جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar پنج شنبه، 4 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش ششدانگ ملک برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 7370673 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1403/02/04 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1403/02/20 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان فارس و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف شهرستان داراب
کد پارس نماد
7370673
شماره آگهی
140312460000038844
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1403/02/04
تاریخ درج
1403/02/13
تاریخ خاتمه آگهی
1403/02/20
منبع
سایت 1403.2.13
عنوان آگهی
مزایده فروش ششدانگ ملک , مزایده فروش ششدانگ ملک
شرح آگهی

شماره آگهی: 140312460000038844
شماره پرونده:140112920001522224

تاریخ صدور:1403/02/04

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف شهرستان داراب

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

به نام خدا

«آگهی مزایدهمرحله  اول»

دایره اجرای احکام شورای حل اختلاف  داراب در نظر دارد بموجب پرونده اجرایی کلاسه0200198 ملک به شرح کارشناسی ذیل

در خصوص دعوی احسان رستمی  بطرفیت اکبر دهقان  مبنی ارزیابی یک باب منزل مسکونی توقیف شده در شهرستان داراب- به شماره پلاک 5048/4622 واقع در داراب بلوار بنی اسدپور کوچه مظاهر 4 با عرصه به مساحت300 متر مربع واعیانی به مساحت تقریبی 371/3متر مربع با مصالح بنایی دارای سفید کاری ونما  متعلق به آقای اکبر دهقان  ، 1.

نتیجه: ارزش ششدانگ ملک مذکور شامل عرصه و اعیان فوق الذکر و متعلقات، با توجه به نوع کاربری، موقعیت قرارگیری، دسترسی ها، عرض معبر، زیربنا، کیفیت ساخت اعیانی، لحاظ قدمت و جمیع جهات مؤثر و بدون کسر هر گونه تعهدات یا دیون احتمالی به اشخاص حقیقی یا حقوقی و حقوق ثالث نسبت به ملک و فارغ از مسائل حقوقی و ثبتی مترتب بر ملک و با فرض بلامعارض بودن ملک از نظر قوانین جاری کشور و رفع بازداشت یا ترهین یا توثیق مبلغ 30000000000 ریال معادل سه میلیارد تومان  تعیین و اعلام می
گردد.

توضیحات:

شرایط مزایده:

مزایده فوق با قیمت پایه 30000000000ریال شروع می شود.

2- مورد مزایده به هرکس که بالاترین قیمت پیشنهاد نماید فروخته خواهد شد.

3- دایره اجرای احکام در رد یا قبول پیشنهاد اختیار قانونی دارد.

4- هر کس مایل به خرید باشد می تواند ظرف پنج روزقبل از تاریخ مزایده جهت اطلاعات بیشتر به اجرای احکام حقوقی مراجعه  نماید.

5- ده درصد قیمت آن از شخص برنده فی المجلس دریافت می گردد مابقی پس از 20 روز از تاریخ مزایده بایست پرداخت گردد در صورتیکه برنده مزایده از  پرداخت قیمت یا برداشتن مورد مزایده خودداری نماید  مبلغ مذکور (ده درصد) پس از کسر هزینه های اجرایی به نفع دولت ضبط خواهد شد.

نظربه اینکه تاریخ مزایده منزل مسکونی توقیف شده در شهرستان داراب متعلق به آقای اکبر دهقان  درپرونده های اجرایی کلاسه 0200198  مورخه  1403/02/20  ساعت 11:00می باشدلذامراتب جهت اطلاع به حضورتان اعلام می گردد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش ششدانگ ملک
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی