جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 10 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش یکدستگاه کامیونت نیسان برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 8342538 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/09/01 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/09/19 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان گلستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین میباشد.

آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان گرگان
کد پارس نماد
8342538
شماره آگهی
140303460000088164
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/09/01
تاریخ درج
1403/09/11
تاریخ خاتمه آگهی
1403/09/19
منبع
سایت 1403.9.11
عنوان آگهی
مزایده فروش یکدستگاه کامیونت نیسان, مزایده فروش یکدستگاه کامیونت نیسان
شرح آگهی

شماره آگهی: 140303460000088164
شماره پرونده:140303920000399575

تاریخ صدور:1403/09/01

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان گرگان

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده-نوبت اول

نظر به اینکه در پرونده اجرایی کلاسه 0300913به موجب اجرائیه صادره از شعبه 12  دادگاه  حقوقی گرگان محکوم علیه سیدمیثم میراکبری مرزنکلاته محکوم است به پرداخت مبلغ 800/000/000 ریال بابت اصل خواسته بابت یک فقره چک عهده بانک ملت و به پرداخت مبلغ 29/162/500 ریال بابت هزینه دادرسی و تعرفه خدمات دفتر قضایی از این ماخذ و نیز خسارت وجه التزام روزانه 10/000/000 ریال از تاریخ  سررسید چک 1403/02/12 تا زمان اجرای حکم و همچنین حق الوکاله وکیل به مبلغ 50/000/000 ریال در حق محکوم له حسین رحیمی و همچنین نیم عشر دولتی در حق دولت لذا اموال محکوم علیه شامل یک دستگاه خودرو به شرح متن آگهی به مالکیت محکوم علیه شناسایی و در پارکینگ مریم آباد گرگان توقیف که پس از کارشناسی جمعا به مبلغ 290/000/000 تومان(دویست و نود میلیون تومان) مورد ارزیابی قرار گرفته است که پس از انجام تشریفات قانونی از طریق مزایده الکترونیک در بستر سامانه ستاد بفروش می رسد طالبین خرید می توانند در جلسه مزایده شرکت و پیشنــــــــــــــــهاد خورا ارائه و تسلیم نمایند.

( توصیف اجمالی اموال براساس ماده 122قانون اجرای احکام مدنی )

الف-مشخصات خودرو:

یکدستگاه کامیونت نیسان  به شماره انتظامی 979 ط 55 ایران 59

 کاربری : کامیونت - سیستم و تیپ : نیسان  - مدل : 1385 -  رنگ: آبی  - شماره شاسی :020151j

  ب-بازدید وضعیت فعلی خودرو :

 1.بدنه خودروی فوق دارای خراشیدگی ، پوسیدگی و در برخی نقاط رنگ  می باشد.

 2.لاستیک های جلو و عقب حدود 60درصد و چراغ های عقب شکسته و جلو سالم می باشد

 3.موتور و گیربکس و دیفرانسیل مستهلک و نیاز به بازدید فنی در تعمیرگاه مجاز می باشد .

 4.وضعیت ظاهری داشبورد و صندلی و تودوزی سالم و دارای کیلومتر و آمپرهای مربوطه می باشد.

 5. خودرو فوق دارای 2/925/000 ریال خلافی و دارای بیمه شخص ثالث معتبر تا تاریخ 1404/07/02 می باشد .

 6 . سپرهای جلو سالم و  عقب دارای ضربه می باشد.

 ج- نظریه کارشناسی :

       علیهذا ضمن بازدید ظاهری از خودرو و با توجه به موارد مطروحه و مستند فوق و قیمت روز بازار و کسر هزینه های جانبی ، ارزش خودروی فوق به مبلغ  2/900/000/000 ریال معادل دویست و نود میلیون تومان  ارزیابی و کارشناسی می گردد.

  و همچنین محل  استقرار خودرو در پارکینگ مریم آباد گرگان می باشد.

1-زمان مزایده : مورخ 1403/09/19 ساعت 08:00الی 11:00 صبح.

2-مکان مزایده :دفتر شعبه دوم  اجرای احکام مدنی دادگستری گرگان و جهت شرکت در مزایده صرفا می بایست از طریق ورود به سامانه ستاد به آدرسسایت ستاد ایران بصورت الکترونیک و غیرحضوری در مزایده شرکت نمایید.

( شرایط مزایده)

1-مزایده از مبلغی که توسط کارشناس تعیین گردیده شروع و برنده مزایده کسی است که بالاترین مبلغ را درجلسه مزایده قبول نماید.

2-برنده مزایده می بایست 10% مبلغ مورد پیشنهاد را نقدا و از طریق سامانه ستاد به حساب سپرده دادگستری تودیع و مابقی آن را ظرف یکماه از تاریخ اجرای مزایده و از طریق ورود به سامانه ستاد به حساب  سپرده دادگستری واریز نمایند درغیر این صورت وفق ماده 129 قانون اجرای احکام مدنی10% سپرده پس از کسر هزینه های اجرایی بنفع دولت ضبط وآگهی مزایده برای مرحله بعد تجدید خواهد شد. لازم به ذکر است کلیه هزینه های انتقال سند بر عهده محکوم علیه می باشد 

 3-طالبین خرید می توانند پنج روز قبل از اجرای مزایده با هماهنگی این اجرای احکام از اموال توقیف شده بازدید نمایند.

4- تحویل اموال پس از تائید صحت مزایده وپرداخت کل قیمت فروش آن خواهد بود. درصورت عدم تائید صحت مزایده این اجراء مسولیتی دررابطه با خریدار ندارد و فقط مبلغ تودیع شده عودت خواهد شد.

5- کلیه هزینه های نقل انتقال اموال اعم ازمالیات عوارض وهزینه دفترخانه وغیره بر عهده برنده مزایده است.

6-مزایده با حضور نماینده محترم دادستان عمومی وانقلاب گرگان و نماینده اجرای احکام مدنی و در بستر سامانه ستاد قوه قضائیه انجام خواهد شد.

7-همچنین خریداران برای شرکت در جلسه باید 10 درصد مبلغ کارشناسی را به حساب سپرده دادگستری و از طریق سامانه ستاد واریز نمایند.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش یکدستگاه کامیونت نیسان
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی