جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar دوشنبه، 11 خرداد ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مناقصه ،طراحی مدار و تجهیزات وابسته از کلیه افراد متخصص و شرکت‌ها واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید در مناقصه با کد خبرگزاری پارس نماد: 504133 شرکت نمایند. این مناقصه در تاریخ 1394/03/19 شروع و مهلت آن تا تاریخ 1394/03/30 میباشد.
این مناقصه در استان مناقصات استان اصفهان با دسته بندی های صنفی و تخصصی انواع فیلتر های تصفیه, معادن, مشاوره و احداث کارخانجات و پالایشگاه, تجهیزات و ماشین آلات صنعتی, تجهیزات و ماشین آلات حفاری برگزار میشود.

آگهی گزار
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ( مجتمع طلای موته )
کد پارس نماد
504133
شماره آگهی
نوبت اول شماره 254
تاریخ شروع
1394/03/19
تاریخ درج
1394/03/19
تاریخ خاتمه آگهی
1394/03/30
منبع
محلی اصفهان 94.3.19
عنوان آگهی
مناقصه ،طراحی مدار و تجهیزات وابسته , آگهی مناقصه عمومی,مناقصه ،طراحی مدار و تجهیزات وابسته
شرح آگهی

آگهی مناقصه عمومی
شماره 254
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ( مجتمع طلای موته ) در نظر  دارد ،طراحی مدار و تجهیزات وابسته ، تهیه اسناد مناقصه و نظارت بر ساخت، نصب و راه اندازی مدار تیکنر و فیلتر بازیافت آب از باطله صنعتی کارخانه و مدار سرندتر به منظور جدایش کربن از مواد باطله موجود در سد باطله شماره 1 و 2 کارخانه طلای موته را از طریق برگزاری مناقصه عمومی به شرکت های واجد شرایط واگذار نماید.
بدینوسیله از شرکت های دارای سوابق در زمینه موضوع مناقصه دعوت به عمل می آید جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت  اسناد مناقصه از تاریخ 94.3.19 لغایت ساعت 14 مورخ 94.3.30 با در دست داشتن معرفی نامه و اصل فیش واریزی به مبلغ سیصد هزار ریال به حساب جاری شماره 1621038598 بانک تجارت شعبه ممیه به نام مجتمع طلای موته و به آدرس : اصفهان ، میمه ، روستای موته ، مجتمع طلای موته مراجعه و جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های 2-5336240-0314 تماس حاصل نمایند. ضمنا مهلت ارائه پیشنهادها حداکثر تا ساعت 14 روز شنبه مورخ 94.4.13 تعیین می گردد.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
دانلود تصویر مناقصه

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت اسناد و اطلاعات تکمیلی، مناقصه ،طراحی مدار و تجهیزات وابسته با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس‌نماد داده ها 88349670 تماس حاصل نمایند.

مناقصات و مناقصه انواع فیلتر تصفیه, مناقصه و مناقصات فیلتر شنی, مناقصات و مناقصه فیلتر مغناطیسی, مناقصه و مناقصات فیلتر نفتی, مناقصات و مناقصه غبارگیر, مناقصه و مناقصات فیلتر گاز, مناقصات و مناقصه فیلتر هوا, مناقصه و مناقصات فیلتر روغن, مناقصات و مناقصه ممبران اسمز معکوس, مناقصه و مناقصات غشاء فیلتر, مناقصات و مناقصه فیلتراسیون, مناقصه و مناقصات فیلتر هیدرولیک, مناقصات و مناقصه فیلتر پرس, مناقصه و مناقصات فیلتر تصفیه روغن, مناقصات و مناقصه فیلتر هوا, مناقصه و مناقصات فیلتر موتور,

اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی