جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 30 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی ابی زیر کشت محصوت یونجه برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5753995 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1402/02/08 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1402/02/24 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان غربی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی و دام پروری, املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
اجرای احکام شعبه 2 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان سلماس
کد پارس نماد
5753995
شماره آگهی
140235460000017867
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1402/02/08
تاریخ درج
1402/02/09
تاریخ خاتمه آگهی
1402/02/24
منبع
سایت 1402.2.9
عنوان آگهی
مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی ابی زیر کشت محصوت یونجه , مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی ابی زیر کشت محصوت یونجه
شرح آگهی

شماره آگهی: 140235460000017867
شماره پرونده:9509984497000231

تاریخ صدور:1402/02/08

شعبه صادر کننده:اجرای احکام شعبه 2 دادگاه عمومی حقوقی شهرستان سلماس

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

0101476                                    بسمه تعالی                                     

آگهی مزایده نوبت اول

بموجب پروندۀ اجرائی کلاسه 0101476 مطروحه نزد شعبۀ دوّم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان سلماس  حکم به فروش وتقسیم ثمن حاصل از فروش  با رعایت سهم الارث  وراث (حمید و امیر و امید و لیلا همگی بایرامی حبشی و خانم حوریه طالعی اولقی) صادر شده و ملک زراعی آبی واقع در روستای حبشی بدون سند رسمی به مشخصات ذیل توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی واقع گردیده است.

یک قطعه زمین زراعی ابی زیر کشت محصوت یونجه واقع در اراضی روستای حبشی با مختصات جغرافیایی تقریبی نقطه ۴۲۲۹۴۲۲ ۴۹۰۳۶۲ ۳۸ o در داخل ملک در مقیاس ،UTM بحدود اربعه شمالا جوی و وراء آن زمین اکرم بایرامی شرقا راه خاکی ،عمومی، جنوبا جوی و وراء ان زمین باقر درخشانی و غربا جوی و وراء ان زمین میرزا آقا حاتمی با نهالهای صنوبر موجود در سرتاسر حد ،شرقی از جانب خواهان معرفی گردید که مساحت آن با مساحی بعمل آمده با دستگاه GPS دستی دارای (خطای محاسباتی) حدودا ۶۵۰۰ متر مربع محاسبه گردید. برابر مندرجات متن تقسیم نامه ،ابرازی آقای موسی بایرامی با برادرش اقای عزت بایرامی بالسویه در ملک فوق شریک و سهیم هستند.

حقابه قطعه زمین ماترک مرحوم موسی بایرامی بمساحت تقریبی ۳۲۵۰ متر مربع از موتور دینام بمیزان سه ساعت می باشد. مورث طرفین دعوی با اقای عزت بایرامی در قطعه زمین مورد معرفی بالسویه شریک هستند ارزش ریالی ششدانگ قطعه نظر اشتراکی فیمابین موسی بایرامی و عزت بایرامی بمساحت تقریبی ۶۵۰۰ متر مربع با در نظر گرفتن موقعیت محل دسترسی ،بجاده نوع و جنس خاک وقیمت روز املاک مشابه در منطقه از قرار متر مربعی ۸۵۰.۰۰۰ ریال جمعا مبلغ .۵.۵۲۵.۰۰۰.۰۰۰ ریال معادل پانصد و پنجاه و دو میلیون و پانصد هزار تومان تعیین گردید که ارزش ریالی سهم مورث طرفین دعوى بمساحت ۳۲۵۰ مترمربع با حقابه از موتور دینام بمیزان ۳ ساعت مبلغ . ۲.۷۶۲.۵۰۰.۰۰۰ ریال معادل دویست و هفتاد و شش میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان برآورد گردید.

ملک موصوف در تاریخ 1402.02.24 روز یکشنبه در ساعت 11 ظهردر دفتر شعبۀ دوّم اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری سلماس از طریق مزایده حضوری به فروش خواهد رسید مزایده از قیمت  کارشناسی اعلامی شروع خواهد شد و بدیهی است از بین طالبین هرکسی بیشترین قیمت را پیشنهاد دهد برندۀ مزایده اعلام خواهد شد کسانی حق شرکت در مزایده را خواهند داشت که در سامانه ثنا ثبت نام نموده و ده درصد مبلغ مورد مزایده را به شناسه واریز پرداخت قبل از شروع مزایده به واحد اجرای احکام مدنی تحویل نمایند که این ده درصد فی المجلس از خریدار (برنده مزایده) اخذ خواهد شد و مابقی ظرف مهلت حداکثر یک ماه از تاریخ مزایده باید پرداخت شود و این مهلت یکماهه که از تاریخ مزایده شروع  خواهد شد قابل تمدید نبوده و به خریدار هیچ اخطاری جهت واریزی مابقی مبلغ ارسال نخواهد شد و در صورت عدم پرداخت مابقی مبلغ ظرف مهلت یکماهۀ مقرر، ده درصد اخذ شدۀ اولیه پس از کسر هزینه های اجرائی به نفع صندوق دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر پنج روز قبل از مزایده به دفتر شعبۀ اجرای احکام مدنی متمرکز دادگستری سلماس مراجعه و با هماهنگی مدیر اجراء از ملک موضوع فروش بازدید و اطلاعات کسب نمایند.

                                            مدیر اجرای احکام مدنی سلماس - پاشائی

 

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش یک قطعه زمین زراعی ابی زیر کشت محصوت یونجه
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.


آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی