جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 12 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش ششدانگ یک واحد ساختمانی مسکونی تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 5423208 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1401/11/02 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1401/11/23 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه
کد پارس نماد
5423208
شماره آگهی
140130460000207019
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1401/11/02
تاریخ درج
1401/11/03
تاریخ خاتمه آگهی
1401/11/23
منبع
سایت 1401.11.3
عنوان آگهی
مزایده فروش ششدانگ یک واحد ساختمانی مسکونی تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی , مزایده فروش ششدانگ یک واحد ساختمانی مسکونی تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140130460000207019
شماره پرونده:140130920002651497

تاریخ صدور:1401/11/02

شعبه صادر کننده:شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 73 قانون آئین دادرسی مدنی (تقسیم ترکه )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیرمنقول ( نوبت اول)

شعبه دوم اجرای احکام مدنی شهرستان مراغه جهت اجرای دادنامه شماره 140130390004924640 شعبه پنجم دادگاه حقوقی مراغه درنظردارد ششدانگ یک واحد ساختمانی مسکونی تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور قطعه صفر تفکیکی واقع در بخش یک مراغه متعلق به خانم فرح نبوی وآقای حسین هادی ( یک دانگ خانم فرح نبوی و پنج دانگ  آقای حسین هادی  ) بخواسته دستور فروش ملک مشاع بامشخصات ذیل ازطریق انجام مزایده حضوری به فروش میرساند:

1) مورد مزایده عبارتست : ششدانگ یکباب ساختمان تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی مذکور قطعه صفر تفکیکی واقع در بخش یک مراغه به نشانی شهرستان مراغه-خیابان اوحدی-قم جنوبی-کوچه شهید ستاری وند-پلاک 1، که پلاک موصوف بصورت یک ساختمان با دو طبقه سازه ای(همکف+طبقه اول) بوده که به مساحت ششدانگ327/8 متر مربع  و قدمت مستحدثات ملک بیش از 40 سال می باشد و با دیوارهای باربر که پوشش سقف همکف با مصالح تیر چوبی و سقف طبقه اول با خرپای چوبی با پوشش ورق گالوانیزه(شیروانی)با نمای سیمانی شسته با زیربنای حدوداً290 مترمربع احداث شده است 

2) قیمت پایه مورد مزایده (بند 1)  براساس معاینه محلی صورت پذیرفته ونیز وضع چگونگی قرار گرفتن ملک نسبت به مناطق مختلف شهر و نیز نسبت به املاک مجاور و نیز شکل هندسی ملک و نیز با توجه به نوع کاربری و قدمت مستحدثات و نوع مصالح مصرفی و بهره دهی از دیدگاه کارشناسی و سایر عوامل دخیل و موثر در قیمت گذاری معقول و عادلانه و نیز با عنایت به مراتب مارالذکر و با در نظر گرفتن جمیع جهات قیمت ششدانگ عرصه و اعیان یکباب خانه مسکونی مورد ارزیابی با ملحقات و منضمات و امتیازات آن بر اساس نظریه  کارشناسی  مبلغ15/500/000/000ریال معادل یک میلیارد و پانصد پنجاه میلیون تومان ( 1-ارزش عرصه بازای هر مترمربع40/000/000 ریال جمعاً به مبلغ13/112/000/000ریال تعیین  2-ارزش اعیانی بازای هرمترمربع7/000/000ریال جمعاً بمبلغ2/030/000/000 ریال تعیین 3-ارزش امتیازات و انشعابات(آب-برق-گازشهری)و محوطه سازی جمعاً بمبلغ358/000/000ریال )  ارزیابی و نظریه کارشناسی به طرفین ابلاغ گردیده و مصون از هرگونه اعتراض باقی مانده است.

3) مزایده از قیمت پایه شروع می شود و مال متعلق به کسی خواهد بود که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

4) برنده مزایده می بایست ده درصد مبلغ پیشنهادی را نقداً و فی المجلس بصورت چک بانکی تضمینی به واحد اجرای احکام مدنی ارائه نماید و مابقی را ظرف مهلت یک ماهه بپردازد چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر، مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

5) شرکت کنندگان می توانند تا 5 روز قبل از مزایده از ملک مورد مزایده بازدید نمایند.

6) تمامی شرکت کنندگان در مزایده باید در سامانه ثنا ثبت نام کنند.

7) مزایده در تاریخ 1401/11/23 روز یکشنبه از ساعت 10 الی 10:30  صبح بصورت حضوری در دفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه (به نشانی: مراغه-میدان مادر-ساختمان دادگستری) برگزار خواهد شد.

دادورز دفتر شعبه دوم اجرای احکام مدنی دادگستری مراغه – مجتبی نوظهوری

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش ششدانگ یک واحد ساختمانی مسکونی تحت پلاک ثبتی 2 فرعی از6072 اصلی مفروز و مجزی شده از صفر فرعی از اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی