جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar یکشنبه، 14 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 9018 فرعی از 69 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4248924 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1400/11/12 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1400/11/25 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان البرز و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان نظرآباد
کد پارس نماد
4248924
شماره آگهی
140001460000162735
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1400/11/12
تاریخ درج
1400/11/21
تاریخ خاتمه آگهی
1400/11/25
منبع
سایت 1400.11.21
عنوان آگهی
مزایده فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 9018 فرعی از 69 اصلی , مزایده فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 9018 فرعی از 69 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140001460000162735
شماره پرونده:140001920002365823

تاریخ صدور:1400/11/12

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام مدنی شهرستان نظرآباد

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

آگهی مزایده اموال غیر منقول(نوبت اول) 

در پرونده  اجرایی  به شماره  0001371  باموضوع فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 9018 فرعی از 69 اصلی ،  قیمت  ملک مشاع مذکور توسط کارشناس رسمی دادگستری  ارزیابی و بشرح زیر به مزایده گذاشته میشود:

اموال توقیفی مورد مزایده عبارت است از :

ششدانگ ملک واقع در آدرس نظر آباد - میدان صنعت - بین نگارستان 45 و 46 (نمایشگاه ماشین)، به استناد مدارک و مستندات ابرازی از سوی طرفین دعوی عبارت است از ششدانگ یک قطعه زمین(که در آن بنا احداث گردیده) به مساحت 163 مترمربع با حدود و مشخصات مندرج در سند مالکیت به شرح شمالاً بطول 10 متر به خیابان - شرقاً بطول 16.30 متر به باقیمانده - جنوباً بطول 10 متر به باقیمانده - غرباً بطول 16.30 متر به باقیمانده.

میزان مالکیت آقایان مجتبی و محمد شریف میرآخوری به ترتیب به میزان 13.48 سهم و 12.182 سهم از 100 سهم مشاع عرصه و اعیان و الباقی به میزان 74.338 سهم در مالکیت آقای رشید فلاح دار میباشد.

لازم به ذکر است که حسب فرم خلاف ساختمانی فوق و بازدید بعمل آمده ملک موضوع کارشناسی دارای اعیانی در 3 طبقه به انضمام خرپشته، بصورت ساختمان تجاری و مسکونی با حدود و مشخصات ذیل میباشد که به تخلفات ساختمانی صادره در طبقه دوم مسکونی آن رسیدگی نگردیده است و تا زمان رسیدگی به آن امکان صدور گواهی پایانکار/عدم خلاف برای ملک مذکور میسر نمی باشد: طبقه همکف : به مساحت 80.53 مترمربع بصورت یک واحد تجاری و 25 مترمربع پیلوت طبقه اول : به مساحت 116.30 مترمربع بصورت یک واحد مسکونی طبقه دوم : به مساحت 116.30 مترمربع بصورت یک واحد مسکونی نیم طبقه: بصورت خرپشته به مساحت 10.50 مترمربع

قیمت ملک باتوجه به مشاعی بودن پلاک ثبتی موضوع کارشناسی و عدم وجود گواهی پایان کار ساختمانی و عدم رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در طبقه دوم مسکونی، ارزش ملک فوق الذکر به مساحت عرصه 163 مترمربع مطابق اسناد مالکیت و اعیانی  در مجموع 42.141.500.000 ریال (بحروف چهل و دو میلیارد و یکصد و چهل و یک میلیون و پانصد هزار ریال) تعیین گردیده است که قیمت پایه ملک میباشد.

ضمنا به علت وجود پرونده تخلف ساختمانی در کمیسیون ماده 100 و بدهی به شهرداری ، قیمت گذاری مذکور بافرض بدهی به شهرداری تعیین گردیده و تسویه حساب با شهرداری بعهده برنده مزایده  خواهد بود.

ملک موصوف فوق از طریق اجرای احکام مدنی در مورخ 1400/11/25 راس ساعت 9  در  محل دفتر شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نظرآباد به فروش خواهد رسید. اشخاصی که مایل به شرکت در مزایده می باشند،می توانند5 روز قبل از روز معین مزایده اموالی را که آگهی گردیده ملاحظه نمایند.مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع و به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته خواهد شد.

برنده مزایده باید 10 درصد بها را فی المجلس و الباقی را طبق مهلتی که در روز مزایده تعیین خواهد شد پرداخت نماید که مهلت مذکور از  یک ماه تجاوز نخواهد کرد. (متقاضیان خرید درروز مزایده بایستی مبلغ 10% مبلغ مزایده بمیزان 2.107.000.000 ریال را با شناسه پرداخت 00000236582303230  به حساب شماره 2171296026000 نزد بانک ملی بنام سپرده دادگستری شهرستان نظرآباد واریز و اصل فیش پرداخت شده را قبل از شروع مزایده به شعبه اول اجرای احکام مدنی نظرآباد تحویل دهد. (جهت دریافت فیش واریز 4نسخه ای به واحد تمبر دادگستری مراجعه شود ، ارائه فیش بعد از شروع مزایده فاقد وجاهت جهت شرکت در مزایده خواهد بود) همچنین بایستی ضمن ثبت نام در سامانه ثنا از طریق دفاتر خدمات قضایی ،  نسبت به دریافت نوبت از سایت www.adliran.ir/turn  جهت شرکت در مزایده اقدام نمایند درغیر اینصورت امکان شرکت در مزایده نخواهند داشت.

دادورز شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان نظرآباد

حسین پور

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده  فروش ملک مشاعی به پلاک ثبتی 9018 فرعی از 69 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی