جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 10 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش یکدانگ از ششدانگ پلاک ثبتی 217 مفروز از 21 فرعی از 33 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 7855585 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/05/16 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/06/08 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
کد پارس نماد
7855585
شماره آگهی
140330460000084700
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/05/16
تاریخ درج
1403/05/22
تاریخ خاتمه آگهی
1403/06/08
منبع
سایت 1403.5.22
عنوان آگهی
مزایده فروش یکدانگ از ششدانگ پلاک ثبتی 217 مفروز از 21 فرعی از 33 اصلی, مزایده فروش یکدانگ از ششدانگ پلاک ثبتی 217 مفروز از 21 فرعی از 33 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140330460000084700
شماره پرونده:140230920001000147

تاریخ صدور:1403/05/16

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول نوبت اول

اجرای احکام مدنی شعبه اول مراغه در نظر دارد جهت اجرای دادنامه شماره  140230390002989493 شعبه6 دادگاه عمومی حقوقی مراغه جلسه مزایده ای در خصوص پرونده اجرایی کلاسه0200927ج / 1 مبنی بر فروش مال متعلق به اقای صادق اسیردار را ساعت10 الی 10:30صبح بتاریخ 1403/06/08 روز پنج شنبه در محل اجرای احکام شعبه اول دادگستری مراغه برگزار میگردد.

مال مورد مزایده : یکدانگ از ششدانگ پلاک ثبتی 217 مفروز از 21 فرعی از 33 اصلی واقع در بخش سه حوزه ثبتی مراغه  به نشانی : شهرستان مراغه، قریه قرطاول

   مساحت عرصه ملک 221/70 مترمربع است.

   اعیانی، ساختمانی یک طبقه بصورت مسکونی می باشد و مجموعاً زیر بنایی در حدود 110 مترمربع دارد.

   اسکلت ساختمان از نوع بتنی و بنایی بوده و نمای ساختمان هم از نوع سیمانی می باشد.

   مشخصات کلی طبقات :

   آشپزخانه دارای کمد و کابینت از نوع فلزی می باشد.

   سیستم گرمایشی از نوع بخاری بوده و آبگرم توسط آبگرمکن تأمین می شود.

   ساختمان دارای یک انشعاب آب و یک انشعاب برق یک انشعاب گاز می باشد.

   ساختمان دارای فاقد پارکینگ است.

   درب و پنجره های ساختمان از نوع فلزی و درب اتاق ها از نوع چوبی هستند.

   نازک کاری داخل ساختمان اعم از کفسازیها و گچ و خاک و سفید کاری دیوارها و سقف و کاشی کاری و سرامیک کاری آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی و نصب درب و پنجره ها و سیم کشیها و لوله کشیها و سایر موارد مرتبط با موضوع با کیفیت متوسطی انجام شده است.

ارزیابی قیمت ملک

با تحقیق و برسی در ارزش املاک مجاور و مشابه و مد نظر قرار دادن نوع کاربری و میزان مرغوبیت و بهره دهی از دیدگاه کارشناسی و ملحوظ نمودن سایر عوامل و آیتمهای موثر در قیمت گذاری و با صرف نظر از سوابق ثبتی و مالکیتی و مسائل مرتبط با شهرداری و بدون لحاظ تعهدات و دیون و بدهی های احتمالی ملک به سایر اشخاص حقیقی و حقوقی، به شرح ذیل مبادرت به ارزیابی ملک موصوف می نماید :

1-ارزش عرصه با در نظر گرفتن وسعت و شکل هندسی ملک و با عنایت به موقعیت محل و دقت نظر در نحوه استقرار ملک نسبت به محله ها، معابر و مناطق مختلف شهری، مجموعأ برابر رقم 4880000000 ریال بر آورد میگردد.

2-ارزش اعیانی ها با توجه نوع و قدمت بنا و کمیت و کیفیت مصالح استفاده شده و با لحاظ کلیه ملحقات و امکانات و انشعابات مربوطه، مجموعأ برابر رقم 3820000000 ریال برآورد می گردد.

بنابر این ارزش کل موصوف (ششدانگ عرصه و اعیان) در مجموع به مبلغ 8/700/000/000 ریال

سایر توضیحات : لازم به ذکر است پلاک ثبتی مورد بازدید دارای یک ساختمان با اسکلت بتنی به متراز حدود 70 مترمربع و یک ساختمان با اسکلت بنایی به متراژ حدود 40 مترمربع که در مجموع به متراژ 110 مترمربع و یک انباری به متراژ حدود 40 مترمربع (طویله) با اسکلت بنایی می باشد.

نهایتا مقدار یکدانگ پلاک فوق به قیمت 1/450/000/000 ریال به فروش خواهد رفت

- مزایده از قیمت پایه شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

- شرکت کنندگان در مزایده می بایست ده درصد مبلغ پایه را به صورت چک تضمینی یا قبل از مزایده به حساب سپرده موقت دادگستری مراغه واریز کند و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد. چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

- شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.

- مزایده در تاریخ 1403/06/08 روز پنجشنبه ساعت 10 الی 10:30صبح بصورت حضوری در دفترشعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه برگزار خواهد شد

                                                        مدیر شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه - آرزو حاجب

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش یکدانگ از ششدانگ پلاک ثبتی 217 مفروز از 21 فرعی از 33 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی