جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar سه شنبه، 14 بهمن ماه 1404
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی مزایده فروش پلاک ثبتی به شماره 514 فرعی از 28 اصلی برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 4139153 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1400/10/19 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1400/11/06 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان آذربایجان شرقی و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی املاک و زمین میباشد.

آگهی گزار
شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مراغه
کد پارس نماد
4139153
شماره آگهی
140030460000215725
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1400/10/19
تاریخ درج
1400/10/20
تاریخ خاتمه آگهی
1400/11/06
منبع
سایت 1400.10.20
عنوان آگهی
مزایده فروش پلاک ثبتی به شماره 514 فرعی از 28 اصلی , مزایده فروش پلاک ثبتی به شماره 514 فرعی از 28 اصلی
شرح آگهی

شماره آگهی: 140030460000215725
شماره پرونده:CF2155AA4FD744D1B85966B65AB4BC83

تاریخ صدور:1400/10/19

شعبه صادر کننده:شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مراغه

موضوع:موضوع ماده 118 قانون اجرای احکام مدنی (مزایده )

متن آگهی:

بسمه تعالی

 آگهی مزایده نوبت دوم

واحد اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مراغه در نظر دارد مال توقیفی ذیل را در پرونده کلاسه 982637ج از طریق مزایده حضوری به فروش برساند:

1-مورد مزایده عبارت است از پلاک ثبتی به شماره 514 فرعی از 28 اصلی واقع در بخش ثبتی چهار مراغه به نشانی مراغه، روستای نوا، کوچه پروین اعتصامی، کوچه هشت متری رصد 7، انتهای کوچه شهید طیبی، فاقد پلاک منزل آقای سیاوش شهریاری که دارای 700/49 مترمربع عرصه و دارای اعیانی بصورت زیرزمین حدوداً بیست مترمربع و همکف 135 مترمربع و طبقه اول 135 مترمربع با سازه شناژ و قدمت ساخت حدوداً هفت سال و فاقد نما می باشد. ملک مشرف به شارع از حد جنوبی و دارای امتیازات کامل است و مابقی ملک بصورت باغ می باشد.

2- قیمت پایه ملک(کل ملک) بصورت قطعه حسب نظریه کارشناسی مبلغ 21/000/000/000 ریال معادل دو میلیارد و یکصد میلیون تومان می باشد.

3- هر شخصی می تواند تا پنج روز مانده به موعد مزایده از زمین مورد مزایده بازدید بعمل آورد.

4-مزایده از قیمت پایه کارشناسی شروع می شود و مال مورد مزایده متعلق به کسی خواهد شد که بالاترین قیمت را پیشنهاد و قبول نماید.

5- شرکت کنندگان در مزایده می بایست ده درصد مبلغ مورد مزایده را به حساب سپرده موقت دادگستری واریز و فیش واریزی را تحویل دفتر اجرای احکام نمایند.

6- برنده مزایده می بایست مابقی مبلغ مزایده را ظرف مهلت یکماهه بپردازد. چنانچه برنده مزایده ظرف مهلت مقرر مابقی بهاء را پرداخت ننماید مبلغ تودیعی پس از کسر هزینه های مزایده به نفع صندوق درآمد دولت ضبط و مزایده تجدید خواهد شد.

6- مزایده به تاریخ 1400/11/06 روز چهارشنبه رأس ساعت 10 صبح در دفتر شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مراغه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 دفتر شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان مراغه

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
مزایده فروش  پلاک ثبتی به شماره 514 فرعی از 28 اصلی
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی