جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 25 مرداد ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها
آگهی گزار
شرکت مدیریت تولید برق اصفهان
استان
اصفهان
کد پارس نماد
8677820
شماره آگهی
92
تاریخ شروع
1403/11/27
تاریخ درج
1403/11/27
تاریخ خاتمه آگهی
1403/11/29
منبع
سایت 1403.11.27
عنوان آگهی
استعلام هیدرازین هیدرات صنعتی , استعلام هیدرازین هیدرات صنعتی
شرح آگهی

استعلام شماره 92
شرکت مدیریت تولید برق اصفهان در نظر دارد نسبت به خرید هیدرازین صنعتی 55 درصد  جهت نیروگاه اصفهان اقدام نماید. لذا خواهشمند است قیمت پیشنهادی خود را در ردیف مربوطه جدول ذیل اعلام نموده و حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 1403.11.29 به اداره تدارکات این شرکت به آدرس ذیل این فرم تحویل نمائید تا در صورت تائید کمیسیون معاملات حسبت به آن اقدام شود. 
مشخصات و نوع کالا یا خدمات 
هیدرازین هیدرات صنعتی 55 درصد 
مقدار کیلوگرم ( 20000) 

1- خریدار میتواند تا میزان 25% مبلغ استعلام به مقدار آن اضافه یا از آن کسر نماید بدون آنکه در واحد بها و شرایط استعلام تغییری حاصل شود و فروشنده ملزم به قبول آن می باشد. 
2- محمولهه داخل بشکه های 200 لیتری پلمپ شده و برروی پالت باشد 
3-محل تحویل کالا نیروگاه اصفهان می باشد کلیه هزینه های حمل کالا بعهده فروشنده تامین کننده می باشد 
4- ارسال نمونه قبل ارسال کل کالای درخواست با هزینه فروسنده 
می باشد کلیه هزینه های حمل کالا بعهده فروشنده . تامین کننده می باشد )
شرایط استعلام
1 کارفرما در رد یا قبول کلیه پیشنهادات مختار است. 
کلیه صفحات ، اسناد و مدارک استعلام بهاء باید توسط پیشنهاد دهندگان مهر و امضاء شده و تا تاریخ مقرر در پاکت بسته شده تحویل اداره تدارکات این شرکت گردد. 
پاکات پیشنهاد قیمت از ضخامت کافی برخوردار باشد ترجیحاً چاپ نام و مشخصات شرکت مربوطه را دارا باشد به گونه ای که اسناد موجود در آن قابل رویت نباشد. در ضمن شماره استعلام و موضوع استعلام روی پاکت درج گردد. 
4 درب پاکات پیشنهاد قیمت به مهر شرکت ممهور گردد. 
تبصره: در مورد استفاده از پاکات کلاس B5 به بالا هر دو درب پاکت مهر گردد. 
تبصره بر روی هر درب پاکت حداقل دو مهر حک شود . 
در صورت عدم رعایت موارد ذکر شده پاکت مالی و فنی آن شرکت ترتیب اثر داده نمی شود . 
پیشنهاد دهنده متعهد می شود: 
1 قانون مبارزه با پولشویی مصوب دوم بهمن ماه 1386 مجلس شورای اسلامی و آئین نامه اجرایی آن موضوع تصویب نامه شماره 217869 ت 41733 هـ مورخ 1378.11.23 هیات وزیران را رعایت نماید در ضمن اطلاعات دریافتی مربوط به شرایط معامله را نزد خود محفوظ دارد و در صورت انتقال به دیگری آن را به اطلاع شرکت برساند. 
-2- در صورتیکه مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده باشد ، به صورت جداگانه نسبت به درج آن در سطر مربوطه اقدام نماید . ضمناً متعهد می شود پس از انجام معامله و هنگام ارائه صورتحساب، تصویر گواهی مالیات بر ارزش افزوده و در غیر این صورت کد ملی خود را مطابق با استاندارد اداره دارایی که در آن مشخصات فروشنده کالا و انجام خدمات درج شده ، ارائه نماید. 
در صورت انعقاد قرارداد، هزینه بیمه بر عهده پیمانکار یا فروشنده کالا باشد. 
4- قیمتها را به بصورت مقطوع، قطعی و ریالی ارائه دهد ) استعلامهایی که به دلار و یا یورو اعلام گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد و باطل می باشد . منظور از ریال پول رایج مملکت می باشد . 
خریدار اختیار دارد در صورتی که خرید اقلام مورد استعلام از فروشندگان متعدد به صرفه باشد در این صورت موضوع معامله تفکیک گشته و هر قلم از کالا خدمت یا حقوق مزبور از حائزین مناسب ترین قیمت خریداری شود. 
-6- کلیه استاد استعلام توسط صاحبان مجاز امضاء در شرکت و مطابق با آخرین تغییرات ثبت شده و آگهی شده شرکت مهر و امضاء خواهد شد. ارائه آخرین آگهی ثبتی شرکت همراه اسناد استعلام الزامی است ) 
خریدار رسماً اعلام مینماید که مشمول ممنوعیت مندرج در قانون منع مداخله مصوب 22 دیماه سال 1337 و اصلاحیه های بعدی آن نمی باشد و خود را ملزم و متعهد به رعایت آن میداند و عواقب عدم رعایت آن کلا بر عهده ایشان است دستور العمل سازمان برنامه و بودجه کل کشور شماره (1401.73039

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

استعلام بها و موضوع استعلام استعلام هیدرازین هیدرات صنعتی به اطلاع کلیه شرکت‌ها و افراد متخصص واجد شرایط می‌رساند، آگهی گذار در نظر دارد از طریق استعلام بها، نسبت به انتخاب و دریافت پیشنهادات اقدام نماید. این استعلام با کد آگهی ثبت شده در سامانه خبرگزاری پارس نماد : 8677820 منتشر شده است. مشخصات استعلام : تاریخ شروع استعلام: 1403/11/27 آخرین مهلت ارسال پیشنهاد قیمت : 1403/11/29 و محل اجرای پروژه : استان اصفهان میباشد. استعلام قیمت مورد درخواست : استعلام هیدرازین هیدرات صنعتی با دسته‌بندی‌های تخصصی و گروه های مرتبط : مواد شیمیایی, مواد اولیه کارخانجات, استعلام اطلاع رسانی میگردد. شرایط شرکت در استعلام آنلاین : ابتدا ثبت نام در سامانه استعلام پارس نماد و تکمیل مدارک موردنیاز و بارگذاری در سامانه رعایت تمامی ضوابط و الزامات مندرج در اسناد استعلام است.

نحوه دریافت اسناد و ارسال پیشنهاد: متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در سامانه مناقصات و مزایدات ایران (پارس نماد) نسبت به مشاهده اسناد استعلام، دریافت اطلاعات تکمیلی، و ثبت پیشنهاد قیمت خود اقدام نمایند. در صورت نیاز به دریافت راهنمایی یا پشتیبانی در خصوص استعلام و مناقصه و فراخوان مناقصه عمومی، مناقصه محدود، مناقصه بین‌ المللی، مناقصه دولتی، مناقصه خصوصی، مناقصه آنلاین فروش تجهیزات، مناقصه مشاوره‌ای مناقصه پتروشیمی و انرژی مناقصه صنایع و تجهیزات برق و مخابرات و نفت و گاز ... لطفاً با سایت خبری مناقصه و مزایده پارس‌نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

ورود به سایت ستاد, آدرس سایت ستاد , راهنمای ورود و استفاده از سایت سامانه ستاد, www.setadiran.ir, ثبت نام سامانه ستاد , راهنمای ورود به سایت تدارکات الکترونیکی دولت , استعلام خرید , مزایده معادن سایت ستاد, سایت ستاد, سامانه ستاد, سامانه تدارکات الکترونیکی دولت, استعلام خرید, استعلام ستاد ایران, مناقصه ستاد ایران سایت ستاد ایران, مزايده ستاد ایران سایت ستاد ایران, استعلام خرید سایت ذوب آهن, خرید های جزیی, استعلام خرید کالا و خدمات, استعلام خرید ارگان های دولتی, استعلام خرید شرکت های خصوصی, استعلام گمرک ایران, استعلام ماشین اداری, استعلام خرید مصالح, استعلام آهن, استعلام تجهیزات برق

آگهی های مرتبط
خلاصه آگهی کد پارس نماد تاریخ درج وضعیت استان
1 استعلام الکترونیکی ماده مرجع کربن سولفور 9406703 1404/05/25 new special not payed خراسان رضوی
2 استعلام لوازم ایمنی وآتش نشانی- لوازم پزشکی وبیمارستانی 9406629 1404/05/25 expired special not payed خوزستان
3 مناقصه مناقصه عمومی یک مرحله ای خرید محلول همودیالیز چهارماهه دوم 1404 دانشگاه - نوبت دوم 9406411 1404/05/22 new not special not payed آذربایجان شرقی
4 استعلام سم 9406379 1404/05/22 new not special not payed گلستان
5 مناقصه فراخوان ارزیابی کیفی 02-30-0333233غربال مولکولی 9406258 1404/05/22 new not special not payed خوزستان
6 مناقصه فراخوان ارزیابی کیفی 01-31-0333213روغن 15w40 9406256 1404/05/22 new not special not payed خوزستان
7 مناقصه مناقصه عمومی یک مرحله ای خرید شش دستگاه تولید آب ژاول به ظرفیت 60 لیتر در ثانیه 9406250 1404/05/22 new not special not payed کرمانشاه
8 استعلام قرص نمک دیالیز 4000 کیلوگرم 9406203 1404/05/22 new not special not payed کرمانشاه
9 استعلام قرص نمک دیالیز 4000 کیلوگرم 9406197 1404/05/22 new not special not payed کرمانشاه
10 استعلام  NALCO PRODUCTS 9405991 1404/05/22 new not special not payed بوشهر
11 استعلام VOLVO PENTA READY MIX COOLANT 9405972 1404/05/22 expired not special not payed بوشهر
12 تمدید مناقصه عمومی خرید و تحویل 150 (یکصد و پنجاه) تن سیانید سدیم قرصی با خلوص 98 درصد 9405925 1404/05/22 new special not payed آذربایجان غربی
13 استعلام CORROSION INHIBITORS 9405914 1404/05/22 new not special not payed بوشهر
14 استعلام PARSIZINC 7411 برند ZINC RICH ETHYL SILICATE PRIMER 9405911 1404/05/22 expired not special not payed بوشهر
15 استعلام کابل رابط  .. 9405869 1404/05/22 new not special not payed قم
1404/05/22
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی