرازی به شرح یک نسخه سند مالکیت دفتر چه ای  به شماره  ثبت 49671 و شماره ملک 42

2-با توجه به مطالعه پرونده شهرسازی مالکین طبق فرم اعلام وضعیت شهرسازی منطقه 1 شهرداری اسلامشهر در مورخه 1397/05/24 به شماره 2253 نسبت به تبدیل پارکینگ به کارگاه به مساحت  103/69  متر مربع اقدام نموده اندو سایر طبقات فاقد خلاف گزارش شده است و مالکین نسبت به ارائه نامه به شهرداری مبنی بر عدم انجام خلاف و درخواست رفع پلمپ در مورخ 1397/06/27 اقدام نموده و با توجه به صورتجلسه شهرداری در مورخ 1397/08/22 رفع خلاف صورت گرفته و کاربری طبقه همکف به پارکینگ تبدیل شده است

3-طبق اخرین گزارش مهندس ناظر به شماره 121481در مورخ 1392/07/18در مرحله اتمام اسکلت و سقفها ساختمان فاقد تخلف ساختمانی و طبق پروانه ساختمانی در کلیه طبقات میباشد

4-طبق گواهی پروانه ساختمانی موجود در پرونده شهرداری به شماره  90018798  مورخ 1390/09/19 مساحت زمین پس از اصلاحی 166/85 متر مربع و شامل سه طبقه مسکونی بر روی پارکینگ (در همکف) میباشد و طبقات شامل 101/74 متر مربع مسکونی و 12 متر مربع راه پله میباشدو طبقه همکف شامل 7/7 متر مربع مساحت سه واحد انباری و 95/99 متر مربع فضای 3 پارکینگ و 12 متر مربع راه پله میباشد وحدوداربعه ملک غربا و شمالا به گذر15 و 20 متری و شرقا و جنوبا به قطعه میباشد 

ب - وضع موجود ملک :

طبق بازدید بعمل امده مورد کارشناسی عبارتست از یک  ساختمان فاقد پایانکار و سند تفکیکی با اسکلت بتنی در 4 طبقه (3 طبقه مسکونی بر روی پارکینگ )میباشد .ساختمان  غربا وشمالا به گذرهای 15 و 20 متری و جنوبا و شرقا به قطعات مجاورمیباشد.نمای جهت شمال و غرب بصورت ترکیبی سنگ تراورتن وانتیک درجهت شرقی(به سمت حیاط) فاقد نما و نمای جنوبی به سمت قطعه مجاور اجرا نشده  میباشد. و واحدها دارای کنتور برق و گاز مستقل و اب مشترک و برق عمومی میباشد. راه پله کف سنگ و دیوارها تا سقف سرامیک و نرده اهنی و پنجره ها یو پی وی سی دو جداره و سقف سفید کاری و دارای جعبه اتش نشانی میباشد ورودی راه پله ساختمان از خیابان (نفررو)فلزی و دورچینی پشت بام و دیوار خرپشته سیمانکاری بصورت استر(سیمان سیاه)و کف بام موزاییک و درب خرپشته فلزی میباشد.و ودرزمان بازدید:1- طبقه همکف بصورت پارکینگ و شامل متریال کف و دیوارها سیمان و سقف سفید کاری با گچ و دارای درب ورودی پارکینگ از سمت غرب بصورت فلزی ودرب ورودی چوبی به راه پله میباشد و پارکینگ با دیوار جدا کننده به دو بخش با دو ورودی مستقل جهت ورود خودرو تبدیل شده است.در ضمن مالک اقدام به پوشاندن کامل سقف حیاط به مساحت در حدود 51/16مترمربع و نصب درب ماشین رو از سمت گذر شمالی نموده است ودارای نما با سرامیک بصورت ناتمام از سمت گذر میباشد.با توجه به بررسی پرونده شهرسازی در شهرداری وضعیت ان تعیین و تکلیف نشده است .

2-طبقات اول و دوم و سوم مسکونی هر یک به مساحت 101/74 متر مربع مسکونی و 12 متر مربع راه پله میباشد.(طبق جواز وگزارش مامور بازدید شهرداری و مهندس ناظر) و بصورت دو خواب با کمد دیواری و دارای سرویس توالت و حمام و اشپزخانه و کف سرامیک و دیوار اشپزخانه و سرویسها تا سقف کاشی میباشد.و سقف پذیرایی گچ بری و نور پردازی و اشپزخانه کابینت ام دی اف و پنجره ها یو پی وی سی دو جداره ودرب اتاقها ام دی اف و ورودی واحدها چوبی میباشد.سیستم سرمایش کولر ابی و گرمایش طبقات اول و دوم سیستم پکیج و رادیاتورها نصب و طبقه سوم لوله کشی پکیج اجرا ولی در حال حاضربعلت عدم نصب ان از بخاری استفاده میشود.         

ج-حدود رسیدگی:

رسیدگی های انجام شده بر اساس اصل و تصویر اسناد ابرازی طرفین  و موجود در پرونده شهرسازی شهرداری منطقه 1 اسلامشهرمحدود به قرار کارشناسی صورت پذیرفته است و مسئولیت ناشی از هر گونه جعل یا مخدوش بودن یا عدم مطابقت مدارک ابرازی با نسخ اصلی و مستندات ارائه شده متوجه اینجانب نبوده و کارشناسی مبری از این مسئولیت میباشد.چنانچه پس از ارائه این گزارش به دادگاه محترم مدارک قابل استناد دیگری از سوی هر یک از طرفین ارائه گردد که در نظریه کارشناسی موثر باشد مسئولیتی متوجه اینجانبان نمیباشد .در صورت صلاحدید مرجع محترم قضایی و ارجاع به اینجانبان موارد ارجاعی بررسی خواهد شد و گزارش تکمیلی ارائه خواهد شد.

نظریه کارشناسی :

1-با توجه به بررسی اسناد و مدارک ابرازی و موجود در پرونده شهرسازی  شهرداری منطقه 1 اسلامشهرو بازدید انجام شده ساختمان مورد تعرفه بااسکلت بتنی در 4 طبقه (3 طبقه مسکونی بر روی پارکینگ )میباشد .وهرواحد به مساحت 101/74 متر مربع و دارای پارکینگ و انباری در طبقه همکف میباشد.و ساختمان غربا وشمالا به گذرهای 15 و 20 متری و جنوبا و شرقا به قطعات مجاورمیباشد.نمای جهت شمال و غرب بصورت ترکیبی سنگ تراورتن وانتیک درجهت شرقی(به سمت حیاط) فاقد نما و نمای جنوبی به سمت قطعه مجاور اجرا نشده  میباشد. و واحدها دارای کنتور برق و گاز مستقل و اب مشترک و برق عمومی میباشدو ودرزمان بازدید طبقه همکف بصورت پارکینگ بوده و مالک اقدام به پوشاندن کامل سقف حیاط به مساحت در حدود 51/16 مترمربع و نصب درب پارکینگ مجدد از سمت گذر شمالی نموده است که با توجه به بررسی پرونده شهرسازی در شهرداری وضعیت ان تعیین و تکلیف نشده است . ساختمان فاقد پایانکار و سند تفکیکی میباشد.

2-با عنایت به مراتب اعلام شده فوق و با توجه به مساحت  موقعیت و محل پلاک مورد نظر و نوع و کیفیت ساخت و قیمت های رایج در محل و در نظرگرفتن عــــوامل مؤثر در قضیه در تــاریخ تـقدیم نظریه  میزان ارزش شش دانگ ساختمان مسکونی  مذکور در صورتیکه انتقال آن از نظر قوانین جاریه منعی نداشته باشد همچنین فاقد بدهی به بانکها و موسسات مالی و اعتباری و سایر دستگاههای دولتی و غیر دولتی باشد به مبلغ 125/000/000/000 (یکصد و بیست و پنج میلیارد)  ریال معادل دوازده میلیاردو پانصد میلیون تومان برآورد و اعلام می گردد.

مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در تاریخ 1404/04/11 از ساعت 8 الی 12 با شماره حراج 3004108079000025 از طریق سایت برگزارمی گردد.

 دادورز اجرای احکام مدنی یک دادگستری اسلامشهر

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ساختمان مسکونی به پلاک ثبتی 42/22960
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی