جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar جمعه، 11 اردیبهشت ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده ملک برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6596226 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/08/15 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/09/07 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان گلستان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان گنبد کاووس
کد پارس نماد
6596226
شماره آگهی
140203460000236539
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/08/15
تاریخ درج
1402/08/16
تاریخ خاتمه آگهی
1402/09/07
منبع
سایت 1402.8.16
عنوان آگهی
مزایده ملک, مزایده ملک
شرح آگهی

شماره آگهی: 140203460000236539
شماره پرونده:9809982764300773

تاریخ صدور:1402/08/15

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان گنبد کاووس

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده نوبت اول

نظر به اینکه آقای فرشاد حیدری محکوم است به پرداخت مبلغ 300/000/000 ریال بعنوان اصل خواسته و مبلغ 8/993/500 ریال بابت هزینه دادرسی و حق الوکاله به مبلغ 8/400/000 ریال و تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید 1398/11/12 تا زمان اجرای حکم در حق محکوم له آقای محمد صادق ممشلی. (اصل خواسته و تاخیر تادیه و سایر هزینه ها جمعاً 962/570/665 ریال ) و پرداخت نیم عشر دولتی به میزان 15/000/000 ریال در حق صندوق دولت می باشد.و آقای تاج قلی آق ارکاکلی فرزند محمد منگلی در شعبه دوم حقوقی گالیکش و در پرونده اعسار اقدام به تودیع وثیقه به مبلغ 1/000/000/000 ریال برای نامبرده نمود و علی رغم ابلاغ واقعی به وثیقه گذار و انقضاء مهلت قانونی و عدم تحویل مضمون عنه و عدم اعتراض وثیقه گذار ظرف مهلت مقرر 10 روز به ضبط وثیقه ، ملک شماره 56558 فرعی از 1-اصلی به مبلغ یک میلیارد ریال توقیف ، و ملک از طریق مزایده تا سقف مبلغ مورد وثیقه (یک میلیارد ریال) به فروش و مبالغ حاصل از فروش را معادل مبلغ محکوم به در وجه محکوم له و مازاد مبالغ حاصل از فروش به وثیقه گذار مسترد می گردد . و ملک مذکور توسط کارشناس منتخب به شرح ذیل ارزیابی گردید.محل وقوع ملک به آدرس گنبد-روستای نورآباد خیابان شهیدمعمی هلاکو-کوچه شهیدمعمی هلاکو 5 .مشخصات ثبتی ملک:الف: عرصه: عرصه ملک  دارای  پلاک ثبتی به شماره 1/56558اصلی مفروز ومجزی از4155وشماره سریال 102450الف1400 واقع در بخش 10 ناحیه 02قطعه - ثبت در اداره ثبت و اسناد شهرستان گنبدکاووس با وضعیت ششدانگ عرصه واعیان به نام آقای تاجقلی آق ارکاکلی نام پدرمحمدمنگلی به شماره ملی4869445621، دارای مساحت کل 519 مترمربع می باشدثبت درتاریخ 1401/01/14.مختصات UTM زمین : E335342 = X و  N4125985 = Y  می باشد. کدپستی:4976186645 ب:اعیانی ها:یک ساختمان دوطبقه و به انضمام یک باب اطاق خواب و راهرو واقع در طبقه دوم و با ساختار دیوار باربر آجری وبخش اندکی ازآن درسمت جنوب شرقی باساختاراسکلت بتن آرمه وسقف تیرچه وبلوک نمای اصلی شمال ونمای جنوبی فاقدپوشش نازک کاری و  در طبقه همکف مشتمل بر دو باب فضای مسکونی به مساحت مجموع حدود 110 مترمربع و راهرو به مساحت حدود 33 مترمربع و طبقه اول به انضمام اطاق خواب و راهروی واقع در طبقه دوم و به مساحت مجموع حدود 175  مترمربع.سرویس بهداشتی و حمام در دو سمت شرقی و غربی حیاط مجموعاٌ به مساحت حدود 20 مترمربع انباری و با پوشش سقف ورق ایرانیت و واقع در ضلع جنوبی عرصه و به مساحت حدود 90  مترمربع ج- کوچه مجاورملک جدول کشی شده وفاقدآسفالت بوده ودارای عرض دروضعیت موجودحدود12 متری می باشد.نظریه  کارشناسی :باعنایت به قرارکارشناسی صادره ، اسنادومدارک منضم در پرونده وابرازی  وتوضیحات مذکور ؛ درصورت صحت اصالت اسناد ومدارک  ، موقعیت جغرافیایی و محلی ملک ،مساحت ، قدمت ، سایر عوامل موثر درموضوع کارشناسی، بدون لحاظ هرگونه موانع قانونی وثبتی وحقوقی وبدون درنظرگرفتن هرگونه دیون وبدهی احتمالی ملک به اشخاص حقیقی و حقوقی و کلیه ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی ، میزان ومبلغ روز عرصه واعیان ملک موضوع کارشناسی باامتیازات منصوبه بصورت تخلیه مجموعا به مبلغ  42/140/000/000 ریال (چهل ودو میلیاردویکصد وچهل میلیون ریال) برآورد و اعلام میگردد.

لذا مال مذکور از طریق مزایده حضوری به شرح ذیل به فروش می رسد:

1-مطابق نظریه کارشناس ، مال مورد مزایده به مبلغ 42/140/000/000 ریال ارزیابی گردیده است و نظر به فروش ملک تا سقف مبلغ مورد وثیقه (یک میلیارد ریال) مقدار 5/69 سهم مشاع از 240 سهم ششدانگ بفروش می رسد. 2-مزایده از مبلغ پایه کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می شود.3-مکان مزایده درشعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری گنبد کاووس می باشد.4-موعد مزایده روز سه شنبه مورخه 1402/09/07 ساعت 9 الی 10 صبح می باشد.5-متقاضیان شرکت درجلسه می توانند پنج روز قبل ازتاریخ مزایده از مال مورد مزایده دیدن نمایند.6-مزایده مذکور برای نوبت اول تشکیل می گردد.7-همراه داشتن کارت ملی برای متقاضیان الزامی می باشد.8-ارائه چک تضمینی به میزان ده درصد مبلغ پایه کارشناسی از سوی شرکت کنندگان در روز مزایده الزامی می باشد و برنده مزایده مکلف است ده درصد مبلغ پیشنهادی خویش را فی المجلس و مابقی آنرا حداکثر ظرف مهلت یکماه به صندوق دادگستری تودیع و فیش آن را ارائه نماید درغیراین صورت ده درصد واریزی به نفع دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.9- مالکیت برنده مزایده مشاعی ومشمول مقررات املاک مشاع می باشد./.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده ملک
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی