جهت دریافت مناقصه یا مزایده شغلی خود، ثبت نام کنید

نام/نام خانوادگی:
شماره تماس:
کد امنیتی
 
ir
rss
calendar شنبه، 13 تیر ماه 1405
پارس نماد داده ها، خبرگزاری مناقصات و مزایدات کشور
خبرگزاری مناقصات و مزایدات کل کشور
پایگاه خبری پارس نماد داده ها

مزایده عمومی تجدید مزایده عمومی فروش برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) - نوبت دوم برگزار میگردد. از کلیه افراد متخصص و شرکت‌های واجد شرایط دعوت به عمل می‌آید تا در این مزایده با کد خبرگزاری پارس نماد : 10789760 شرکت نمایند تاریخ شروع مزایده : 1405/04/06 مهلت شرکت در مزایده: تا پایان روز 1405/04/11 مکان برگزاری اموال واگذاری استان‌های مزایدات استان کرمان و دسته‌بندی‌های مربوط به این حراجی چوب میباشد.

آگهی گزار
شرکت آب منطقه ای کرمان
کد پارس نماد
10789760
شماره آگهی
مرجع 04/ج/ 405 -1005001250000002 - نوبت دوم
شماره پارتی/مال/اجاره/حراج
تاریخ شروع
1405/04/06
تاریخ درج
1405/04/06
تاریخ خاتمه آگهی
1405/04/11
منبع
رویداد امروز 1405.04.06
عنوان آگهی
تجدید مزایده عمومی فروش برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) - نوبت دوم , تجدید مزایده عمومی فروش برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) - نوبت دوم
شرح آگهی

آگهی مزایده عمومی فروش برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) 
(شماره مزایده مرجع 04/ج/ 405) شرکت آب منطقه ای کرمان (تجدید)
نوبت دوم 
شرکت آب منطقه ای کرمان در نظر دارد برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) با جزئیات مندرج در اسناد مزایده را با بهره گیری از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) و با شماره مزایده 1005001250000002 بصورت الکترونیکی به فروش برساند .
زمان انتشار در سایت : 1405.04.06 -  مهلت دریافت اسناد مزایده : 1405.04.11 ساعت 10
تاریخ بازدید: 1405.04.09 الی 1405.04.17 - آخرین مهلت ارسال پیشنهاد قیمت : 1405.04.21 ساعت 10
زمان بازگشایی: 1405.04.21 ساعت 10:10 - زمان اعلام برنده: 1405.04.21 ساعت 12
ضمناً رعایت موارد ذیل الزامی می باشد:
1. برگزاری مزایده صرفاً از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت میباشد و کلیه مراحل فرآیند مزایده شامل خرید و دریافت اسناد مزایده ، پرداخت تضمین شرکت در مزایده (ودیعه)، ارسال پیشنهاد قیمت بازگشایی پاکات، اعلام به برنده، واریز وجه مزایده و تحویل کالا در بستر سامانه از این طریق امکان پذیر می باشد.
2. پیشنهاد میگردد قبل از ارائه پیشنهاد از اقلام موضوع مزایده بازدید بعمل آورید .
3. علاقمندان به شرکت در مزایده می بایست جهت ثبت نام و دریافت گواهی الکترونیکی توکن ( با شماره های ذیل تماس حاصل فرمائید .
مرکز پشتیبانی و راهبری سامانه : 1456
اطلاعات تماس دفتر ثبت نام سایر استانها در سایت سامانه (ستاد ایران) بخش ثبت نام/ پروفایل مزایده گر " موجود است.

برای شرکت در مناقصه حتما از تصویر آگهی در سایت پارس نماد داده ها استفاده نمایید

تصویر
تجدید مزایده عمومی فروش برخی از درختان مخزن سد شهیدان امیر تیموری (صفارود) - نوبت دوم
دانلود تصویر مزایده

جهت دانلود تصویر آگهی کلیک کنید.

آگهی ها طبق تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد
تمام آگهی ها طبق نمونه تصویر آگهی صرفا جهت اطلاع رسانی می باشد در خصوص استفاده از این آگهی هر گونه مسئولیت پرداخت به آگهی دهنده و بررسی و احراز هویت به عهده شرکت کنندگان می باشد و پایگاه خبری پارس نماد هیچگونه منفعت و مسئولیتی بابت تعهد این آگهی ندارد.

📞 برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص، حراج، حراجی، فروش اقلام مازاد، واگذاری تجهیزات، فروش اموال مازاد، فروش دستگاه‌های دست دوم، فروش ماشین‌آلات کارکرده، مزایده عمومی، مزایده آنلاین، خرید به ارزانترین قیمت و فروش با بالاترین قیمت لطفاً با سامانه مناقصات و مزایدات ایران پارس نماد داده‌ها به شماره 88349670 تماس حاصل فرمایید.

آگهی های مشابه
اگه میخوای تبلیغات رایگان یا ثبت نظر داشته باشی فرم پایین رو‌ تکمیل کن
کد امنیتی