جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 12 اردیبهشت ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده سمیکارت دائمی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 6596164 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/08/15 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/08/23 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان مازندران و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی متفرقه, واگذاری و فروش سیم کارت میباشد.

آگهی گزار
شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر
کد پارس نماد
6596164
شماره آگهی
140247460000226569
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/08/15
تاریخ درج
1402/08/16
تاریخ خاتمه آگهی
1402/08/23
منبع
سایت 1402.8.16
عنوان آگهی
مزایده سمیکارت دائمی , مزایده سمیکارت دائمی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140247460000226569
شماره پرونده:140047920003709501

تاریخ صدور:1402/08/15

شعبه صادر کننده:شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان بهشهر

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده  دوم

برابر با دادنامه شماره140147390006923807و پیرو آن مفاد برگ اجرائیه صادره از شعبه دوم دادگاه عمومی حقوقی دادگستری شهرستان بهشهر  موضوع پرونده اجرائی کلاسه 0200243 شعبه اجرای احکام مدنی محکوم علیه اقای حسن سرمستی امامی محکوم است به پرداخت مبلغ :14/218/957/000 ریال در حق محکوم له اقای مصطفی پریچهره و ایضاً مبلغ :710/947/000ریال من باب حق الاجرا ( نیم عشر دولت ) و نظریه اینکه محکوم علیه موصوف با وصف ابلاغ مفاد برگ اجرائیه بوی در فرجه مقرر قانونی اقدامی را در جهت اجراء مفاد آن معمول نداشته فلذا اموال مشارالیه اموال معادل محکوم به و هزینه اجرائی و بشرح ذیل تامین و توقیف گردیده است .

مال مورد مزایده سمیکارت دائمی به شماره 09113539857 ازگروه اپراتور همراه اول میباشد که از مزیت اعدادرند ویا توالی وترتیب ویا تکراربرخوردار نیست بنابرین ارزش سیمکارت مذکوربه مبلغ دوازده میلیون ریال تعیین واعلام میگردد. پرداخت دستمزد کارشناسی مورد استدعاست /. 

   نتیجتاً اموال موصوف بمنظور حفظ و نگهداری آن تحویل حافظ گردیده و به توسط مشارالیه در حفظ و نگهداری می شود اموال موضوع توقیف برای سه شنبه مورخه 1402/08/23 ساعت 8:15 الی 9:15 از طریق مزایده و در اجرای احکام مدنی محاکم عمومی شهرستان بهشهر و بر اساس قیمت پایه بفروش میرسد طالبین میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر و در مدت پنج روز قبل از روز یکه برای فروش معین شده است اموال موضوع مزایده را ملاحظه نمایند ضمناً مال موضوع آگهی متعلق به کسی خواهد شده بود که بالاترین قیمت را در جلسه حضوری مزایده و بصورت کتبی قبول کرده باشد توجهاً باینکه دایره اجرای احکام ( مامور اجرا ) میتواند پرداخت بهای مال مورد مزایده را عندالاقتضاء بوعده قرار دهد در این صورت برنده مزایده باید ده در صد بها را فی المجلس بعنوان سپرده بقسمت اجراء تسلیم نماید و حداکثر مهلت مزبور از یکماه تجاوز نخواهد کرد و در صورتیکه برنده مزایده در موعد مقرر بقیه بهای اموال را نپردازد سپرده پس از کسر هزینه مزایده به نفع دولت ضبط و تجدید میگردد ضمناً تسلیم مال فقط بعد از پرداخت تمام آن صورت خواهد گرفت .

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده سمیکارت دائمی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی