جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 30 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش سه دانگ از یکباب غرفه شماره قرارداد 1583 برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6723457 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/09/13 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/09/29 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان هرمزگان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قشم
کد پارس نماد
6723457
شماره آگهی
140240460000141300
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/09/13
تاریخ درج
1402/09/14
تاریخ خاتمه آگهی
1402/09/29
منبع
سایت 1402.9.14
عنوان آگهی
مزایده فروش سه دانگ از یکباب غرفه شماره قرارداد 1583 , مزایده فروش سه دانگ از یکباب غرفه شماره قرارداد 1583
شرح آگهی

شماره آگهی: 140240460000141300
شماره پرونده:9709980216200463

تاریخ صدور:1402/09/13

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قشم

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول- (نوبت اول)

در راستای  نیابت شماره 140268990007290973  صادره از شعبه اجرای احکام شعبه 262 دادگاه خانواده مجتمع قضایی خانواده 2 تهران موضوع دعوی محکوم له  سیما ریاحی محکوم علیه متوفی هادی ایمانی ، که در راستای نیابت فوق الذکر سه دانگ از یکباب غرفه شماره قرارداد 1583 واقع در جزیره قشم – شهر قشم– بلوار ولیعصر - مجتمع تجاری سیتی سنتر1- طبقه اول-  پلاک 2043  شناسایی  که در زمان بازدید ملک مورد دعوی بخشی از املاک اجاره ای غرفه بنام پکن سنتر بوده و به دلیل ادغام و اتصال غرفه های متعدد به یکدیگر که غرفه متنازع فیه نیز بخشی از آنها می باشد  ، دیوارهای جنبی مغازه ها برداشته شده و کف ملک در زمان بازدید از جنس سرامیک و نمای دیوار موجود و سقف PVC و ملک فاقد هرگونه شیشه سکوریت و درب ورودی و گاردهای محافظ فلزی طرفین شیشه بوده و نیز ملک دارای نور پردازی و پروژکتورهای با نوردهی متمرکز بوده است . شایان ذکر است مطابق با اظهارات نماینده خواهان اجرای PVC های سقف و دیواره و قفسه بندی موجود توسط غرفه پکن سنتر انجام گرفته و پس از انقضای تاریخ قرارداد موارد تغییر یافته به حالت اولیه برگشت خواهد شد. همچنین مطابق با اظهارات نماینده خواهان ملک مزبور دارای نیم طبقه بوده که در زمان بازدید به دلیل پوشانده شده سقف و پنهان شدن نیم طبقه هیچ گونه دسترسی به آن موجود نبوده و قابل رویت نبوده است. ملک متنازع فیه به متراژ تقریبی 5 / 20 متر مربع از قرار هر متر مربع 450/000/000 ریال در مجموع مبلغ کل 9/225/000/000 ریال برآورد می گردد و ارزش سه دانگ از شش دانگ غرفه مربوطه مطابق با قرار کارشناسی فوق الذکر مبلغ 4/612/500/000 (چهار میلیارد و ششصد و دوازده میلیون و پانصد هزار ) ریال ارزیابی و بر آورد قیمت که با شرایط ذیل از طریق مزایده به فروش می رسد.

1-فروش نقدی و حداکثر مهلت پرداخت بهاء یک ماه  است. 2-کلیه هزینه های مربوط به معامله از هر قبیل و از هر جهت به عهده خریدار است 3-پیشنهاد دهندگان باید قبلا 10 درصد سپرده نقدی به حساب دادگستری به شماره 220100004062012907685962ir سپرده دادگستری تودیع وفیش آن راضمیمه پرونده نماید. 4-پیشنهادات باید درپاکت لاک ومهرشده باذکرجمله مربوط به مزایده ومشخصات کامل ومحل اقامت پیشنهاد دهنده روی پاکت تا آخر وقت اداری مورخه 1402/09/28 اجرای احکام دادگستری قشم تسلیم شود.5-پیشنهادات مشروط، مبهم ،فاقد سپرده وبرخلاف شرایط آگهی وهمچنین پیشنهاداتی که بعد از وقت مقرر برسد ترتیب اثرداده نخواهدشد.6-اجرای احکام در رد یا قبول پیشنهاد مختار است.7-پیشنهادات درساعت 10:00صبح مورخ 1402/09/29  باز وقرائت خواهدشد وحضورپیشنهاد دهندگان درجلسه مزایده بلامانع وعندالاقتضا درهمان جلسه مزایده حضوری بعمل خواهد آمد و برنده کسی است که بالاترین قیمت راپیشنهادنماید.8-درصورتی که برنده سه روزپس ازجلسه مزایده ویا درانقضائ مهلت ازپرداخت بهای موردمزایده خودداری نمایدمسئول کسراحتمالی قیمت وخساراتی که تجدیدمزایده حاصل شودخواهدبودکه بدوا ازسپرده اواستیفا میشودورسیدمربوطه تاتعیین خسارات وارده مسترد نخواهدشد. 9-متقاضیان شرکت درمزایده برای کسب اطلاع بیشتر به اجرای احکام مدنی دادگستری قشم مراجعه نماید. 10-مزایده در واحد اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قشم برگزار می گردد./

مرتضی فیروزی

رئیس شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان قشم

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش سه دانگ از یکباب غرفه شماره قرارداد 1583
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی